PhysX i na Radeonima?

poruka: 7
|
čitano: 1.284
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "PhysX i na Radeonima?".
17 godina
neaktivan
PhysX i na Radeonima?

Isuse, ovaj lik place da mu nece da posalju novi  radeon, koji debil, nova 4850 kosta 185$, evo linka

http://computers.pricegrabber.com/video-cards/p/5/form_keyword=4850/st=sort/sortby=priceA

meni ovo sve smrdi na patku...

0 0 hvala 0
17 godina
RE: PhysX i na Radeonima?

A zasto bi likovi pljunuli tih 185$? Da bi drugi imali koristi od toga? Nekako mi ne izgleda da ista zaradjuju s tim, pa prema tome ne vidim razlog da itko trosi svoje novce da bi nekom trecem bilo bolje. Pogotovo kada znamo da se comunity brzo svede na whinere kojima das prst, a oni kukaju zasto nisu dobili cijelu ruku.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2008 7:30 (Solo761).
17 godina
protjeran
PhysX i na Radeonima?

A ja mislio da za PhYsX treba specijalni čip,a kad ono GeForce je dovoljno jak i sada Radeon. Oni koji su pljunuli 2000kn za Asusovu Physix karticu ili je uzeli sa Alienwareom se sada mogu gristi.

Otvaranjem ove platforme developerima Nvidia namjerava zauzeti bolju tržišnu poziciju u borbi s Intelovim Havokom.
 Havok se iskazao solidnim i grabi punom parom. Naročito na Half-Life 2.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PhysX i na Radeonima?

physx radi na radeonima a na g80 ne radi

mršš nvidia

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
nadimak888 kaže...

mršš nvidia

Izgleda da moćni G80 GPU nije dorastao zadatku.Smijeh
Koliko god mi svi oni NVIDIA demoi izgledaju impresivni i šišaju debelo zadnje ATIjeve demoe sa Ruby (zadnji demoi koji su mi bili dobri su bili vezani uz 9700 i 9800), i dalje više naginjem prema Radeonu. Vrijeme je da NVIDIA napravi jednu novu karticu sa DX 10.1 podrškom prihvatljive cijene.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
neaktivan
PhysX i na Radeonima?

PhysX nije ništa drugo nego set instrukcija za izračun fizike na dediciranom procesoru u danoj konfiguraciji. Što će GPUovi biti jači (bilo od kojeg proizvođača), pa čak možda i CPUovi (nadolazeći Intel Nahelem i daljnji modeli), to će se fizika brže i bolje računati na njima i kraj priče. Namigiva

Naravno, tu sad ima i politike između firmi pa Nvidia nastoji proširiti svoje standarde (PhysX, CUDA) na sve čipove na tržištu kako bi osigurala svojevrsnu kontrolu nad alatima kad već nema prevlast sa samim čipovljem.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nadimak888 kaže...

mršš nvidia

Možda ne radi trenutno na g80 ali koliko ja znam sa sledećom verzijom drivera će proraditi. I sam posjedujem g80 tako da čekam drivere pa da i to isprobam...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice