Philipsov LCD televizor s MPEG4 prijamnikom

poruka: 7
|
čitano: 2.620
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Philipsov LCD televizor s MPEG4 prijamnikom".
17 godina
neaktivan

Čim se osmjehne para kupujem!!!

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Cim mi se povrate nadnaravne moci ( kenjanje para ) kupujem!!!!

livadasb: "...napajanje je itnimno tiho i još pored svega modularno je..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Belji se.........cekacemo da padne cijena ,ne vrijedi lcd vise od 5000 kn ,sad ce to brzo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

već kupio i vrlo sam zadovoljan.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

postavlja se pitanje sta ce biti sa svim onim Hrvatima koji su kupili lcd ili plazmu a koji nemaju mpeg4 tuner u njima (vec mpeg2). sta ce biti i sa svima onima koji su vec kupili eksterne mpeg2 tunere? izgleda da ce svi oni morat kupiti mpeg4 tuner  i imati 2 daljinska, da ne govorimo o tome kako se velika vecina sadasnjih tih eksternih tunera spaja preko scarta, pri cemu se gubi na kvaliteti slike.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Philipsov LCD televizor s MPEG4 prijamnikom
solid_state kaže...

postavlja se pitanje sta ce biti sa svim onim Hrvatima koji su kupili lcd ili plazmu a koji nemaju mpeg4 tuner u njima (vec mpeg2). sta ce biti i sa svima onima koji su vec kupili eksterne mpeg2 tunere? izgleda da ce svi oni morat kupiti mpeg4 tuner  i imati 2 daljinska, da ne govorimo o tome kako se velika vecina sadasnjih tih eksternih tunera spaja preko scarta, pri cemu se gubi na kvaliteti slike.

Cuj, to  je poznato vec neko vrijeme (recimo pogledaj tocku 5.2.2.):

To sto ti imas DVB-T MPEG-2 tuner na TV-u, sve je OK, samo ces gledati TV u SD a ne u HD rezoluciji.
A tko kupuje bilo koju tehnologiju kada se pojavi na trzistu, dok se nije informirao... Sta da ti kazem... Taj ima novaca, tako da je i to okBogataš Trebaju i trgovci zaraditi.

17 godina

kupio dotičnog...vrijedi svake kune...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice