Petorka iz AMD-a

poruka: 10
|
čitano: 2.953
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Petorka iz AMD-a".
17 godina
neaktivan
Petorka iz AMD-a

Pa čovječe AMD želi uzeti taj srednji i donji segment tržišta i to prilično se trude, jer koliko izdaju proceva koji su sve bolji i superijorniji naspram intlovih dvojezrenih ako ništa barem po cijeni i još imaju odličan overclock potenijal i idu na AM3 socket za lakši kasniji upgrade, morati će i Intel odgovoriti uskoro

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Petorka iz AMD-a

Pa srednji segment je onaj di se najviše zaraditi.

Ovaj Phenom 2 555BE izgleda jako primamljivo, mislim da cu si njega piknut kada cu komp nadograditi ^^

A ako imam i srece možda uspijem i otkljucat 2 jezgre i dobijem Phenom 2 965BE za pola cijene :P

16 godina
neaktivan
Petorka iz AMD-a

Phenom II X2 555 BE u tablici ima višu potrošnju od najgornjeg, četverojezgrenog. Neodlučan

Jel to možda zbog više MHz-a?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
L4SiCA kaže...

Phenom II X2 555 BE u tablici ima višu potrošnju od najgornjeg, četverojezgrenog.  Neodlučan

ehehe tdp nije potrošnja, nego je to toplina koju proizvodi.

i da to je zbog vise mhz, i po nekoj logici vise voltaze.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
Petorka iz AMD-a

jel će onda ti X6 procesori biti za AM3 socket? radi buduče nadogradnje, da ne moram mijenjat matičnu? baš si mislim piknut X4 965 BE, sad neznam da pričekam, da izađe 975, možda ovaj onda pojeftini, al onda mi se bude svidio 975, pa tome nikad kraja... bude 965 ipak.

Darth Vader
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Petorka iz AMD-a

Kako su rekli sve je to za AM3, i da po meni se 965 ne isplati pored 955, jer je to isti proc samo na malo većoj frekvenciji i oba imaju otključan množitelj,a ovako uštediš 200 kn i dodaš malo i kupiš si hladnjak

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Petorka iz AMD-a

75 kn je razlika u ADM-u, 120 u protisu. a za neki super hladnjak baš nemam mjesta, malo mi kučište, možda uspijem ugurati Scythe Zipang 2.

Darth Vader
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Matatata krele od zanata kaže...
L4SiCA kaže...

Phenom II X2 555 BE u tablici ima višu potrošnju od najgornjeg, četverojezgrenog. Neodlučan

Nije samo zbog visoke frekvencije nego je to zbog 6 MB L3 Cache koje on ima a da uopce nema L3 Cache sigurno bi se i manje grijal.Cool

18 godina
neaktivan
Petorka iz AMD-a

Da imam taj jedan 6-core nebi procesor trebao mijenjati najmanje 4 godine

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...
L4SiCA kaže...

Je*ote vid stvarno. SmijehSramim se

Ja cijelo vrijeme mislio da TDP ima veze sa napajanjem.

Dok nisam nakon ovoga otišao na Wikipediju... http://en.wikipedia.org/wiki/Thermal_design_power

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice