Počela proizvodnja iPhonea 7?

poruka: 15
|
čitano: 2.196
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Počela proizvodnja iPhonea 7?".
17 godina

i opet 4,7 " preveliko 

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
1 10 hvala 0
15 godina

Sve je izgledno i moguće, osim potpuno staklenog kućišta, barem na ovoj verziji, koliko sam ja upućen! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 5 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Počela proizvodnja iPhonea 7?
Horned Reaer kaže...

i opet 4,7 " preveliko 

i ja sam slično mislio pa onda sam uzeo 5" uređaj i sada su mi svi drugi premali... sve je to navika.

17 godina

Jedno sam siguran sa ovih šekulacija (i procurenih onfromacija) a to je da je premium osjećaj kakav se mogao doživjeti na 4(s) i 5 totalno izgubljen, naravno govofreći samo o dizajnu telefona.

Moj PC  
3 3 hvala 0
16 godina

U svakom slučaju iz modela u model sve manje zanimljivosti... :(

Nema sanse da mijenjam 6-icu 7-icom a bas sam se veselio da ce donjeti nesto super-duper sto ce me ponukati da ga kupim.

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
'Velika' promjena će biti nagodinu, pošto iPhone slavi 10 godina 🎉🎉

0 0 hvala 0
18 godina

Nemoguće. Spremaju se proizvoditi novi mobitel? Tome se nebih nikad nadao od jednog proizvođača mobitela.

dadn kaže...
Horned Reaer kaže...

i opet 4,7 " preveliko 

i ja sam slično mislio pa onda sam uzeo 5" uređaj i sada su mi svi drugi premali... sve je to navika.

A čuj, neznam, izgleda da se mnogi nisu navikli - evo kaže bug da je ejplovce iznenadila potražnja za malim 4" SE mobom.
http://www.bug.hr/vijesti/appleov-iphone-se-se-prodaje-bolje-ocekivanog/153822.aspx

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2016 16:22 (overhaul).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
sina-k kaže...

U svakom slučaju iz modela u model sve manje zanimljivosti... :(

Nema sanse da mijenjam 6-icu 7-icom a bas sam se veselio da ce donjeti nesto super-duper sto ce me ponukati da ga kupim.

Koliko sam ja upućen, Apple prelazi na trigodišnji ciklus, tako da sa "nazivno" 7-icom, ne treba se ništa očekivati prerecolucionarno! 

Što niže primjećuje kolega, 2017 dolazi ono pravo, ali kao iPhone 8!!!!! 

filippey kaže...
'Velika' promjena će biti nagodinu, pošto iPhone slavi 10 godina 🎉🎉

Opet, koliko sam ja informiran, iduće godine, dakle 2017, dolazi ponovno "STAKLENI" iPhone, pod brojem 8, e sada, koliko će ukupno novosti donijeti, samo je za očekivati, a vjerujem da će se SVI benefiti iOS-a 10 tek na iPhone 8 moći sa punim plućima guštati i uživati!!!!! 

Ostaje nam samo veselo iščekivati jesen 2017 godine! 

ATJ Lučko
11 godina
neaktivan
Ja veselo iscekujem 2040. Jer cu ici u zasluzenu mirovinu.. valjda se bude isplacivala tada pa se pocastim sa novim iphone40 ili samsung s40.. jos cu razmislit ima vremena 😂

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Iphone je lijepo izgledao kad je imao onaj aluminijski okvir sad je obična jeftina plastika za koju treba dat 4 hiljade kuna.

0 4 hvala 0
15 godina
zeroname kaže...

Iphone je lijepo izgledao kad je imao onaj aluminijski okvir sad je obična jeftina plastika za koju treba dat 4 hiljade kuna.

Sad je obična plastika ??????? 

Koji WTF je sad iPhone plastični??????? 

ATJ Lučko
17 godina
ATJLučko kaže...
* * *

Što niže primjećuje kolega, 2017 dolazi ono pravo, ali kao iPhone 8!

* * *

A da pričamo malo o iPhonu 11-ci?

zeroname kaže...

Upravo, i nisi jedini koji tako misli, baš sam u prošlom postu rekao kakav je samo osjećaj držati goli telefon u ruci, naravno misleći na iPhone 4(s) i 5(s).

iPhone 4(s) je najbolje napravljeni iPhone ikada (i tako će dugo još ostati) jer je korišten nehrđajući čelik čija je specifičan težina oko 8 tona po kubnom metru. No da bi se uštedilo, prešlo se na Aluminij čija specifična težina oko 2,8 tona po kubnom metru.

iPhone 5 crni je najljepši iPhone ikada, ali boja mu se znala ošteti i prilikom transporta, pa su se korisnici žalili na tek otpakovani telefon. Naravno Apple to nije prioznavao u standardnu garanciju, i to prskan bojom iPhone, tako da ne znam niti jednog koji nema nekog oštećenja. (I odustao sam od 5 crnog radi mnogih poboljšanja u (s) modelu ali u boji space-gray, što je opet isto kao i u modelu SE ali u daleko skupljem izdanju).

