Outlookom na Google apps

poruka: 6
|
čitano: 1.563
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Outlookom na Google apps".
18 godina
neaktivan
Outlookom na Google apps

hm...

nije ovo loše, ALI ako je netko platio licence za exchange i putlook ne vidim zasto bi prelazio na google aps??

a s druge strane, zasto sve tajne poslovne podatke (a tu spadaju mailovi i naravno mailovi sa privitcima) staviti googleu na raspolaganje??? to mi je nekako loše sa sigurnosne strane...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Outlookom na Google apps

Kada se govori o sigurnosti tu treba ipak biti jasan i razdvojiti pitanja privatnosti od sigurnosti. Iz tvog posta zapravo se može vidjeti zabrinutost za privatnost. No, da previše ne filozofiram, mislim da ovaj servis ima jednu veliku prednost u odnosu na sve ostale a to je nevjerojatno dobar Googlov sustav filtriranja spama. To može biti vrlo privlačno za poslovne korisnike.

17 godina
neaktivan

kaj ti nije isto ak ti mejlove gleda tam neko u googlu ili tam neko u t-comu??

i s druge strane  sumnjam da si google moze dozvoliti ko t-com da mu dva dana ne radi exchange server  te da te prebacuju ko malog majmuna kad zelis doci do konkretnog podatka kada ce sistem proraditi.... pa do toga  da ti je recimo nepoznat podatak tko ti je account manager ili doci do nekog koju stepenicu vise od help deska  da im objasnis da ti psoao gadno trpi ak dva dana nemas emajl....

--- ako se oces svadjati samnom, onda si nadji nekg drugog
18 godina
neaktivan
Misionar kaže...

Kada se govori o sigurnosti tu treba ipak biti jasan i razdvojiti pitanja privatnosti od sigurnosti. Iz tvog posta zapravo se može vidjeti zabrinutost za privatnost. No, da previše ne filozofiram, mislim da ovaj servis ima jednu veliku prednost u odnosu na sve ostale a to je nevjerojatno dobar Googlov sustav filtriranja spama. To može biti vrlo privlačno za poslovne korisnike.

evo i moje isprike i zahvale na ispravku - mislio sam na privatnost.
i slazem se sa navedenom cinjenicom da google ima vrhunski anti spa sistem! a to se ne bi moglo reci za nase providere. meni na iskonu dnevno dolazi strasno puno spama?! cak vise nego na croadriji?! a isti im gazda!
a vezano uz t-com i exchange -> jesi private ili poslovni korisnik? hostas svoj exchange kod njih?
17 godina
neaktivan

firma ima kod t-com par domena na hostu, kako ide s hostanjem exchangea neznamja sam slucajno ovih dana jedini bio u firmi koji se nes malo "kuzi u to kak funkcionira net" pa sam morao dva dana trpjeti t-com sluzbu za korisnike....,

njihov smo poslovni korisnici...

--- ako se oces svadjati samnom, onda si nadji nekg drugog
16 godina
neaktivan
Outlookom na Google apps

Počeli su neki i u HR kao resellati Google Apps Premier.. www.google-apps.com.hr Neznam, ja ne bih zasada napustio svoje aplikacije , mozda danas sutra kad se Google Apps jos usavrsi..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice