Panasonic i Samsung protiv Google TV-a

poruka: 6
|
čitano: 1.192
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Panasonic i Samsung protiv Google TV-a".
16 godina

Weee...evo nam smartTV-a...lol...

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pljuju po nečemu što nisu ni vidjeli,  čini mi se poznatoNeodlučan

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Panasonic i Samsung protiv Google TV-a

Hvala bogu da ima firmi koje imaju petlje reci googlu NE.

Samo nam jos trebaju reklame "po mjeri" od googla... Smijeh

Think locally, act globally...
17 godina
neaktivan
Pa ovaj Google će kao i Nappy (Napoleon) zaratit protiv svih, miješa se u sve, u početku će 'rasturat' ali na kraju će ga deportirat na Sv. Helenu i otrovat. :)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
protjeran
Šef kaže...
Pa ovaj Google će kao i Nappy (Napoleon) zaratit protiv svih, miješa se u sve, u početku će 'rasturat' ali na kraju će ga deportirat na Sv. Helenu i otrovat. :)

Ma meni se to svidja, inovativna su tvrtka i treba iskoristiti to da svijetu podare sto vise inovacija, u trenutku kada dodju do svojih limita i postanu previse nametljivi, lako ce ih korisnici(mi) zabojkotirat, a svo dobro sto ce doprinijeti open source zajednici ce ostati...

inace nisam tolko paranoik pa nemam pretjeran strah za privatnost, nekako se tog ne bojim previse, posto vako i nako, sve sto piskaram optima cuva kod sebe i arhivira za potrebe nase super vlade :)

18 godina
neaktivan
TranceMight kaže...
Ma meni se to svidja, inovativna su tvrtka i treba iskoristiti to da svijetu podare sto vise inovacija, u trenutku kada dodju do svojih limita i postanu previse nametljivi, lako ce ih korisnici(mi) zabojkotirat, a svo dobro sto ce doprinijeti open source zajednici ce ostati...

Problem nastaje onda kad se korisnici navuku na pogodnosti koje im donosi doticna inovacija ili usluga. Naravno postoje i druge tvrke koje pokusavaju konkurirat ili konkuriraju, ali prije ili kasnije veliki ih pojede.

Ideja je ok, al pitanje je jel zelim da mi google nadzire TV.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice