Pola milijarde za oblak

poruka: 7
|
čitano: 2.375
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pola milijarde za oblak".
18 godina
neaktivan
Pola milijarde za oblak

Pa dobro... samo 500 mil... nije ni puno ako ce samo u marketing windows mobile uloziti milijardu...

Inace ja nema sanse da ista drzim u oblaku ikada... ipak previse sam paranoican :)

In Control
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
protjeran
RE: Pola milijarde za oblak

Koliko posto stvari na tvoj HDDu je skinuto sa interneta, a koliko si toga sam stvorio?

18 godina
neaktivan
metak kaže...

Koliko posto stvari na tvoj HDDu je skinuto sa interneta, a koliko si toga sam stvorio?

Oko 80% stvari je s CD-ova, DVD-ova, od toga jedno 120 - 130 GB mojih stvorenih podataka koji su dostupni jedino na mom laptopu i u firmi... a u firmi ima jos vise...

zapravo jedino sto mi je na kompu a da je s neta je 10 - 15 stvari s torrenta... poglavito igrica i /ili odredjenih serija koji nisu dostupne na DVD-ovima JOŠ...

In Control
18 godina
protjeran

naravno, mislio sam na privatne podatke i hdd, a ne podatke od firme

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 19:39 (metak).
18 godina
Pola milijarde za oblak

Dok god mogu funkcionirat kako pravi Home user, ne pada mi na pamet taj oblak... Bojim se da bi mogo prokisnjavat...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
metak kaže...

naravno, mislio sam na privatne podatke i hdd, a ne podatke od firme

To za mene spada isto tako u privatne podatke... cisto jer to odredjuje jedan dio onoga čega jesam... mada jesu u isto vrijeme i poslovni, moja mašta ih je stvorila i / ili drugi zaposlenici po mojim instrukcijama... a i da njih izbacim, oko 600 GB je s DVD-ova i CD-ova i mojeg generiranog sadrzaja (razlicite price, pjesme, slike itd itd itd)

Isto tako slazem se s batistom, dok god postoje diskovi od 1 TB :) ja cu biti home user...

In Control
16 godina
neaktivan
Pola milijarde za oblak

500 ondije, milijarda ondije... jbt. a ja jedva skupim za novi komp :D

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice