Drago mi je da sve više se organiziraju ovakve radionice. U današnje vrijeme, postotak hrvatske djece koja nemaju osnovno znanje (ili imaju ali ne koriste svoj mozak) o PC-u je zabrinjavajuće.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Drago mi je da sve više se organiziraju ovakve radionice. U današnje vrijeme, postotak hrvatske djece koja nemaju osnovno znanje (ili imaju ali ne koriste svoj mozak) o PC-u je zabrinjavajuće.
bilo bi još bolje kad ne bi sve bilo u zagrebu ili kada bi barem snimali predavanja
bilo bi još bolje kad ne bi sve bilo u zagrebu ili kada bi barem snimali predavanja
Istina, ali mora se od negdje počet. Općenito informatika je novija pojava u našoj država (naspram ostalih zemalja zapada kojemu toliko težimo).
pa i nije sve u zg... hrpu predavanja su drzali DUMP-ovci i osim toga snimali su ih. https://www.youtube.com/user/DUMPSnimke/videos
Dosta cesto se provuce greska "elektronike"...
Računalstva. :)
Na web stranicama piše drukčije. Kao i na svakom službenom dokumentu FERa.
You have to be odd to be number one