Ajme, pa kako je to ružno! Kao da su ugurali moderni hardver u kućište iz negdje kasnih 80-ih. Strašno. Čak se i šarafi oko ekrana vide - definitivno za ljubitelje nekog MadMax look&feela 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Je l se moze na to instalirati Win XP (ili noviji)?
Ajme, pa kako je to ružno! Kao da su ugurali moderni hardver u kućište iz negdje kasnih 80-ih. Strašno. Čak se i šarafi oko ekrana vide - definitivno za ljubitelje nekog MadMax look&feela 
A dizajn je oduvijek zadnja rupa na svirali na svemu što ima riječ "linux" na sebi...koliki samo raskorak između kvalitete samog OS-a i dizajna desktopa, npr
Izgleda da dizajneri bježe od riječi "besplatno" 
Je l se moze na to instalirati Win XP (ili noviji)?
S obzirom da koristi ARM a ne X86, ocito ne moze. Mozda bi se mogao Windows Mobile ugurat na to.
Još kad bi mi netko objasnio konkretnu namjenu ovog uređaja i zašto je on posebniji od ostalih?
Zašto ovakvo nešto kupiti?
A dizajn je oduvijek zadnja rupa na svirali na svemu što ima riječ "linux" na sebi...koliki samo raskorak između kvalitete samog OS-a i dizajna desktopa, npr
Izgleda da dizajneri bježe od riječi "besplatno" 
Ipak, baci pogled na novi KDE 
Zgodno. Nešto poput moje Omnie HD :) LOL
Al ne bih ja to kupio, preružno izgleda.
Bilo bi me sram igrati pred nekim :)
Tko god dizajnirao to čudo, thumb down...
Još kad bi mi netko objasnio konkretnu namjenu ovog uređaja i zašto je on posebniji od ostalih?
Zašto ovakvo nešto kupiti?
radi igranja psx i n64 igara, plus svih starijih konzola i hrpe homebrew igara itd...
:)
meni ovo izgleda super
Meni konzola baca na retardirani netbook.
Meni konzola baca na retardirani netbook.
na ruski laptop koji radi na diesel.
Pošto joj je namjena igranje starih igara pa da se uklopi napravili su joj takav dizajn