Phenom II X4 do maksimuma

poruka: 64
|
čitano: 7.037
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Phenom II X4 do maksimuma".
18 godina

Brutalno.

AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i onda neka neko kaze kako phenomi nisu dobri procesori...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sad ce Intel morat smanit cijene svojih nadaleko hvaljenih Nehalema. AMD is back !!

Audi R8 - born of powerful ideas

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Phenom II X4 do maksimuma

a zašto toliko spuštaju temperaturu?

17 godina
dejo6 kaže...

Pa s titulom parazita bi moral znati zasto ...
17 godina
neaktivan

Što če sada napraviti Intel. Da nam je vidjeti.

AMD 6000+ 3,1 GHz ATI 3850 512 ddr3 WD 750 GB 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

pa ipak 6,5 GHz nije mala stvar
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
17 godina
leo_819 kaže...

ma znam to, ali on može do +100 stupnjeva radit, zašto mora bit onda tako niska temperatura?
17 godina
neaktivan

svaka cast, amd se vraca na stare staze slave

AMD Athlon64 X2 5200+, Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dejo6 kaže...
leo_819 kaže...

ma znam to, ali on može do +100 stupnjeva radit, zašto mora bit onda tako niska temperatura?
 Pa kaj ti mislis da bi on pri 6,5 GHz na 100 stupnjeva radio sa obicnim vodenim ili sl. hladjenjem ? To su forsiranja pa stoga je logicno da se jako zagrijava. Mozda Intel izmisli neki Super Nijem proc koji nece trebati slicno hladjenje :))
18 godina
neaktivan

koliki je najveci takt najjaceg i7 procesora postignut OC-om?

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

A zašto nisu vrtili SuperPi?...kad je već sintetika u igri

Only God (& mod) can judge me

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

iz razloga sto na visokim temperaturama sistem ne bi bio stabilan i rušio bi se prečesto...a mislim da bi na 6.5 ghz i nekim obicnijim hladjenjem temperatura bila preko 100 stepeni.
17 godina

ma ne kažem da mora bit neka visoka temperatura, nek bude normalna. jer ako jedino na -250 može tako radit onda mi nećemo još dugo dočekati te brzine na našim PCima.

18 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

ma ne kažem da mora bit neka visoka temperatura, nek bude normalna. jer ako jedino na -250 može tako radit onda mi nećemo još dugo dočekati te brzine na našim PCima.

ma moze sigurno biti veca od 0°C, kojih 40-50 (to se smatra normalno?) samo zbog jako niske temp. dusika i helija je to. mozda su mogli i vise ali napon vise nije dao.
Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2009 18:17 (AA-d00d).
17 godina

Vjerovatno bi sa zracnim hladjenjem isao do 4,5 GHz, za cas bude neko iz foruma objavil neki rezultat,bez brige

0 0 hvala 0
17 godina
dejo6 kaže...
leo_819 kaže...

Stabilnost i zaštita od pregaranja nisu glavni razlog za ovako niske temperature, nego je razlog sasvim drugačiji. Računala rade na električnu energiju (u narodu poznata kao struja), a ona pak teče kroz vodiče. Osnovno obilježje svakog vodiča je otpor - što je otpor manji, to je vodič bolji. Snižavanjem temperature smanjuje se i otpor, pa će zbog toga i računalo brže raditi (vrlo pojednostavljeno, zdravoseljačko objašnjenje).
Iz istog razloga neki ljudi potroše dvije ili tri tisuće kuna na hlađenje računala kako bi im procesor umjesto na 40 radio na 30 celzijevih stupnjeva.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2009 18:40 (klimama).
18 godina

Uuuuuu odlicno!! Prvom prilikom cu kupiti taj procesor i cisternu tekuceg dusika da i meni radi na 6.5 Ghz-a. Ma to su tolike gluposti da ne znam zasto se uopce navode pod neke vijesti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

najvise me zanima kako bi radio sa mojim hladjenjem!

kolika mu je cijena sa maticnom koju su koristili?

q6600 H2O @3GHz, 6GB DDR2,ati radeon 3870x2
17 godina

Mislim da ove vijesti ne bi bilo da nisam stavio AMD Phenom II OC video na Bug Video

Ali eto drago(n) mi je da su stavili tu vijest!

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Strasno. Skoro 46k bodova.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je malo čudan video

pogledajte, smanjili su detalje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hehe intel se ne boji amd-a, i ako su overclockerske mogučnosti amd-a velike i ako je cijena samih procova manja, ako želite iste preformanse kao kod intela morate investirat u hlađenja i cijena dođe na isto a nije mi u modi za te preformanse imat akvarij za hlađenje proca, al konkurencije nikad viska, ovako bar tehnologija ide napred:P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

čuj Intel se ne boji AMD-a, pa čim im mogu predstavljati konkurenciju to im je razlog za strah. Kako to da je Intel odjednom odlučio da preispita ugovor za korišćenje patenata koji ima sa AMD-om, očigledno da postoji strah...Ništa nije vječito pa ni Intel...doći će i AMD na svoje, kao što je bio sa Athlonom nekada.

17 godina

Bravo za AMD, samo da se izvuku iz gubitka!

Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2009 20:09 (BORG).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

strašno...Iznenađen

6.5 ghz... 500 litara tekućeg dušika i isto toliko helija... temp -220 °C... 3dmark score 45K...

zbilja fenomenalno

0 0 hvala 0
17 godina

Sve je to super samo normalam korisnik od toga nema nist, 4.3ghz i nekaj sitno  na zracnom hlađenju ce bit dosta svakom ko misli kupit taj proc i klokat ga kud ces vise ovo je perverzija!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Sve je to super samo normalam korisnik od toga nema nist, 4.3ghz i nekaj sitno  na zracnom hlađenju ce bit dosta svakom ko misli kupit taj proc i klokat ga kud ces vise ovo je perverzija!!!Cool

potpis
ali s ovim je ADM Intelu pokazao zube...xd
sad mora Intel nekak uzvratit, nije njima sve jedno da su oni razbili rekord itd...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
18 godina
neaktivan

I kolko bi dosla jeda takva Dragon konfa?

Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sonny kaže...

I kolko bi dosla jeda takva Dragon konfa?

Ako sad bubnem neku cijenu onda ce se neki javiti pa bih trebao sastavljat konfu,a to mi se neda. Pa oko 13000 kn, po meni kad bi imao Dragon, tada bi bio grijeh stedjet pare na ramima i grafickoj.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice