Brutalno.
i onda neka neko kaze kako phenomi nisu dobri procesori...
Sad ce Intel morat smanit cijene svojih nadaleko hvaljenih Nehalema. AMD is back !!
a zašto toliko spuštaju temperaturu?
Što če sada napraviti Intel. Da nam je vidjeti.
svaka cast, amd se vraca na stare staze slave
koliki je najveci takt najjaceg i7 procesora postignut OC-om?
A zašto nisu vrtili SuperPi?...kad je već sintetika u igri
ma ne kažem da mora bit neka visoka temperatura, nek bude normalna. jer ako jedino na -250 može tako radit onda mi nećemo još dugo dočekati te brzine na našim PCima.
ma ne kažem da mora bit neka visoka temperatura, nek bude normalna. jer ako jedino na -250 može tako radit onda mi nećemo još dugo dočekati te brzine na našim PCima.
Vjerovatno bi sa zracnim hladjenjem isao do 4,5 GHz, za cas bude neko iz foruma objavil neki rezultat,bez brige
Uuuuuu odlicno!! Prvom prilikom cu kupiti taj procesor i cisternu tekuceg dusika da i meni radi na 6.5 Ghz-a. Ma to su tolike gluposti da ne znam zasto se uopce navode pod neke vijesti.
najvise me zanima kako bi radio sa mojim hladjenjem!
kolika mu je cijena sa maticnom koju su koristili?
Mislim da ove vijesti ne bi bilo da nisam stavio AMD Phenom II OC video na Bug Video
Ali eto drago(n) mi je da su stavili tu vijest!
Strasno. Skoro 46k bodova.
Meni je malo čudan video
pogledajte, smanjili su detalje
hehe intel se ne boji amd-a, i ako su overclockerske mogučnosti amd-a velike i ako je cijena samih procova manja, ako želite iste preformanse kao kod intela morate investirat u hlađenja i cijena dođe na isto a nije mi u modi za te preformanse imat akvarij za hlađenje proca, al konkurencije nikad viska, ovako bar tehnologija ide napred:P
čuj Intel se ne boji AMD-a, pa čim im mogu predstavljati konkurenciju to im je razlog za strah. Kako to da je Intel odjednom odlučio da preispita ugovor za korišćenje patenata koji ima sa AMD-om, očigledno da postoji strah...Ništa nije vječito pa ni Intel...doći će i AMD na svoje, kao što je bio sa Athlonom nekada.
Bravo za AMD, samo da se izvuku iz gubitka!
strašno...
6.5 ghz... 500 litara tekućeg dušika i isto toliko helija... temp -220 °C... 3dmark score 45K...
zbilja fenomenalno
Sve je to super samo normalam korisnik od toga nema nist, 4.3ghz i nekaj sitno na zracnom hlađenju ce bit dosta svakom ko misli kupit taj proc i klokat ga kud ces vise ovo je perverzija!!!
Sve je to super samo normalam korisnik od toga nema nist, 4.3ghz i nekaj sitno na zracnom hlađenju ce bit dosta svakom ko misli kupit taj proc i klokat ga kud ces vise ovo je perverzija!!!
I kolko bi dosla jeda takva Dragon konfa?
I kolko bi dosla jeda takva Dragon konfa?