Philips odustaje od 3D tehnologije

poruka: 4
|
čitano: 1.210
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Philips odustaje od 3D tehnologije".
17 godina
protjeran

"Philipsova tehnologija jedinstvena je po tome što je simulirala 3D prikaz na LCD ekranima bez zahtijevanja posebnih naočala. Upravo se taj zahtjev navodi kao glavna prepreka boljoj prihvaćenosti tehnologija za 3D prikaz slika."

Što je ljudima draže nositi naočale?!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Philips odustaje od 3D tehnologije
Pero1234 kaže...

"Philipsova tehnologija jedinstvena je po tome što je simulirala 3D prikaz na LCD ekranima bez zahtijevanja posebnih naočala. Upravo se taj zahtjev navodi kao glavna prepreka boljoj prihvaćenosti tehnologija za 3D prikaz slika."

Što je ljudima draže nositi naočale?!

Šteta sto su odustali.
Zaista, mislim da je bolje bez očala.
Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
18 godina
neaktivan
RE: Philips odustaje od 3D tehnologije
pa sa naocalima je tehnologija jeftinija(verovatno) a kakva je sadasnja situacija ekonomska...ond aje radje nekom uzeti naocare.....po meni je ovo steta ali mislim da ce se vratiti na ovu tehnologiju (ako ne oni mozda neko drugi)
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan

Imao sam priliku vidjeti telku na djelu u Austriji. Moram priznati da sam bio očaran, nisam mogao vjerovati kako dobro izgleda. No, potrebno je bilo naviknuti se na takav prikaz slike.

Meni je u početku bilo teško, imao sam osjećaj da će mi se "pokvariti" vid. Vrtio se demo film i cijelo vrijeme si mislim, kako bi izgledala neka igrica na tome! Sick!

Žao mi je što je tomu kraj...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice