Popularna Opera za iPhone

poruka: 27
|
čitano: 5.532
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Popularna Opera za iPhone".
17 godina
neaktivan

Ajde ansha, reci da je Opera bugovita i da je Safari bolji.........Osmijeh

Opera Mini je zakon!

Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

opera je super, što se tiče brzine i smanjenog protka podataka, ali neki sajtovi (mislim da ih svega ima 10:D) se nece pokazati kako bi trebali (ukoliko je koristeni css3) jer mal kiksa za razliku od safarija u tome.... ali u head to head comparisonu opera vodi (pogotovo zbog opere turbo i speed diala sto je super korisno)

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 8:31 (Check).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Popularna Opera za iPhone
To je tek prva inačica,u drugima svakako možemo očekivati poboljšanja...
18 godina
neaktivan

Samo se nadam da će ubacit postepeni zoom jer to je jedina stvar zbog koje ne koristim operu. Komprimiranje podataka mi uopće nije bitno jer ionako ne mogu potrošit ona 2 GB u tarifi..

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
16 godina
neaktivan

da vidis taj zum malo zeza, ali ja ionako nikad nisam koristio bas previse pinch nego double tap na iPhonu (sestrinom, ja inace vise volim winMo, neznam zast, znam da je slugish i da se rusi stalno, al eto naviko se:D) i na winMo i na iPhonu je opera jako dobra (za winMo najbolja, puno bolja i brza od skyfire)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Bugovita je za popiz.. al je brza. Na 70-80% site-ova nesto krivo prikaze, safari-u se to dogadja uzasno rijetko.
Cesto kliknes na link a ona samo reloada trenutnu stranicu ili otvori nesto skroz drugo ili se ne dogodi nista.

Ukratko, na edgeu je bolja opera a na wi-fiu safari.
16 godina
neaktivan
Od kad je izasla opera stalno ju koristim,zato sto nemam 3g signal i daleko,daleko brze mi ucitava.Sto se tice zuma dobra je stvar i nek tako i ostane samo jos da nadodaju postepeno zumiranje i bilo bi odlicno.

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Šef kaže...

Ajde ansha, reci da je Opera bugovita i da je Safari bolji.........Osmijeh

Opera Mini je zakon!

ansha kaže...
Bugovita je za popiz.. al je brza. Na 70-80% site-ova nesto krivo prikaze, safari-u se to dogadja uzasno rijetko.
Cesto kliknes na link a ona samo reloada trenutnu stranicu ili otvori nesto skroz drugo ili se ne dogodi nista.

Trebalo mu je 1h i 53 minute....Strasno....

Za podebljano ??? Skaces sam sebi u usta...

Pinky je zakon... I ♥ π
17 godina
neaktivan
ansha kaže...

Ovo je prva verzija na iPhoneu, trebaš je vidit na mom W995! Pričekaj malo da se popravi taj zoom i bugovi, pa ćeš vidit...Namigiva

Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan

Nije pošteno to što Apple nije odobraio Firefox na mobu pa ovi iz mozilla rade neke trikove da bi ljudi imali neke posebnosti na safariju na iphoneu. 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
16 godina
neaktivan
linuxuser kaže...

Nije pošteno to što Apple nije odobraio Firefox na mobu pa ovi iz mozilla rade neke trikove da bi ljudi imali neke posebnosti na safariju na iphoneu. 

fannec (mozilin mobile browser) je katastrofa, najvjerojatnije ga zato nisu odobrili... uzasno je spor i bugovit 

17 godina
Ja sam isto probao fennec alphu za android i vidi se da je daleko od gotovog proizvoda, sporo i bugovito do bila :/

Ni meni nije opera legla na androidu, iako je brža od default browsera, nije brža od dolphina koji niti komprimira stranice i ima i double tap i pinch zoom. A opera još pola stranica krivo prikaže...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Na symbianu s60 5 edition radi bez problema... ,'-)
“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
16 godina

Ja ju na S60v5 koristim samo kad sam na 3G-u zbog kompresije podataka...

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Oni koji nemaju iPhone nemogu znati kakva je razlika između surfanja na Safariju i Operi Mini

Vidi se razlika, na Operi nekada trebam dva puta stisnuti nešto da krene očitavati, vidi se razlika u fluidnosti a na zoom se jednostavno nemogu naviknuti poslije Safarija.

Sve u svemu nije loša, neka poprave te sitnice u sljedećoj verziji i biti će sve ok

2 0 hvala 0
17 godina
Prilično loše napisan članak. Na temelju čega je autor zaključio da je Opera popularna? Zbog 70% povećanja prodaje? Krasno, samo ako je točan podatak o broju 'skidanja' Opere, to je nekih 5% u odnosu na ukupan broj prodanih iPhone-a. Dakle baš i nije neka dramatična popularnost.

Opera na iPhone-u je svakako veliki napredak, ali još uvijek nije na razini Opere za druge mobilne OS-ove, a na iPhone-u ima jedan veliki nedostatak u odnosu na Safari, a to je loše izvedeno zumiranje i formatiranje nakon promjene orjentacije, i jednu veliku prednost, a to je brzina učitavanja novih stranica i povratka na prethodnu stranicu.

Dok ne riješe te probleme (i par drugih) neće biti u stanju ozbiljnije ugroziti Safari, bez obzira na broj 'preuzimanja' (i ja je imam instaliranu, ali je ne koristim).

0 1 hvala 0
16 godina
maxym kaže...
Opera na iPhone-u je svakako veliki napredak, ali još uvijek nije na razini Opere za druge mobilne OS-ove, a na iPhone-u ima jedan veliki nedostatak u odnosu na Safari, a to je loše izvedeno zumiranje i formatiranje nakon promjene orjentacije, i jednu veliku prednost, a to je brzina učitavanja novih stranica i povratka na prethodnu stranicu

Kako misliš formatiranje?

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
Kada se promijeni orjentacija iPhone-a iz npr. iz okomite (portrait) u vertikalnu (landscape), Safari ispravno preformatira sadržaj stranice na način da ona zauzima punu širinu ekrana, dok kod Opere ostane prazan prostor sa desne strane, a stranica ostaje jednako široka kao u portrait formatu. Tek kod otvaranja novog linka ili kod refresh-a stranice ona se prikaže u ispravnom formatu (bez praznine sa desne strane).
17 godina
neaktivan
Znam na što misliš, tako je i kod mene, ali ne smeta mi puno........
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Nalazim se na: m.bug.hr /// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
16 godina

Aha, ja na operi mobile nemam tih problema..

Bude valjda Opera ispravila te stvari..

Btw. to se zove rendering..Namigiva

18 godina
DamageHigh kaže...

Aha, ja na operi mobile nemam tih problema..

Bude valjda Opera ispravila te stvari..

Btw. to se zove rendering..Namigiva

Meni to isto normalno radi na Nokii.

Opera mobile rulez.

- Psiho246
17 godina
Rendering je pojam koji označava iscrtavanje nekog sadržaja na ekran i pogreška u renderingu bi bila kada bi npr. tekst bio preko slike i sl. ali ovdje se radi o tome da je stranica ispravno renderirana ali u neodgovarajućem formatu. Greška je banalna i zato je time čudnije da nije ispravljena prije izdavanja samog programa.
17 godina
protjeran
da, ovo se zove prijelom teksta
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
18 godina
neaktivan

Mene je ova opera razočarala...nekako mi je devetka bila bolja, puno, samo nije otvarala neke stranice pa sam zato odustao od nje

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
BORN kaže...

Mene je ova opera razočarala...nekako mi je devetka bila bolja, puno, samo nije otvarala neke stranice pa sam zato odustao od nje

Kako je ovo pametno... Govori o PC Operi mjesto o operi mobile :)

Recimo ja obozavam novu operu (prava integracija u aero sucelje, i jednostavno je prekrasna)...

In Control
18 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
BORN kaže...

Recimo ja obozavam novu operu (prava integracija u aero sucelje, i jednostavno je prekrasna)...

Ne, govorim o operi mobile 10.00

18 godina
neaktivan
BORN kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...
BORN kaže...

Ne, govorim o operi mobile 10.00

AHa :) oprosti molim te :)

In Control
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice