ja mislim da bi trebali zaokružiti na 400 mil ipak...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma što je 400 milijuna Microsoftu!?Čovječe,Bill Gates je takve odštete iz svog džepa plaćao
.
nisam informiran,za sto kazna?
-ma nije to kazna, to je kao naš PDV na +1%... jer već postaje fiskalni prihod (planiran) od naplate kazni M$u.
Ma što je 400 milijuna Microsoftu!?Čovječe,Bill Gates je takve odštete iz svog džepa plaćao
.
Isto ka Kerum vrtiće.
"olakšava upis datuma u kalendar unutar Outlooka" jakog mi patenta, svijet bi propao bez toga patenta

Očeli se sada gutenberg nadiči i reći da se mora plačati njemu naknada za svaki ispis? Očeli pitagora diči tužbu za sve nas koji smo rješavali zadatke njegovim poučkom?
Microsoft je največi idiot ako poklekne na ovakve gluposti, da nema microsofta kako bi svijet izgledao danas? Microsoft mora pokazati tko je gazda. Inače baš i nevolim Microsoft ali što je previše, previše je.
Očeli pitagora diči tužbu za sve nas koji smo rješavali zadatke njegovim poučkom?
ne nek on nama isplati otštetu jer nas je s tim muči!!!
Moram priznati da ne vidim što se tu ima za patetntirati. Unos datuma ko unos datuma.
Da li netko zna točno koji je to dio Outlooka zaštićen patentom?
"olakšava upis datuma u kalendar unutar Outlooka" jakog mi patenta, svijet bi propao bez toga patenta

Očeli se sada gutenberg nadiči i reći da se mora plačati njemu naknada za svaki ispis? Očeli pitagora diči tužbu za sve nas koji smo rješavali zadatke njegovim poučkom?
Microsoft je največi idiot ako poklekne na ovakve gluposti, da nema microsofta kako bi svijet izgledao danas? Microsoft mora pokazati tko je gazda. Inače baš i nevolim Microsoft ali što je previše, previše je.
Pokleknut će prema zakonima. Nije Microsoft ništa manje nevin u cijelom slučaju, kao ni ostali sofverski giganti koji se softverskim patentima služe za uništenje konkurencije i koče napredak razvoja softvera.
Tako ti je to u kapitalizmu prijatelju ... a i u zivotu. Jaci prezivljava. Podsjecam svi od tih softverskih giganata jednom bili mali, ali u odredjenom trenutku su ipak zabljesnuli nekim revolucionarnim proizvodom koji ih je lansirao medju velike. Microsoft i Google su firme koje najvise ulazu u napredak razvoja softvera, a uz IBM daju i najvise patenata iz tog podrucja.
Opet je neko našel način za zaradu - isto ko i nedavno gospodin Pečnik sa grbom Hajduka. Lijepo prijaviš patent na "nešto" i tužiš glavnog korisnika toga (u ovom slučaju opet M$) za masne pare!!