PlayStation 3 na dijeti

poruka: 6
|
čitano: 1.111
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "PlayStation 3 na dijeti".
17 godina
PlayStation 3 na dijeti

i zasto se odmah nije na to išlo?

več sad postepeno ideju na smanjenje svega toga a kao i manje košta izrada

ono sve imaju spremno ali ide se postepeno, jer ipak narod sve to plača

ajd da čujemo nekog tko se u to kuzi, koji su razlozi za to.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: PlayStation 3 na dijeti
dadoremix kaže...

i zasto se odmah nije na to išlo?

več sad postepeno ideju na smanjenje svega toga a kao i manje košta izrada

ono sve imaju spremno ali ide se postepeno, jer ipak narod sve to plača

ajd da čujemo nekog tko se u to kuzi, koji su razlozi za to.

Nije to baš samo tako. Proces smanjenja nije nešto što se obavi "preko noći". Druga stvar je da očigledno nisu imali spremne tvornice da se prebace na manji proizvodni proces u samom startu. Ta solucija bi vjerojatno uzrokovala daljnju odgodu Ps3-a što nikako nebi odgovaralo sony-u.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2008 0:12 (PROTECTOR).
17 godina
protjeran
PlayStation 3 na dijeti

Izgleda da je naredu Slim verzija kao i kod I i II. Vrijedilo bi i nesto niza cjena, GT5 je na pomolu.

Zlo i Naopako
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2008 7:05 (bestia).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da je malo prerano za Slim verziju kao kod predhodnika.

PS je otisao u PSone kada je najavljen PS2.

PS2 je otisao u PS2 slim kada je najavljen PS3...

Mislim da se samo sony hvata za slamke zarade. Spusta troskove proizvodnje jer cijena same konzole pada s vremenom, pa valjda zele zadrzati istu dobit.

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina
neaktivan
PlayStation 3 na dijeti

Nadam se da ce PS3 dobiti uzlet kakav zasluzuje kao hardware...ali se isto tako nadam da ce i biti sve vise ekskluzivnih naslova koji ce im boostati prodaju...MGS4 je podbacio po prodaji kada ga se usporedi sa jednim GTA4 (koji je multiplatformski)...pa cak i u Japanu, nadam se da ce GT5 bolje proci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bestia kaže...

Izgleda da je naredu Slim verzija kao i kod I i II. Vrijedilo bi i nesto niza cjena, GT5 je na pomolu.

I ja mislim da je slim verzija jako blizu. Nemaju takvu tržišnu nadmoć kao nekad,vjerujem da će slim izaći ranije nego što je to bio slučaj sa prve dvije generacije.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice