Popularna beta IE-a 9

poruka: 44
|
čitano: 5.016
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Popularna beta IE-a 9".
17 godina
neaktivan
Popularna beta IE-a 9

Za razliku od osmice devetka je odlična za mene je sad bolja od lisice i prelazim na IE9 :)

4 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Popularna beta IE-a 9

Firefox mi se u zadnje vrijeme zamjerio čestim rušenjima koja su me znala dovoditi do ludila...Ne znam što im je...

Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Popularna beta IE-a 9
Riker kaže...

Firefox mi se u zadnje vrijeme zamjerio čestim rušenjima koja su me znala dovoditi do ludila...Ne znam što im je...

pričekaj Firefox 4...izaći će skoro

ima podršku da gasi pluginove (ako se samo oni sruše) i svaki tab je u svom procesu, pa ak ti se sruši, neće otić

cijeli FF...

p.s. može ti još bit i do ekstenzija

18 godina
neaktivan

A vidi se d su radili na IE-u ali dizajn i sve to  neke opcije fale.

Ali to je beta pa...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
16 godina
neaktivan

Ja sam i dalje na Chromeu - a kako to da GUI-i od IEa9 i od FF-a4 izgledaju prakticno slicno kao i na Chromeu?

There's no place like (127.0.0.1) home. . .
18 godina
neaktivan
Popularna beta IE-a 9

A ništa ne škodi ako probamo...ionako je free..

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Popularna beta IE-a 9

Iman instalirane sve preglednike trenutno najnovijih verzija i mogu reć da je IE9 beta vjerojatno najbolji od njih.

If God made everything, God must be somewhere in china.
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
Popularna beta IE-a 9

koliko resursa troši, jel više od Croma i firefoxa?

crome je zasad the best buy :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Beta je savim ok za betu... nisu puno izgubili na opcijama već su po meni izbacili one nepotrebne gluposti i olakšali napokon taj izgled... meni je solidna i radi istom brzinom kao FF ali još mi to nije dovoljno da zamjenim chrome
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
18 godina
g33k kaže...

Ja sam i dalje na Chromeu - a kako to da GUI-i od IEa9 i od FF-a4 izgledaju prakticno slicno kao i na Chromeu?

a kako to da svi nabrojani liče na operu? Osmijeh

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
nixass kaže...
g33k kaže...

a kako to da svi nabrojani liče na operu? Osmijeh

da, Opera je prva imala taj GUI, ovi svi ostali imaju ''pokušaje kopiranja'' Opere

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
17 godina
protjeran
Popularna beta IE-a 9

Spor, trom i nesposoban browser, uostalom sto ocekivati o nasljedniku IE6... isto kao i s predhjodnim, sljam sljamova

korisnicima koji ga koriste: usporavate razvoj WEBa, zalosno da jos netko to smece koristi :(

Moj PC  
2 16 hvala 1
16 godina
TranceMight kaže...

Spor, trom i nesposoban browser, uostalom sto ocekivati o nasljedniku IE6... isto kao i s predhjodnim, sljam sljamova

korisnicima koji ga koriste: usporavate razvoj WEBa, zalosno da jos netko to smece koristi :(

Vidi se da nisi ni prismrdio devetki. Ne volim IE, ali IE9 izgleda kao da je proizvod neke druge firme, a ne Microsoftovih inženjera. Drastično poboljšanje, napokon se i taj div probudio iz dugogodišnjeg zimskog sna.

16 godina
neaktivan
Popularna beta IE-a 9

nekima da se napravi savrsen proizvod(sto ne postoji) uvijek bi nasli nesto sto ne valja.napravite sami software pa cete valjda jedino tako bit zadovoljni.. ie 9 je dobar iako sad treba cekat odgovor konkurencije na gpu akceleraciju firefox je vec tu sa betom jos chrome i opera.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Lisac1606 kaže...
TranceMight kaže...

Vidi se da nisi ni prismrdio devetki. Ne volim IE, ali IE9 izgleda kao da je proizvod neke druge firme, a ne Microsoftovih inženjera. Drastično poboljšanje, napokon se i taj div probudio iz dugogodišnjeg zimskog sna.

O cemu ti pricas, koristim ie9 jos od previewa i betu imam od prvog dana i nazalost svoju, to smece jos uvijek postoji :(

Sporo, tromo i jednostavno obsolet browser...

15 godina
neaktivan
Popularna beta IE-a 9

ma ie9 je kopija chromea! izgled je isti.....kako mrzim kad vidim to kopirano, ne umeju da osmisle svoje nego koriste tudje Viče

bojan
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
protjeran
bokile kaže...

ma ie9 je kopija chromea! izgled je isti.....kako mrzim kad vidim to kopirano, ne umeju da osmisle svoje nego koriste tudje Viče

meni uopste to ne smeta, ak je neka filozofija bolja od druge, neka svi predju na to... neka kopiraju, smao nek je za nasu korist

ali, badava njima rad na uiu, kad je browser i dlaje spor, trom, nekompatibilan i jednostavno bezveze :)

i usput svima hvala na TDovima, al to govori o vama :(

18 godina
neaktivan
Popularna beta IE-a 9

Malo sam isprobavao tu devetku, no nekako nije to još to.

Jest da je brža od svih prijašnjih IE-ova i ima bolje sučelje, te na speed testovima razvaljuje sa novim java script-om, ali neke stranice jednostavno ne rade kako bi trebale (prvenstveno BUGov forum!).

Dobro je što se ekipa trudi i radi na nečem novom i boljem, no imaju oni još puuuno posla žele li uhvatiti korak sa ekipom iz Google-a ili Mozille Cool

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Popularna beta IE-a 9

evo slika, iz BUG-ove vesti....pogledajte nedostatnke ie-ovog minimalizma.....

par mana odma vidljivih

bojan
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

A zašto bi to zvali nedostacima? Meni je to sasvim ok.

Fino skineš operu i krcaj gumbićima do mile volje Namigiva

17 godina
neaktivan
TranceMight kaže...
bokile kaže...

meni uopste to ne smeta, ak je neka filozofija bolja od druge, neka svi predju na to... neka kopiraju, smao nek je za nasu korist

ali, badava njima rad na uiu, kad je browser i dlaje spor, trom, nekompatibilan i jednostavno bezveze :)

i usput svima hvala na TDovima, al to govori o vama :(

A što to govori o nama???? Ti mrziš IE samo zato jer je od MS-a, mi za razliku od tebe će mo uvijek pohvaliti nešto što je dobro. Spor i trom kod mene sigurno nije. Znaju se srušiti stranice, ali čovječe ovo je ipak i dalje beta!!! Ako koristiš linux onda svakako znaš što to znači beta. IE9 i dalje ima problem s sigurnošču i ekstenzijama koje se jedino nalaze na toolbarovima i totalno su nepraktične i ne uklapaju se u dizajn. Dizajn je inače ok sasvim dobar.

18 godina
neaktivan
TranceMight kaže...

pričaš budalaštine, nemaš pojma i kenjaš napamet, IE9 je konačno vrlo brz, poštuje standarde a hw akceleracija je perfektna... istina na mom stroju nestabilna međutim ovo je tek rana beta, očekujem i poboljšanja sučelja

shameless Comodo evangelist
17 godina
neaktivan

Dao bog da ljudi što prije prijeđu na najnoviju verziju...Mada su to samo moje želje...

16 godina
neaktivan
Popularna beta IE-a 9

Dosta njih su skinuli IE 9 samo da bi isprobali. I to je to.

Ovoga puta su se potrudili.

Ovu verziju će valjda redovno uraditi sa obzirom da im je samo za Vistu i 7, pa je manje problema oko prilagođavanja za OS-e.

http://redfoxyhead.blogspot.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TranceMight kaže...

razvoj weba usporavaju IE 6, IE 7 a i IE 8. Ti programi su totalno smeće. Sad su se potrudili i prihvatili gotovo sve standarde. Naravno ima još nedostataka, ali za prvi browser kak spada je to ok.

Naravno Cromer je i dalje bolji, a možda bude i novi FF.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 15:50 (ROFLOLMAO).
17 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...
TranceMight kaže...

razvoj weba usporavaju IE 6, IE 7 a i IE 8. Ti programi su totalno smeće. Sad su se potrudili i prihvatili gotovo sve standarde. Naravno ima još nedostataka, ali za prvi browser kak spada je to ok.

Naravno Cromer je i dalje bolji, a možda bude i novi FF.

Ma novi ie9 je super prema starijim verzijama toga preglednika..

16 godina
eterna luchar kaže...
Beta je savim ok za betu... nisu puno izgubili na opcijama već su po meni izbacili one nepotrebne gluposti i olakšali napokon taj izgled... meni je solidna i radi istom brzinom kao FF ali još mi to nije dovoljno da zamjenim chrome

radi puno brze od ff-a. u rangu je sa chrome-om. jedina razlika je u tome sto se ie9 upali odmah na klik misem na ikonu, dok chrome mrvicu kasni...

17 godina
neaktivan
bokile kaže...

evo slika, iz BUG-ove vesti....pogledajte nedostatnke ie-ovog minimalizma.....

par mana odma vidljivih

Kad bi iskoristili te prazne prostore onda bi dobili Google Chrome, a to se zove kopiranje . 

Ubuntu 10,04 (Lucid Lynx) , ako želite naučiti o linuxu posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com
16 godina
TranceMight kaže...

Kao što vidim:

• sigurno nisi testirao niti probao betu 9. Ovo govoriš jer tako drugi govore. Bolje šuti.
  • Nitko sigurno ne usporava razvoj Weba koristeći IE. IE se u beti 9 popravio što se tiče poštovanja standarda. IE je isto dobar browser i mnogi ga koriste.
  • IE6 je bio jedna od najboljih verzija IE-a te je bio jedan od najkorištenijih brosera ikada. Tada su mozzila i opera još bili u razvoju(u pelenama). Chrome nije ni postojao 
Mnoge države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
protjeran
Popularna beta IE-a 9

Šteta sto ga ja nemogu isprobat na XP-u
Je da nisam ljubitelj IE-a ali nevidim razlog zasto IE9 nebi bio oke i isto tako radio....

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice