Otkrivamo dobitnike televizora!

poruka: 44
|
čitano: 3.937
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Otkrivamo dobitnike televizora!".
17 godina
neaktivan
neeeeeeeeeeeeeeeee
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako mene uvek preskoče. Krivimalgoritam ili bubanj.

Cloud computing vesti i recenzije: http://www.ictcloud.wordpress.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Čestitam dobitnicima televizora , jako lijepa nagrada, samo me interesuje je li ikad iko iz Bosne dobio nagradu jer i mi u Bosni kupujemo i ćitamo Bug i šaljemo prijave za nagrade.

0 1 hvala 0
18 godina
odjavljen
RE: Otkrivamo dobitnike televizora!
Nokikalas kaže...

Čestitam dobitnicima televizora , jako lijepa nagrada, samo me interesuje je li ikad iko iz Bosne dobio nagradu jer i mi u Bosni kupujemo i ćitamo Bug i šaljemo prijave za nagrade.

zašto neko iz bosne bi ili ne bi dobio

logično je da dobivaju hrvati jer se i najveći broj primjeraka časopisa proda u hrvatskoj

18 godina
neaktivan

čestitke dobitnicima.

doći ću i ja na red jednom :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Iskrene čestitke sretnim dobitnicima!

World championships: 7, GP started: 252, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,378

4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Tu nes ne stima, mojeg imena nema medju dobitnicima? =P

cestitke dobitnicima! =)

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ah, bezveze sam sinoć 3 sata ispred ogledala uvježbavao svoj pobjednički govor i pozu za slikanje... Damn!

Čestitke sretnicima! :)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan

Ima ko poznat možda sa foruma?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Čestitke.

PS - Davore, ako čitaš ovo, pazi se. Sančo Panza i ja stižemo po monitor, tražen si živ ili mrtav.Belji se

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
17 godina
neaktivan

LOL, oni ovako to rade

"SELECT * FROM SudioniciNagradnjace EXCEPT LordShigi" I onda randomiziraju.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi HAHAHHAHA NAJBOLJI VIDEO NA SVIJETU:http://www.e-castig.com/index.php?r=Rl1h
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Čestitam dobitnicim

al sriče me nikako neće

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vec je par dobitnika bilo iz IVANCA pa samo korigiram gresku ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jbg,nema mene

a baš sam se nadao

zato je 5970 moja xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
patch123 kaže...

jbg,nema mene

a baš sam se nadao

zato je 5970 moja xD

ma ne HD 5970 je moja, a trebao mi je i monitor za nju... XD

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 15:32 (igy).
18 godina
neaktivan

Ništa naravno! Sudjelovat ću i u ovoj nagradnoj igri iako nema šanse da dobijem ali važno je sudjelovat!? Neodlučan

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Ništa naravno! Sudjelovat ću i u ovoj nagradnoj igri iako nema šanse da dobijem ali važno je sudjelovat!? Neodlučan

bullshiet :D

tu i tamo treba dobiti da covjek ne pukne u glavi od silnih nagradnih igri u kojima je sudjelovao a da nikad nije nista dobio

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
ParaNO1d kaže...

tu i tamo treba dobiti da covjek ne pukne u glavi od silnih nagradnih igri u kojima je sudjelovao a da nikad nije nista dobio

pa ja igram otkad znam za sebe i nisam nikad ništa dobija, da su mi te pare koje sam potrošija na nagradne igre bija bih miljunaš

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan

<Hehehe........

Takve si srece........

The quieter you become the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
P4k1 kaže...
AA-d00d kaže...
ParaNO1d kaže...

pa ja igram otkad znam za sebe i nisam nikad ništa dobija, da su mi te pare koje sam potrošija na nagradne igre bija bih miljunaš

vish da si i ovako dobio

em po dzepu,em iskustvo,shto je neprocjenjivo,ako cemo iskreno

zelim,hocu,mogu al neam koga
16 godina
neaktivan
lepi kaže...

vish da si i ovako dobio

istina, ali njega nemogu prodat npr.

18 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
lepi kaže...

vish da si i ovako dobio

istina, ali njega nemogu prodat npr.

Možeš! Otvori kliniku za odvikavanje od igara na srecu :)

Čestitke dobitnicima!

16 godina
neaktivan

cestitke dobitnicima! Smijeh

ja opet nista Plač....

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Čestitke

Neznam šta da napišem :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zasto uvijek pobjede oni s cudnim imenima??? Sljedeći put  cu se ja zvat chuck norris pa cu dobit sve tri nagrade!!!Mršti se

cestitke dobitnicima

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dajte ljudi sjetite se i Bosne nekad....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ovo jednostavno moram komentirat iako ne igram nikakve nagradne igre baš često al eto odlučio sam se za ovu. Kao što je već neko spomenuo da se malo okrene sreća prema Bosni jer vjerujem da Bug ima dosta poklonika i tamo. A ne bi se ja bunio ni da se okrene prema Slavoniji i Baranji,pogotovo Baranji jer već mi je pun kufer dobitnika iz Zagreba ili sa mora. No ajd sve je to faktor sreće pa se pomiriš sa time...ili neSmijeh

Svejedno čestitke dobitnicima....

- - -Space may be the final frontier, but it's made in the Hollywood basement - - -
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 17:07 (ring4ping).

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
ring4ping kaže...

Ovo jednostavno moram komentirat iako ne igram nikakve nagradne igre baš često al eto odlučio sam se za ovu. Kao što je već neko spomenuo da se malo okrene sreća prema Bosni jer vjerujem da Bug ima dosta poklonika i tamo. A ne bi se ja bunio ni da se okrene prema Slavoniji i Baranji,pogotovo Baranji jer već mi je pun kufer dobitnika iz Zagreba ili sa mora. No ajd sve je to faktor sreće pa se pomiriš sa time...ili neSmijeh

ponavljam,najveće su šanse da dobije netko iz hrvatske,a zatim netko iz zagreba(i okolice) koji čine oko polovicu stanovništva hrvatske kako vam to nije jasno?

od 4.5 milijuna ljudi u hr,polovica a možda i više se nalazi u zagrebu i njegovim satelit gradovima/selima

17 godina
neaktivan
M4X kaže...
ring4ping kaže...

ponavljam,najveće su šanse da dobije netko iz hrvatske,a zatim netko iz zagreba(i okolice) koji čine oko polovicu stanovništva hrvatske kako vam to nije jasno?

od 4.5 milijuna ljudi u hr,polovica a možda i više se nalazi u zagrebu i njegovim satelit gradovima/selima

Evo napokon netko pametan. Pogodio si u sridu. Inace, cestitke dobitnicima, a za sve ostale...better luck next time.

Set condition one throughout the forum
18 godina
neaktivan

cestitke pozezaninu na osvojenom LG-u,  eto ovaj put me zamalo dohvatilo.....

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice