Predstavljen EOS 7D

poruka: 8
|
čitano: 1.837
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Predstavljen EOS 7D".
16 godina
neaktivan
Predstavljen EOS 7D

ok, počinjemo štedjeti...

0 0 hvala 0
18 godina
Predstavljen EOS 7D

O, džizus!

"Autofokus je 19-točkovni"?!

Što to znači? Je li neki lektor pogledao ovo? Sry, ali kako ja to čitam, ispada da fotić dolazi s 19 točkova, koje fotograf onda kotrlja, što li? Mislim, u suprotnom bi pisalo "Autofokus u 19 točaka", zar ne?

Sjećam se još prije nekoliko godina, u vašoj vlastitoj temi broja (izrada web stranica) - jedan od osnovnih naputaka je bio ukloniti sve moguće tipfelere, dok za gramatičke greške jednostavno nema mjesta. A ovo nije tipfeler... OK, razumljivo je da će se ponešto ponekad provući, ali zar ove vijesti stvarno baš nitko ne pregleda prije nego se objave?

Pazi, gledam te!

0 0 hvala 0
17 godina
Predstavljen EOS 7D

Što reći nego, dobro nam došao! Predstavljen je i EF 100mm f/2.8L USM Macro, ali kada vidim cijenu muka mi u želudcu bude.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Predstavljen EOS 7D
Veliki Brat kaže...

O, džizus!

"Autofokus je 19-točkovni"?!

Što to znači? Je li neki lektor pogledao ovo? Sry, ali kako ja to čitam, ispada da fotić dolazi s 19 točkova, koje fotograf onda kotrlja, što li? Mislim, u suprotnom bi pisalo "Autofokus u 19 točaka", zar ne?

Sjećam se još prije nekoliko godina, u vašoj vlastitoj temi broja (izrada web stranica) - jedan od osnovnih naputaka je bio ukloniti sve moguće tipfelere, dok za gramatičke greške jednostavno nema mjesta. A ovo nije tipfeler... OK, razumljivo je da će se ponešto ponekad provući, ali zar ove vijesti stvarno baš nitko ne pregleda prije nego se objave?

Ja sam Bosanac, i razumio sam da u mehanizmu fokusa ima 19 točkića (nekakvih)... Nije mi ni naumpalo da je to 19-tačkasti fokus Smijeh

这是我的个性签名
18 godina
Predstavljen EOS 7D

19 wheels of steel :)

Nije se usr*o onaj kojem je daleko zahod, nego onaj ko je kasno krenuo.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Predstavljen EOS 7D

kupujem cim dodje na ebay! :D

16 godina
neaktivan
Predstavljen EOS 7D

A ja bi radije 5D MkII

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Predstavljen EOS 7D

Napokon se Canon opoštenija šta se kvalitete izrade i AF sustava tiče.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice