Daj pozivnicu i idemo
A, kako do pozivnice? Pretpostavljam nikako. :D
http://www.bug.hr/bfs/posjetitelji/
Kroz neko vrijeme će slati pozivnice
Znam da sam mozda cjepidlaka, no bode me u oci ovo "Keynote predavanje"
Sto je falilo "Uvodnom predavanju"?
Inace moram priznati da gledajuci raspored, sve vise mi je zao sto necu moci doci na BFS (iako je i pitanje da li bi uspio doci do ulaznice)
S druge strane, BUGovci ovo se cini kao izvrsna idea i kao nesto krcato potencijala. Sve pohvale i nadam se da ce biti i BFS2015
Čekam svoju pozivnicu i onda 99% dolazim
Ako možeš pokloniti nekome drugom,dobrovoljno se javljam
Počinje u 10:00 sati na radni dan...-.-"
Volio bih doci, ali termin je katastrofa...ne razumijem sto je falilo vikendu...a nisam ni pozivnicu dobio da mi ne bude previse zao..

Nece valjda pauze bit lisene bitnog osoblja
LOL! A iz koje firme su ove prve dvije curice na slici?
Hoćemo pozivnice. ODMA' SADA OODMA'
ja sam cuo da ce bit mala posejchenosti radi ps4 koji ce se igrat tih dana
mene zanima do kolko ce to sve trajat jer radim do 16h ? :)
Ako netko ne može ići nek slobodno meni da pozivnicu
Ako netko ne može ići nek slobodno meni da pozivnicu
Također isti zahjev
ja sam cuo da ce bit mala posejchenosti radi ps4 koji ce se igrat tih dana
Jedan kolega iz redakcije koji je izravno uključen u pripremu ovog "događanja" ima termin za preuzimanje nove plejke 29.01. i sav je na sto muka što će stajati neizvađena iz kutije gotovo 48 sati dok se sva ova tarapana ne završi
mene zanima do kolko ce to sve trajat jer radim do 16h ? :)
Planirano vrijeme završetka je oko 18h, a nakon toga je gledanje filma, tako da nije uzalud navratiti i kasnije. I očekuje se da će biti manje onih koji će baš sve htjeti čuti i vidjeti, zato i postoje pauze da mogu otići oni koji idu nešto obaviti ili jednostvano na kavu, a neki drugi ući i vidjeti što ima...
Pozivnice dobivaju samo pretplatnici ili?
Miro hoce li postojati snimka showa za nas koji nece biti u prilici doci?
Bar za pretplatnike....:p

Jako mi je drago da se ovako nesto kod nas odrzavam ali istovremeno mi je zao sto zbog posla necu moci doci. Nadam se da ce sve bit snimljeno i na sljedecem Bug dvd-u :)
Ja se nadam da će biti snimka na YouTube kanalu Bug-a da svi to možemo vidjeti
A zasto se umjesto Nultog teorema ne prikaze Nimfomanka? Pa nakon cjelodnevnog "sastancenja" treba odmoriti oci ;)
Miro hoce li postojati snimka showa za nas koji nece biti u prilici doci?
Bar za pretplatnike....:p
To da li ćeš ti biti u prilici doći ili ne, još ćemo vidjeti... :) A što se tiče snimanja - da, planiramo sve snimiti, pa onda objaviti kompilat najzanimljivijih dijelova. Nismo nikad tako nešto komplicirano radili, pa ne mogu jamciti da će nam doista i uspjeti, ali plan i volja da se to napravi postoji. :)

a je l ima kakva zakuska u pauzama ili poslije?
A j*bote sad odjednom nitko ne može doći zbog posla, to nije ona Hrvatska kakvu ja poznajem

i Žlahtina :)
Zašto samo najzanimljivije dijelove? Stavite kompletne panele i intervjue. Sve su ovo zanimljive teme.
Steta sto je najavljeno pogorsanje vremena.. dosta sam daleko a nisam bas zimski opremio auto tako da sumljam da cu se upustit u rizik da zaglavim negdi.. treba to organizirati na proljece il jesen dok se svi mogu uputit na dalek put.. steta..
BTW Kod vrijedi do 23.1