Otvorene prijave za studentsku radionicu o računal

poruka: 9
|
čitano: 1.180
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Otvorene prijave za studentsku radionicu o računal".
15 godina
Otvorene prijave za studentsku radionicu o računal

Drago mi je da sve više se organiziraju ovakve radionice. U današnje vrijeme, postotak hrvatske djece koja nemaju osnovno znanje (ili imaju ali ne koriste svoj mozak) o PC-u je zabrinjavajuće.

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Re: Otvorene prijave za studentsku radionicu o rač
luxxxfromhell kaže...

Drago mi je da sve više se organiziraju ovakve radionice. U današnje vrijeme, postotak hrvatske djece koja nemaju osnovno znanje (ili imaju ali ne koriste svoj mozak) o PC-u je zabrinjavajuće.

bilo bi još bolje kad ne bi sve bilo u zagrebu ili kada bi barem snimali predavanja

15 godina
loky4i4 kaže...
luxxxfromhell kaže...

bilo bi još bolje kad ne bi sve bilo u zagrebu ili kada bi barem snimali predavanja

Istina, ali mora se od negdje počet. Općenito informatika je novija pojava u našoj država (naspram ostalih zemalja zapada kojemu toliko težimo).

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...
luxxxfromhell kaže...

pa i nije sve u zg... hrpu predavanja su drzali DUMP-ovci i osim toga snimali su ih. https://www.youtube.com/user/DUMPSnimke/videos

12 godina
Da, ali još nisu održali niti jedno predavanje o računalnoj sigurnosti...
18 godina
FER - Fakultet ELEKTROTEHNIKE i racunarstva...
Dosta cesto se provuce greska "elektronike"...

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Inovator kaže...
FER - Fakultet ELEKTROTEHNIKE i racunarstva...

Računalstva. :)

vocap, bičz?
18 godina
Ne, govorim o nazivu FER-a, ne o pojmu racunalstvo (od racunalo, ne racunar). A prouci zasto se FER zove kako se zove i da racunarstvo ne proizlazi od rijeci racunar u tom slucaju.
16 godina
http://www.fer.unizg.hr/o_fakultetu/opci_podaci

Na web stranicama piše drukčije. Kao i na svakom službenom dokumentu FERa.
You have to be odd to be number one
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice