Svaki mjesec nova verzija ovog browsera, šta neznaju napravit nešto kako spada pa tek onda izdati verziju ili nisu čuli za točku npr. 3.2, svaka novost i oni ispljunu kompletno novu verziju. Do kraja 2010 će već biti Chrome 10...
Da... malo pretjeruju sa major verzijama, nisu to neke preinake da bi to stvarno bila major verzija.
Uglavnom, browser je jos brzi nego inace. Svaka cast google, browser vam je fantastican!
nije loš, ali ff4b4 napokon radi brzo poput chrome-a pa sad držim i jedan i drugi, dobri su, to je konkurencija, još kad bi i IE9 bio portable (nemoguće)
Moram priznati da sam dugo bio skeptičan prema Chromeu, no kad sam ga prije nekoliko tjedana instalirao na moj stari laptop, koji koristim isključivo za čitanje PDF-ova i ponekad Internet. Dosad sam na njemu koristio Firefox, no Chrome mi se i podiže a i radi puno glađe i brže. Razmišljao sam čak da ga stavim kao primarni browser i na glavno računalo, ali sjećam se da sam imao problema sa pamćenjem login podataka na nekim forumima, a fale mi i neki Firefox addonovi. Ali sve u svemu, mislim da je pred Chromeom svijetla budućnost.
Pa mislim da ovo vrijedi prebacivanje sa 5 na verziju 6, ima dosta promjena, a najveca je ocigledna brrzina! fakat se doslovno vidi kako se brze otvara sam preglednik, a i stranice... Google, hvala!
Mislim da će mi nedostajati predpostavljeni izgled koji je bio u ranijoj verziji.

Nema nekih većih promjena,no vidi se da se na brzini zaista poradilo...Bravo google!!
koristim ga vec par dana, osjeti se razliku u brzini nasprem croma 5, bravo google!
To nije fail Chromea, nego TinyMCE-a, ako je uopće TinyMCE ovdje.
GOOGLE CHROME=GENIJALAN INTERNETSKI PREGLEDNIK
GOOGLE CHROME=GENIJALAN INTERNETSKI PRETRAŽIVAĆ
Hoces reci preglednik?
Iako je chrome buggav na mjestima... Npr na jednom starom CMS-u u ASP-u koji koristi ASPSimpleUpload komponentu za upload slika, stvar jednostavno ne radi. Na svim ostalim browserima radi. Tako da imaju jos toga za peglat.
Prije sam koristio samo firefox .
Kad sam prešao na chrome vrijedilo je, toliko jednostavan, samo jedan gumb s opcijama i to je to tu je sve .
Neki dodaci za chrome su i bolji od firefoxa.
Možda bi prešao na operu ali ona ne podržava wot tako da ništa.
Ja vec dugo koristim 7icu, tako da ova 6ica sluzbena = staaaaro :))))
živcira me ova stara sivkasta boja
Ne znam, ja ga imam (update-ao se ujutro) ali i dalje mi je glavni browser FF 4b4 - kojim sam jako zadovoljan
Jedva čekam dok još malo ispeglaju FF pa da službeno izađe verzija 4.
Chrome-u svaka čast jer je zaista jako brz i oku ugodan, ali navike su navike
ja koristim firefox cijeli život, pa već godinu dvi koristim chrome. Tako da kod mene navika nije navika
Svaki browser je dobar na svoj način. Ne znam uopče što se ljudi svađaju oko toga koji je bolji. Pa svi imaju istu svrhu. Sve ostalo je samo sučelje i način prikaza. A polako svi dobivaju jako sličnan izgled i opcije što je jako dobro. A i mogučnost prilagodbe korisniku je odlična. Bilo koji koristili nemate što izgubiti. Uglavnom gdje netko voli jednostavnost kao Chrome, netko voli imati malo više dodataka i opcija kao Firefox. Sve u svemu super je vidjeti da imamo odličan izbor web preglednika koji se redovito poboljšavaju.
Kad pomislis da brze nemoze, Chrome te iznenadi.
Great job Google.
nego je za mene, kao developera... i covjeka koji pise aplikaicje u Javascriptu, najbolji i najmocniji debuger, profiler... :) za developera nema boljeg od chromea, zasto ? od developera developerima :) oni su ga primarno razvili sebi i sovjim potrebama a onda dali nama :)
nego je za mene, kao developera... i covjeka koji pise aplikaicje u Javascriptu, najbolji i najmocniji debuger, profiler... :) za developera nema boljeg od chromea, zasto ? od developera developerima :) oni su ga primarno razvili sebi i sovjim potrebama a onda dali nama :)
Firefoxov Firebug je nešto bolji čini mi se.
Da i:
* JavaScript debugger isn't available
* Net Panel isn't available
što ga čini beskorisnim, jer jedino što i želim debugirati je js. :)
Da i:
I ostale ekstenzije koje su prebacene sa FF na Chrome su losije odradjene. Npr WebDeveloper na Chromeu nema veze sa verzijom na FF.
ja chrome koristim kao primarni, mozillu za neke druge stvari ako su potrebne..
Ok ali valjda ce to rijesit.