Photoshop CS6 za 64 bita

poruka: 19
|
čitano: 4.901
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Photoshop CS6 za 64 bita".
13 godina
Photoshop CS6 za 64 bita

Dubravko, u deskripciji naslovne slike napisali ste SC6.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Photoshop CS6 za 64 bita

Photoshop je alat koji me jako često činio sretnim. Zabavan je i jednom kad naučiš koristiti ga, veoma jednostavan i intuitivan.

Ono što ne volim kod njega jest povremena nestabilnost i nemogućnost automatskog sejvanja. Radio sam na jednoj web stranici cca 6 sati. Toliko sam bio zaokupljen stiliziranjem, tekstom, kontrastom primarnih i sekundarnih boja i layoutom stranice da sam ... zaboravio 6 sati stisnuti na Save. I onda se dogodilo nemoguće; Photoshop se srušio :-) ... i ništa, prvo razbi šaku u zid, a onda otvori PS i sve ispočetka :)

Koliko vidim ova nova verzija dolazi sa sučeljem jako nalik Microsoft Expression obitelji. Čini se da netko misli da tamnosivo sučelje pogoduje našim okicama. U Expression Blendu me ovakvo sučelje nije smetalo, ali daleko od toga da je bilo odmor za oči.

Ono što bih volio vidjeti jest ugrađeni plugin za definiranje analognih i komplementarnih boja i da postoji novi vrsta antialiasinga za tekst "web antialiasing".

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
Photoshop CS6 za 64 bita

Ova intezivna siva mi se nikako ne svidja. Ja se na tamnijim podlogama teze snalazim, ne znam da li je to do mene ili ima jos selucajeva. Recimo, mnogo mi je lakse da uocim neke stvari na svetlijim bojama.

Ziv je Moskri, umro nije dok je gudre i murije..
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 14:45 (pirat01).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Photoshop CS6 za 64 bita

Ovo novo sučelje se može u potpunosti "konvertirati" u aktualno, znači sa svijetlijom podlogom.

Iskreno puno više preferiram tamnije podloge od svijetlijih, pogotovo u radu sa slikama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Photoshop CS6 za 64 bita
Dobro je da nije za Winse
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Photoshop CS6 za 64 bita

Sučelje mi izgleda kao od Photoshop Lightroom-a, a osim toga drago mi je da su uveli potporu za multi-cpu.

0 0 hvala 0
14 godina
Dinko7 kaže...

Sučelje mi izgleda kao od Photoshop Lightroom-a, a osim toga drago mi je da su uveli potporu za multi-cpu.

A bilo im je i vrijeme.

Najvise ce profitirati AMD-ovci sa 6-jezgrenim procesorima. Do sad je intel sa dvojezgrenim procesorima bio brzi od njih  u Photoshopu

15 godina
neaktivan
Photoshop CS6 za 64 bita

Kada ce ovo biti dostupno za skinut? {#}

Brzo. Jeftino. Kvalitetno. Izaberi dva! ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dario111cro kaže...

Već je nekoliko dana dostupno. Čudi me da nisu stavili link u članku. Evo : http://labs.adobe.com/technologies/photoshopcs6/

Dafuq I just read?
13 godina
neaktivan
Photoshop CS6 za 64 bita

Onaj koji se koristi Adobejevim programima trebao bi znati da se boja sučelja inače može mijenjati, tako će nadam se biti i ovdje. Iako se meni više sviđa tamno kakvo sam si stavio u Premieru, AE-u i  Illustratoru.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Photoshop CS6 za 64 bita

Novina ima i na Windows platformi, gdje je izbačena službena podrška za Vistu, tako da Adobe preporučuje Windowse XP (za 32-bitnu verziju) ili Windowse 7 i barem 1 GB radne memorije.

Ovo je dokaz da je Vista teški promašaj.

2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Asterix kaže...

Novina ima i na Windows platformi, gdje je izbačena službena podrška za Vistu, tako da Adobe preporučuje Windowse XP (za 32-bitnu verziju) ili Windowse 7 i barem 1 GB radne memorije.

Nije nam trebao dokaz da bi to znali.

16 godina
zoran123456 kaže...

Photoshop je alat koji me jako često činio sretnim. Zabavan je i jednom kad naučiš koristiti ga, veoma jednostavan i intuitivan.

Ono što ne volim kod njega jest povremena nestabilnost i nemogućnost automatskog sejvanja. Radio sam na jednoj web stranici cca 6 sati. Toliko sam bio zaokupljen stiliziranjem, tekstom, kontrastom primarnih i sekundarnih boja i layoutom stranice da sam ... zaboravio 6 sati stisnuti na Save. I onda se dogodilo nemoguće; Photoshop se srušio :-) ... i ništa, prvo razbi šaku u zid, a onda otvori PS i sve ispočetka :)

Koliko vidim ova nova verzija dolazi sa sučeljem jako nalik Microsoft Expression obitelji. Čini se da netko misli da tamnosivo sučelje pogoduje našim okicama. U Expression Blendu me ovakvo sučelje nije smetalo, ali daleko od toga da je bilo odmor za oči.

Ono što bih volio vidjeti jest ugrađeni plugin za definiranje analognih i komplementarnih boja i da postoji novi vrsta antialiasinga za tekst "web antialiasing".

Što se tiče sučelja, mogu ti reći samo jednu stvar: pun pogodak.. Ima puno novina ali ne toliko koliko je CS5 imao u odnosu na ranije verzije..

Eh sada najveće iznenađenje za tebe.. u ovoj verziji tj u CS6 PS ima mogućnosti AutoSave. Lično Photoshop mi nije pravio probleme nikada.. ali mi je XP pravio probleme, zapravo Chrome mi sruši cijeli sistem kao i par virusa. Ugodno sam se iznenadio kada je ponudio 3 slike koje sam obrađivao da postoji Autorecovery.. Novina vrijedna zlata.. Također vidio sam par nekih novih alata za koje nisam isprobao što znače, a također filter Liquify sada GPU vrti u realnom vremenu. (nema više slaganja kocke po kocke) ;))

Asterix kaže...

Nije. To je dokaz da je tvoje razmišljanje teški promašaj. Odavno je poznato da Adobeovi prozvodi kenjaju što se tiče verzije operativnih sistema. dobro vidljivo iz Servera 2008, promjeni registi ključ u Windowsu Visti da se zove primjerice 7 i CS6 radit će ti bez imalo problema.

16 godina
dario111cro kaže...

Zaboravih te citirati u multicitatima, ali nema veze.

U članku piše da je prošle sedmice beta dostupna za download.. ne znam kako ali ja ga koristim već puna dva mjeseca. Jednom mi već Trial istekao a sada evo uskoro će i drugi od 30 dana. 

Pozz.

14 godina
neaktivan
Envy kaže...
dario111cro kaže...

U članku piše da je prošle sedmice beta dostupna za download.. ne znam kako ali ja ga koristim već puna dva mjeseca. Jednom mi već Trial istekao a sada evo uskoro će i drugi od 30 dana. 

Pozz.

Onda si imao Preview verziju, ne betu.

Dafuq I just read?
15 godina
neaktivan
Envy kaže...

Što se tiče sučelja, mogu ti reći samo jednu stvar: pun pogodak.. Ima puno novina ali ne toliko koliko je CS5 imao u odnosu na ranije verzije..

Eh sada najveće iznenađenje za tebe.. u ovoj verziji tj u CS6 PS ima mogućnosti AutoSave. Lično Photoshop mi nije pravio probleme nikada.. ali mi je XP pravio probleme, zapravo Chrome mi sruši cijeli sistem kao i par virusa. Ugodno sam se iznenadio kada je ponudio 3 slike koje sam obrađivao da postoji Autorecovery.. Novina vrijedna zlata.. Također vidio sam par nekih novih alata za koje nisam isprobao što znače, a također filter Liquify sada GPU vrti u realnom vremenu. (nema više slaganja kocke po kocke) ;))

Jej, nakon samo 24 godine otkrili su da je Auto Save feature ipak potreban {#}

Vjerojatno će s ovom verzijom doći onaj famozni deblur filtar, kojeg smo imali prilike gledati na youtubeu prije par mjeseci.

Dakle ova tamno siva nijansa ne umara oči ? Morati ću se u to uvjeriti jednom kad skinem trial verziju.

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
15 godina
Envy kaže...

Nije. To je dokaz da je tvoje razmišljanje teški promašaj.

Danas je i Microsoft svjestan da nije ispunio očekivanja sa Vistom. Da Vista nije promašaj sigurno bi imala puno veći tržišni udio od 8%.

15 godina
neaktivan
Envy kaže...
dario111cro kaže...

Pozz.

Mislio sam na full verziju :)

Lp,

Dario

17 godina
Photoshop CS6 za 64 bita

Autosave... tako obična opcija a tako iščekivana:)

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice