Pametni mobiteli za 100 dolara

poruka: 33
|
čitano: 6.235
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pametni mobiteli za 100 dolara".
14 godina
protjeran

Neznam zašto sam uopće išao gledat filmiće kad sam na svoje oči vidio da angry birdsi lagaju gadno na galaxy mini, ali slažem se ima i puno gorih smartphonea od njega. Al to nije ni poanta mog posta

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

low end smartphone: ekran < 3,7 inch, rezistivni, rezolucija < 480x, memorija < 512 MB, cpu < 1ghz

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 9:23 (bnaci).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Valjda su skužili da s trenutnim cijenama i nemaju neke šanse za veci probitak na tržištu.

Android drže na velikom udjelu jeftini modeli, za iP postoji više teorija (od fanatizma za jabukom, pomodarstvom,

toga da su pokrenuli SP-e kakve danas koristimo, do toga da ih dio ljudi smatra najstabilnijim i najkvalitetnijim mobitelim).

Pitam se onda što bi WP7 moglo držati osim da ponude jeftinjake kao i Android?

U svakom slucaju svako pojeftinjenje je dobra vijest {#}

Ovo što ne misle ponudit WP7 za tablete je u neku ruku pametno, ali i nije.

Pametno je da se usredotoce samo na jedan OS kako spada i jednu verziju za tablete,

ali opet to je rizik, jer ako ne ponude kvalitetne Win 8 za tablete teško da ce opstati

u trci za tabletima u kojoj vec dobrano kasne...

Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice