Prevelika kazna za Microsoft

poruka: 11
|
čitano: 1.752
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prevelika kazna za Microsoft".
18 godina
neaktivan

ja mislim da bi trebali zaokružiti na 400 mil ipak...

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ma što je 400 milijuna Microsoftu!?Čovječe,Bill Gates je takve odštete iz svog džepa plaćaoNamigiva.

oko za oko,pasta za zube

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nisam informiran,za sto kazna?Smijeh

u raju je lijepo ali u paklu je ekipa

0 0 hvala 0
17 godina

-ma nije to kazna, to je kao naš PDV na +1%... jer već postaje fiskalni prihod (planiran) od naplate kazni M$u.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

3 0 hvala 2
18 godina
RE: Prevelika kazna za Microsoft
dncrmt kaže...

Ma što je 400 milijuna Microsoftu!?Čovječe,Bill Gates je takve odštete iz svog džepa plaćaoNamigiva.

Isto ka Kerum vrtiće.

16 godina

"olakšava upis datuma u kalendar unutar Outlooka" jakog mi patenta, svijet bi propao bez toga patentaMršti seViče

Očeli se   sada gutenberg nadiči i reći da se mora plačati njemu naknada za svaki ispis? Očeli pitagora diči tužbu za sve nas koji smo rješavali zadatke njegovim poučkom?

Microsoft je največi idiot ako poklekne na ovakve gluposti, da nema microsofta kako bi svijet izgledao danas? Microsoft mora pokazati tko je gazda. Inače baš i nevolim Microsoft ali što je previše, previše je.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 20:41 (Zale).
Moj PC  
4 1 hvala 1
16 godina
protjeran
Zale kaže...

Očeli pitagora diči tužbu za sve nas koji smo rješavali zadatke njegovim poučkom?

ne nek on nama isplati otštetu jer nas je s tim muči!!!

Sk8er Boi
18 godina

Moram priznati da ne vidim što se tu ima za patetntirati. Unos datuma ko unos datuma.

Da li netko zna točno koji je to dio Outlooka zaštićen patentom?

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Zale kaže...

"olakšava upis datuma u kalendar unutar Outlooka" jakog mi patenta, svijet bi propao bez toga patentaMršti seViče

Očeli se   sada gutenberg nadiči i reći da se mora plačati njemu naknada za svaki ispis? Očeli pitagora diči tužbu za sve nas koji smo rješavali zadatke njegovim poučkom?

Microsoft je največi idiot ako poklekne na ovakve gluposti, da nema microsofta kako bi svijet izgledao danas? Microsoft mora pokazati tko je gazda. Inače baš i nevolim Microsoft ali što je previše, previše je.

Pokleknut će prema zakonima. Nije Microsoft ništa manje nevin u cijelom slučaju, kao ni ostali sofverski giganti koji se softverskim patentima služe za uništenje konkurencije i koče napredak razvoja softvera.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...I'm not your friend, buddy! I'm not your buddy, guy! He's not your guy, friend! I'm not your friend, buddy! We're not your buddies guy
16 godina
neaktivan

Tako ti je to u kapitalizmu prijatelju ... a i u zivotu. Jaci prezivljava. Podsjecam svi od tih softverskih giganata jednom bili mali, ali u odredjenom trenutku su ipak zabljesnuli nekim revolucionarnim proizvodom koji ih je lansirao medju velike. Microsoft i Google su firme koje najvise ulazu u napredak razvoja softvera, a uz IBM daju i najvise patenata iz tog podrucja.

17 godina
neaktivan

Opet je neko našel način za zaradu - isto ko i nedavno gospodin Pečnik sa grbom Hajduka. Lijepo prijaviš patent na "nešto" i tužiš glavnog korisnika toga (u ovom slučaju opet M$) za masne pare!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 10:42 (kizo2703).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice