Predstavljanje Windowsa 8 u Zagrebu

poruka: 13
|
čitano: 2.741
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Predstavljanje Windowsa 8 u Zagrebu".
18 godina
neaktivan

Danas kupio Dellov notebook sa Win8 za friendicu tak da vidim kak to radi. KOMA!!!!

Dok mi je skidao update uspio se je srusit tako da je ponovo morao dizati "desktop". Skrolanje Starta, pa i nekih ostalih windowa, jednostavno prestane raditi na neko vrijeme i onda proradi. Win8 je ziva KOMA za desktop i rad s misom, pogotovo misom. Na notebooku koji ima multi-touchpad jos nekako moze proci, ali silno micanje misa iz jednog u drugi cosak je koma. Takodjer taj Start na kojemu NE MOGU kreirati svoje foldere kao sto uredno mogu u start menuu (od Win95 to uredno radi).

Je neko zna dal se moze preci na Win7 (badava naravno)?

1 3 hvala 0
15 godina

naravno da moze,..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Predstavljanje Windowsa 8 u Zagrebu
Drazen kaže...

Dok mi je skidao update uspio se je srusit tako da je ponovo morao dizati "desktop". Skrolanje Starta, pa i nekih ostalih windowa, jednostavno prestane raditi na neko vrijeme i onda proradi. Win8 je ziva KOMA za desktop i rad s misom, pogotovo misom. Na notebooku koji ima multi-touchpad jos nekako moze proci, ali silno micanje misa iz jednog u drugi cosak je koma. Takodjer taj Start na kojemu NE MOGU kreirati svoje foldere kao sto uredno mogu u start menuu (od Win95 to uredno radi).

Je neko zna dal se moze preci na Win7 (badava naravno)?

KOMA post!

Prouči malo prije nego bubneš! Sve se može pinat na Start Screen.

Rad s mišem? Bez problema. Treba 5 minuta za polovit kaj se nalazi u kojem kutu ekrana.

Nema downgradea.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 23:56 (kizo2703).
18 godina

ja stavio na desktop.. za 2 sata polovio što me zanimalo..

a svako malo nešto novo otkrijem

Radi brže, traži manje resursa.

Jedino ja sad čekam, da upiknem neki laptop sa touč ekranom i i7 proc.. i naravno win 8, to bi bilo najs, al bude i cijena visoka, kao i uvijek

1 0 hvala 0
18 godina
laptop ili desktop sa touch ekranom.. Muke isusove!
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan

Iako sam trenutno na Ubuntuu,planiram instalirati Windows 8,zanimaju me previše ovi WIndowsi,pa makar s razočaro,ja ih MORAM probati.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

pre strasni windowsi za poslovni sustav, naime svi IT admini mislim da bi popiz.. dobili da moraju svim neukim korisnicima pokazivati osnovne neke stvari sa radom na računalu. Evo ja probao jucer stavio komp na domeni i sve ok i dao jednoj 45-godisnjoj zeni koja radi vec jako dugo da upali komp i ulogira se i pokrene program..uglavnom nije islo cak i sa loginom bilo problema..

Veliki luk zaobilaska dolazi

tolko od mene

wat?
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meni su super, legalni prozori za sitnu lovu (40 USD), sve ima što i 7ica plus metro, koji nije da trebam ali neka, a rad ipak brži, puno više dobrih strana nego loših
14 godina

Nema to veze sa 7icom u očima jednog admina. Baš kako je kolega naveo par postova prije. 

S druge strane, napravili od 7ice ambiciozan projekt namijenjen budućnosti, nikako ne sadašnjosti.

Fuck me I'm famous.
14 godina
neaktivan
kokek kaže...

pre strasni windowsi za poslovni sustav, naime svi IT admini mislim da bi popiz.. dobili da moraju svim neukim korisnicima pokazivati osnovne neke stvari sa radom na računalu. Evo ja probao jucer stavio komp na domeni i sve ok i dao jednoj 45-godisnjoj zeni koja radi vec jako dugo da upali komp i ulogira se i pokrene program..uglavnom nije islo cak i sa loginom bilo problema..

tolko od mene

U kucnom okruzenje se ponasao cisto ok i kroz tjedan-dva uhodavanja ispadaju da su brzi i OK smisljeni. Design sucelja mi je jedino koma jer ne volim ovakvu vrsta sucelja spartansko i nedovoljno informativno (widgeti su jos uvijek zakon).

U domain sucelju je circus dok se sve poslozi, a rad s korisnicima je tek problematican cak i sa Touch screenovima, jer korisnici pruzaju otpor ovakvom skoku.

Za sada radije ce cijela firma sa 500 racunala drzati se WInXP i Win7. A blue screen, dio svakog WIndows sustava dok ne izadju SP-1 zakrpe i ustabile sustav.

18 godina
neaktivan
Srce_Lava kaže...
kokek kaže...

tolko od mene

U kucnom okruzenje se ponasao cisto ok i kroz tjedan-dva uhodavanja ispadaju da su brzi i OK smisljeni. Design sucelja mi je jedino koma jer ne volim ovakvu vrsta sucelja spartansko i nedovoljno informativno (widgeti su jos uvijek zakon).

U domain sucelju je circus dok se sve poslozi, a rad s korisnicima je tek problematican cak i sa Touch screenovima, jer korisnici pruzaju otpor ovakvom skoku.

Za sada radije ce cijela firma sa 500 racunala drzati se WInXP i Win7. A blue screen, dio svakog WIndows sustava dok ne izadju SP-1 zakrpe i ustabile sustav.

tocno tako.. za po doma drkarit su cisto ok... jos nije zrela raja za tako velike izmjene za posao. 

Isto tako <3 downgrade

wat?
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 9:25 (kokek).
18 godina
neaktivan
kokek kaže...

tolko od mene

Mislim da bu adminima veći problem kaj su isto sučelje metnuli na Windows Server 2012. U takvoj situaciji mi instalacija Core verzije djeluje privlačnije.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
18 godina
neaktivan

Kada sam stavio DVD film u DVD drive raspao se sistem više Device Manager ne vidi pogon DVD-a. Kada stavim boot DVD u restartu sve funkcionira (dakle u BIOS-u sve OK)! Kad podigne windowse nestane DVD pogon. Mislim da je Win8 poluproizvod za koji se ne isplati davati novce.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice