Pa dobro... samo 500 mil... nije ni puno ako ce samo u marketing windows mobile uloziti milijardu...
Inace ja nema sanse da ista drzim u oblaku ikada... ipak previse sam paranoican :)
Pa dobro... samo 500 mil... nije ni puno ako ce samo u marketing windows mobile uloziti milijardu...
Inace ja nema sanse da ista drzim u oblaku ikada... ipak previse sam paranoican :)
Koliko posto stvari na tvoj HDDu je skinuto sa interneta, a koliko si toga sam stvorio?
Koliko posto stvari na tvoj HDDu je skinuto sa interneta, a koliko si toga sam stvorio?
Oko 80% stvari je s CD-ova, DVD-ova, od toga jedno 120 - 130 GB mojih stvorenih podataka koji su dostupni jedino na mom laptopu i u firmi... a u firmi ima jos vise...
zapravo jedino sto mi je na kompu a da je s neta je 10 - 15 stvari s torrenta... poglavito igrica i /ili odredjenih serija koji nisu dostupne na DVD-ovima JOŠ...
naravno, mislio sam na privatne podatke i hdd, a ne podatke od firme
Dok god mogu funkcionirat kako pravi Home user, ne pada mi na pamet taj oblak... Bojim se da bi mogo prokisnjavat...
naravno, mislio sam na privatne podatke i hdd, a ne podatke od firme
To za mene spada isto tako u privatne podatke... cisto jer to odredjuje jedan dio onoga čega jesam... mada jesu u isto vrijeme i poslovni, moja mašta ih je stvorila i / ili drugi zaposlenici po mojim instrukcijama... a i da njih izbacim, oko 600 GB je s DVD-ova i CD-ova i mojeg generiranog sadrzaja (razlicite price, pjesme, slike itd itd itd)
Isto tako slazem se s batistom, dok god postoje diskovi od 1 TB :) ja cu biti home user...
500 ondije, milijarda ondije... jbt. a ja jedva skupim za novi komp :D