Pioneerov interni Blu-ray na 8x

poruka: 7
|
čitano: 1.657
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pioneerov interni Blu-ray na 8x".
17 godina

Bices ti jednog dana i 30 eura...

Meda
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Pioneerov interni Blu-ray na 8x
Mediji su skuplji megabajt po kuni od hard diska tak da ko to kupuje je retard! Sad ko se pametan nađe i napiše da su super za backup taj pa je retard godine i kuži se u backup ko marica u znate kaj.
Kad mediju padne cijena ispod 20kn onda možda neko s iq +80 kupi to sranje.
17 godina
neaktivan

kupit cu  ga kad bude kostat 500 kn

Ubuntu 8.10 Interpid Ibex User www.tutorialized.com (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moljac kaže...

kupit cu  ga kad bude kostat 500 kn

tako nesto cu i ja
C2D e8400 | 4GB DDR2 @ 800MHz | Radeon HD4850 | CL X-FI ExtremeMusic Windows Vista & Windows 7
18 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Mediji su skuplji megabajt po kuni od hard diska tak da ko to kupuje je retard! Sad ko se pametan nađe i napiše da su super za backup taj pa je retard godine i kuži se u backup ko marica u znate kaj.
Kad mediju padne cijena ispod 20kn onda možda neko s iq +80 kupi to sranje.
Vidim po stilu posta da si ti educiraniji od većine ljudi koji rade u Seagate-u ili WD-u koji su izbacili jedan članak koji se zove nešto tipa "Why mainstream hard drives are not good for long term backup use"  ili tako nešto.

Ako te zanima proguglaj si malo, uz to možeš i potražit pojmove "bit error" isl.
DVD, Blue-Ray mediji su odlični za backup, samo što je DVD još uvijek puuuuno jeftiniji, ali poanta je "convinience", jer neki radije plate malo više i sprže 1 medij umjesto 10 medija.

Činjenica da ti nemaš love za takvo nešto kupit automatski ne povlači da je to sr***e.
18 godina

Za backup se koriste trake a usporedba cijene s diskom nije zbog backupa nego zbog toga da se vidi da je hd još uvijek duplo jeftiniji.

Optički mediji nisu predviđeni za pravi backup i daleko su od toga da su odlični.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 16:00 (NEW_MAN).
18 godina
neaktivan

Ako sad počneš o price/performance ili price per GB kod traka mislim da ćeš si iskopat rupu sa tim argumentom, jer je tu situacija nekih 50 puta gora nego kod DVD-ova.

Ako se DVD (BD) sprži kvalitetno, provjeri, i na sam DVD se doda recimo MD5 checksum, pa se skladišti kako treba. DVD (BD) je jako dobro backup rješenje.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice