Ajde ansha, reci da je Opera bugovita i da je Safari bolji.........
Opera Mini je zakon!
Opera Mini je zakon!
opera je super, što se tiče brzine i smanjenog protka podataka, ali neki sajtovi (mislim da ih svega ima 10:D) se nece pokazati kako bi trebali (ukoliko je koristeni css3) jer mal kiksa za razliku od safarija u tome.... ali u head to head comparisonu opera vodi (pogotovo zbog opere turbo i speed diala sto je super korisno)
Samo se nadam da će ubacit postepeni zoom jer to je jedina stvar zbog koje ne koristim operu. Komprimiranje podataka mi uopće nije bitno jer ionako ne mogu potrošit ona 2 GB u tarifi..
da vidis taj zum malo zeza, ali ja ionako nikad nisam koristio bas previse pinch nego double tap na iPhonu (sestrinom, ja inace vise volim winMo, neznam zast, znam da je slugish i da se rusi stalno, al eto naviko se:D) i na winMo i na iPhonu je opera jako dobra (za winMo najbolja, puno bolja i brza od skyfire)
Opera Mini je zakon!
Trebalo mu je 1h i 53 minute....Strasno....
Za podebljano ??? Skaces sam sebi u usta...
Ovo je prva verzija na iPhoneu, trebaš je vidit na mom W995! Pričekaj malo da se popravi taj zoom i bugovi, pa ćeš vidit...
Nije pošteno to što Apple nije odobraio Firefox na mobu pa ovi iz mozilla rade neke trikove da bi ljudi imali neke posebnosti na safariju na iphoneu.
Nije pošteno to što Apple nije odobraio Firefox na mobu pa ovi iz mozilla rade neke trikove da bi ljudi imali neke posebnosti na safariju na iphoneu.
fannec (mozilin mobile browser) je katastrofa, najvjerojatnije ga zato nisu odobrili... uzasno je spor i bugovit
Ja ju na S60v5 koristim samo kad sam na 3G-u zbog kompresije podataka...
Oni koji nemaju iPhone nemogu znati kakva je razlika između surfanja na Safariju i Operi Mini
Vidi se razlika, na Operi nekada trebam dva puta stisnuti nešto da krene očitavati, vidi se razlika u fluidnosti a na zoom se jednostavno nemogu naviknuti poslije Safarija.
Sve u svemu nije loša, neka poprave te sitnice u sljedećoj verziji i biti će sve ok
Kako misliš formatiranje?
Aha, ja na operi mobile nemam tih problema..
Bude valjda Opera ispravila te stvari..
Btw. to se zove rendering..
Aha, ja na operi mobile nemam tih problema..
Bude valjda Opera ispravila te stvari..
Btw. to se zove rendering..
Meni to isto normalno radi na Nokii.
Opera mobile rulez.
Mene je ova opera razočarala...nekako mi je devetka bila bolja, puno, samo nije otvarala neke stranice pa sam zato odustao od nje
Mene je ova opera razočarala...nekako mi je devetka bila bolja, puno, samo nije otvarala neke stranice pa sam zato odustao od nje
Kako je ovo pametno... Govori o PC Operi mjesto o operi mobile :)
Recimo ja obozavam novu operu (prava integracija u aero sucelje, i jednostavno je prekrasna)...
Recimo ja obozavam novu operu (prava integracija u aero sucelje, i jednostavno je prekrasna)...
Ne, govorim o operi mobile 10.00
Ne, govorim o operi mobile 10.00
AHa :) oprosti molim te :)