Photoshop za iPhone

poruka: 11
|
čitano: 2.353
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Photoshop za iPhone".
17 godina
neaktivan
Photoshop za iPhone

Super, taman kada si vani i cekas bus recimo a nemas sta pametnijeg za raditi uredujes slike na iPhoneu Smijeh  Jos najbolje od svega besplatno je.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Photoshop za iPhone

Fali još malo efekata i nekih funkcija koje ima Photogene, ali tako je fluidan da je totalan gušt igrat se s time.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Photoshop za iPhone
vjeko kaže...

Fali još malo efekata i nekih funkcija koje ima Photogene, ali tako je fluidan da je totalan gušt igrat se s time.

Zar nije ''samo'' za korisnike Sad-a i Kanade? 

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
neaktivan
Photoshop za iPhone

US store možeš napraviti i da ne živiš tamo!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
vjeko kaže...

vjerojatno će postati bolji i skuplji.

Sk8er Boi
18 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Kako? Ako otvorim novi account onda mi se brisu aplikacije koje sam kupio u Hrvatskoj na stari account.

17 godina
neaktivan
Photoshop za iPhone

?

Ne briše se ništa!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Photoshop za iPhone

Što onda ne naprave i Photoshop za Linux, bez obzira što je komercijalan!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
virtualAThome kaže...
vjeko kaže...

Kako? Ako otvorim novi account onda mi se brisu aplikacije koje sam kupio u Hrvatskoj na stari account.

slažem se...ne briše se ništa. Otvaraš novi account preko odabira aplikacije pa ideš na kupi pa tek tada upišeš da si iz US da ne moraš dati ni broj kreditne kartice i to je to (ako ideš izravno na otvaranje accounta morati ćeš upisati broj kreditne kartice)

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
18 godina
neaktivan
genije_čudo_prirode kaže...

slažem se...ne briše se ništa. Otvaraš novi account preko odabira aplikacije pa ideš na kupi pa tek tada upišeš da si iz US da ne moraš dati ni broj kreditne kartice i to je to (ako ideš izravno na otvaranje accounta morati ćeš upisati broj kreditne kartice)

Odlicno, bas cu probati. Inace ima i Google Earth tamo kojeg zbog nekog razloga vise nema na hrvatskom shopu.

17 godina
protjeran
ivo000 kaže...

Što onda ne naprave i Photoshop za Linux, bez obzira što je komercijalan!!!!

zato jer linux nije dovoljno zastupljen

ali linux ima gimp koji moze gotovo sve sta i photoshop, a moze i koristiti efekte za photoshop...

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2009 21:49 (grimyHR).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice