nacekat cemo se njega,bit ce att exclusive jedno vrijeme.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Onda moj 8520 ide u "penziju" i uzima se navedeni.....jedva cekam.
Uredaj izgleda predobro, makar me malo brine klizni sustav kod Blackberry-a no nadam se da ce ga ok napravit. Uz to OS 6...milina.
Iskreno, sada ne znam kako sam prije bio bez Blackberry-a posto ne moram cekat na mailove i kada sam blizu kompa.....ovo mi je poprilicno prakticno, a uredaji nisu skupi kao neki razvikaniji (makar imam i iPhone, ali Blackberry mi je trenutno drazi makar nije neki "top" model).
Mocno ali glomazno.. :))
Velik sam ljubitelj fizicke qwerty tipkovnice. Svidja mi se mobach.
Vrlo zanimiljiv uredaj, jedva cekam probat.
Velik sam ljubitelj fizicke qwerty tipkovnice. Svidja mi se mobach.
Takodjer, ali najbolja tipkovnica koju sam ikada okusio je SE P1, 2 slova po tipki, ali ipak svako slovo odvojeno... za moje ruke, nesto predobro :)
nadam se da ce SE izdati nasljednika P1, ali na Androidu :)
nadam se da ce SE izdati nasljednika P1, ali na Androidu :)
ma ne mora bit na androidu. nek bude i WP7, Symbian^4, Maemo ili w/e samo nek izaju takav mob. tipkovnica nije preglomazna, zahtjeva minimum navikavanja a plus ima još i touch screen. znam da tipkovnica baš i nije za one s debelim prstima, ali bože moj, nitko nije savršen ;)
znam da tipkovnica baš i nije za one s debelim prstima, ali bože moj, nitko nije savršen ;)
sumnjam da ce lucki radnici kupovati uredjaj.
btw odusevljen sam sa onih par slikica i nelosa je za americki jednogodisnji ugovor cijena od 200$.
This thing is so 2007.
..a josh da se otvara ko nokia 7110 na gumbich i feder :)
klik - zniinnggg!
ah.. budi sjecanja...