Mada ima ovaca (i ja sam postao ovca da se razumijemo) koji se na ovo vade: "Every iPhone has accumulated wear and tear over the years. Nothing looks like new after it’s out in the world day after day — not smartphones, not iPods, not humans." Ja se ne slažem sa tim, jer volim tehniku. Moj iPhone 4s, je nov-novcat od prvog dana. SE je za sada osiguran (u CH i staklenu čašu možete osigurati) i posebno sam naglasio ove probleme i složili su se policom osiguranja (Hint: firma plaća).

17 godina
neaktivan

a buju i oni preskočili devetku i išli odmah na 10? 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Envy kaže...
ATJLučko kaže...
* * *

* * *

Kolega, vama je sunce vudrilo u glavu, ili utjecaj punog mjeseca ???? 

Moja poanta je bila da iPhone 7 neće "kao takav dizajnerski" moći iskoristiti sve mogućnosti što će ih moći kvalitetno pružati iOS 10, obzirom je Apple naglasio da od 2107 prelaze definitivno na trogodišnji ciklus "serije" gadgeta, a da će se više posvetiti razvoju samog iOS-a i njegove implementacije sa ostalim Apple gadgetima i macOS-om! 

U koje vrijeme će stizati iPhone 9, 10 i ostali brojevi, nisam vidoviti Milan, ali me nekako pere slutnja da će 2017 izaći iPhone 8, 2018 će izać recimo iPhone 8S, a 2019 bi mogao izać iPhone 8FE, final edition, recimo! 

Ostaje sada samo pitanje, u kojem ciklusu, i kakvom brzinom će dolaziti nadogradnje iOS-a, odnosno macOS-a! 

ATJ Lučko
17 godina
ATJLučko kaže...
Envy kaže...
ATJLučko kaže...
* * *

* * *

Kolega, vama je sunce vudrilo u glavu, ili utjecaj punog mjeseca ???? 

Moja poanta je bila da iPhone 7 neće "kao takav dizajnerski" moći iskoristiti sve mogućnosti što će ih moći kvalitetno pružati iOS 10, obzirom je Apple naglasio da od 2107 prelaze definitivno na trogodišnji ciklus "serije" gadgeta, a da će se više posvetiti razvoju samog iOS-a i njegove implementacije sa ostalim Apple gadgetima i macOS-om! 

U koje vrijeme će stizati iPhone 9, 10 i ostali brojevi, nisam vidoviti Milan, ali me nekako pere slutnja da će 2017 izaći iPhone 8, 2018 će izać recimo iPhone 8S, a 2019 bi mogao izać iPhone 8FE, final edition, recimo! 

Ostaje sada samo pitanje, u kojem ciklusu, i kakvom brzinom će dolaziti nadogradnje iOS-a, odnosno macOS-a! 

Ne znam je li se mi baš razumijemo.

Ja sam sa BB OS-a (i to zaključanog) prešao na iOS (android imam na raznoraznihm tabletima, niti jedan nema SIM free) i mogu reći da tada 8.x na iPhonu 4(s) pridobio je moje oduševljenje iz prve. Prije sam rootao neke Androide, popravljao kolegama i što šta, ali nisam se dugoročno iskusio sa njima na telefonima. Na iOS-u osjećaj je da je sve pravljeno prvo za iOS pa "ostatak vremena" ajmo na sledeće platforme. I ta kombinacija (HW telefona 4s + iOS) me je potaknula da sa 4s odem na SE.

Ono što me odbija od iPhone 6 pa nadalje jeste taj izbljuvak od dizajna. Postoji gro kineskih telefona koji su kvalitenije urađeni od iPhone 6(s) da ne govorim o ostalim brandovima. Poćelča proizvodnaj iPhona 7? Hm.. velike razlike neće biti, barem ja mislim da će biti kao onaj koncept sa "plavim iPhonom". Mislim zapravo da će razlika biti najmanja do sada između 4-5-6 i to je ono što me odbija.

iOS (Ime licencirano od Cisco Inc.) ne znam kud žurite sa X verzijom. Meni je čak listanej aplikacija bolje u 8.x nego u 9.3.2. Lsitanje u 9.x mi je kao karte, malo ne praktično, i spor je OS na 4(s) modelu dok na SE leti kao lud.

Inače Notes sam zamjenio sa OneNnote, mail sa Outlookom, dodao Word, Excel i PowerPoint, Vrijeme sa Forecom, health sa Microsoft Healt. Zapravo sam slušao ovdje a lično se uvjerio i još uvijek mi nije jasno kako to da MS-ove aplikacije bolje rade na iOS platformi nego na nativnoj Windnows Mobile.

MacOS me ne zanima niti 1% i tu sam zarazliku od iOS-a uvjerio se da mi ne leži. Nikako čak ni u njegovom vlastitom carstvu: DTP-u.

Inače samo prvih par sedmica sam imao taj feeling da je iPhone nešto posebno, sada ne samo da nemam taj feeling nego osjećam neku silu koja me vuče da budem ovca (da kupim taj iPhone 7 ako bude iole dizajnerski bolji) iako nisam ovca jer za iProizvode iz mog džepa nije otišla ni lipa. I što je gore svaki dan se kroz razne i starijem, ili pak novije a koji se okreću sa uspredbom sa starijim iTelefonima suočavam o tome koliko iPhone nije savršen uređaj.

To ti je neki moj osvrt na iPhone ovako objektivno, pravi test će da bude kada se usporedi sa kraljicom: Z Ultrom. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice