ok, počinjemo štedjeti...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
O, džizus!
"Autofokus je 19-točkovni"?!
Što to znači? Je li neki lektor pogledao ovo? Sry, ali kako ja to čitam, ispada da fotić dolazi s 19 točkova, koje fotograf onda kotrlja, što li? Mislim, u suprotnom bi pisalo "Autofokus u 19 točaka", zar ne?
Sjećam se još prije nekoliko godina, u vašoj vlastitoj temi broja (izrada web stranica) - jedan od osnovnih naputaka je bio ukloniti sve moguće tipfelere, dok za gramatičke greške jednostavno nema mjesta. A ovo nije tipfeler... OK, razumljivo je da će se ponešto ponekad provući, ali zar ove vijesti stvarno baš nitko ne pregleda prije nego se objave?
Što reći nego, dobro nam došao! Predstavljen je i EF 100mm f/2.8L USM Macro, ali kada vidim cijenu muka mi u želudcu bude.
O, džizus!
"Autofokus je 19-točkovni"?!
Što to znači? Je li neki lektor pogledao ovo? Sry, ali kako ja to čitam, ispada da fotić dolazi s 19 točkova, koje fotograf onda kotrlja, što li? Mislim, u suprotnom bi pisalo "Autofokus u 19 točaka", zar ne?
Sjećam se još prije nekoliko godina, u vašoj vlastitoj temi broja (izrada web stranica) - jedan od osnovnih naputaka je bio ukloniti sve moguće tipfelere, dok za gramatičke greške jednostavno nema mjesta. A ovo nije tipfeler... OK, razumljivo je da će se ponešto ponekad provući, ali zar ove vijesti stvarno baš nitko ne pregleda prije nego se objave?
Ja sam Bosanac, i razumio sam da u mehanizmu fokusa ima 19 točkića (nekakvih)... Nije mi ni naumpalo da je to 19-tačkasti fokus 
19 wheels of steel :)
kupujem cim dodje na ebay! :D
A ja bi radije 5D MkII
Napokon se Canon opoštenija šta se kvalitete izrade i AF sustava tiče.