Otpuštanja u AMD-u

poruka: 6
|
čitano: 1.995
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Otpuštanja u AMD-u".
15 godina
neaktivan
Otpuštanja u AMD-u

Ma što reći - Koju posluku porati??{#}

Mrav radi i tegli i od njega nije poastalo ništa a majmun se zezao po drveću i od njega je postao čovjek!
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Otpuštanja u AMD-u

ovaj izvršni direktor bi najviše volija da je sam u firmi

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Otpuštanja u AMD-u
dery kaže...

ovaj izvršni direktor bi najviše volija da je sam u firmi

da citiram malo sam sebe: {#}

"prvi potezi novog CEO-a dobrano podsjeca na desetkovanje iz doba starih Rinljana - kad bi legionari poceli pokazivat znakove nediscipline ili nedaj boze kukavicluka jednostavno bi ih sve, skupa s casnicinma, poslozili u vrstu i svakog desetog random metodom (kocka), bez obzira bio kriv ili ne, cmaknuli za primjer ostalima - pa da vidis kako bi se onda jurisalo na protivnicko utvrdjenje"

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
15 godina
neaktivan
Otpuštanja u AMD-u

"ali i plan štednje koji uključuje otpuštanje 10 posto zaposlenika.

Otpuštanja bi trebala biti gotova već do kraja prvog kvartala sljedeće godine, a kompaniji će uštedjeti 200 milijuna dolara koji će potom najvjerojatnije biti uloženi u razvoj energetski učinkovitijih čipova"

Jao jao...opet je novac stavljen ispred čovjeka, čisti dokaz koliko netko može biti pohlepan{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Otpuštanja u AMD-u
1BIT kaže...
Jao jao...opet je novac stavljen ispred čovjeka, čisti dokaz koliko netko može biti pohlepan{#}

Jao jao... nije novac stavljen ispred čovjeka, nego je 90% zaposlenika stavljeno ispred 10% zaposlenika. Ili bi ti radije da AMD propadne i svi završe na cesti bez posla?

14 godina
neaktivan
Otpuštanja u AMD-u

htio je rec da bi vam noctua poslala kit

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice