Kako mene uvek preskoče. Krivimalgoritam ili bubanj.
Čestitam dobitnicima televizora , jako lijepa nagrada, samo me interesuje je li ikad iko iz Bosne dobio nagradu jer i mi u Bosni kupujemo i ćitamo Bug i šaljemo prijave za nagrade.
Čestitam dobitnicima televizora , jako lijepa nagrada, samo me interesuje je li ikad iko iz Bosne dobio nagradu jer i mi u Bosni kupujemo i ćitamo Bug i šaljemo prijave za nagrade.
zašto neko iz bosne bi ili ne bi dobio
logično je da dobivaju hrvati jer se i najveći broj primjeraka časopisa proda u hrvatskoj
čestitke dobitnicima.
doći ću i ja na red jednom :)
Iskrene čestitke sretnim dobitnicima!
Tu nes ne stima, mojeg imena nema medju dobitnicima? =P
cestitke dobitnicima! =)
Čestitke sretnicima! :)
Ima ko poznat možda sa foruma?
Čestitke.
PS - Davore, ako čitaš ovo, pazi se. Sančo Panza i ja stižemo po monitor, tražen si živ ili mrtav.
LOL, oni ovako to rade
"SELECT * FROM SudioniciNagradnjace EXCEPT LordShigi" I onda randomiziraju.
Čestitam dobitnicim
al sriče me nikako neće
Vec je par dobitnika bilo iz IVANCA pa samo korigiram gresku ;)
jbg,nema mene
a baš sam se nadao
zato je 5970 moja xD
jbg,nema mene
a baš sam se nadao
zato je 5970 moja xD
ma ne HD 5970 je moja, a trebao mi je i monitor za nju... XD
Ništa naravno! Sudjelovat ću i u ovoj nagradnoj igri iako nema šanse da dobijem ali važno je sudjelovat!? 
Ništa naravno! Sudjelovat ću i u ovoj nagradnoj igri iako nema šanse da dobijem ali važno je sudjelovat!? 
bullshiet :D
tu i tamo treba dobiti da covjek ne pukne u glavi od silnih nagradnih igri u kojima je sudjelovao a da nikad nije nista dobio
tu i tamo treba dobiti da covjek ne pukne u glavi od silnih nagradnih igri u kojima je sudjelovao a da nikad nije nista dobio
pa ja igram otkad znam za sebe i nisam nikad ništa dobija, da su mi te pare koje sam potrošija na nagradne igre bija bih miljunaš
<Hehehe........
Takve si srece........
pa ja igram otkad znam za sebe i nisam nikad ništa dobija, da su mi te pare koje sam potrošija na nagradne igre bija bih miljunaš
vish da si i ovako dobio
em po dzepu,em iskustvo,shto je neprocjenjivo,ako cemo iskreno
vish da si i ovako dobio
istina, ali njega nemogu prodat npr.
vish da si i ovako dobio
istina, ali njega nemogu prodat npr.
Možeš! Otvori kliniku za odvikavanje od igara na srecu :)
Čestitke dobitnicima!
cestitke dobitnicima! 
ja opet nista
....
Čestitke
Zasto uvijek pobjede oni s cudnim imenima??? Sljedeći put cu se ja zvat chuck norris pa cu dobit sve tri nagrade!!!
cestitke dobitnicima
Ovo jednostavno moram komentirat iako ne igram nikakve nagradne igre baš često al eto odlučio sam se za ovu. Kao što je već neko spomenuo da se malo okrene sreća prema Bosni jer vjerujem da Bug ima dosta poklonika i tamo. A ne bi se ja bunio ni da se okrene prema Slavoniji i Baranji,pogotovo Baranji jer već mi je pun kufer dobitnika iz Zagreba ili sa mora. No ajd sve je to faktor sreće pa se pomiriš sa time...ili ne
Svejedno čestitke dobitnicima....
Ovo jednostavno moram komentirat iako ne igram nikakve nagradne igre baš često al eto odlučio sam se za ovu. Kao što je već neko spomenuo da se malo okrene sreća prema Bosni jer vjerujem da Bug ima dosta poklonika i tamo. A ne bi se ja bunio ni da se okrene prema Slavoniji i Baranji,pogotovo Baranji jer već mi je pun kufer dobitnika iz Zagreba ili sa mora. No ajd sve je to faktor sreće pa se pomiriš sa time...ili ne
ponavljam,najveće su šanse da dobije netko iz hrvatske,a zatim netko iz zagreba(i okolice) koji čine oko polovicu stanovništva hrvatske kako vam to nije jasno?
od 4.5 milijuna ljudi u hr,polovica a možda i više se nalazi u zagrebu i njegovim satelit gradovima/selima
ponavljam,najveće su šanse da dobije netko iz hrvatske,a zatim netko iz zagreba(i okolice) koji čine oko polovicu stanovništva hrvatske kako vam to nije jasno?
od 4.5 milijuna ljudi u hr,polovica a možda i više se nalazi u zagrebu i njegovim satelit gradovima/selima
Evo napokon netko pametan. Pogodio si u sridu. Inace, cestitke dobitnicima, a za sve ostale...better luck next time.
cestitke pozezaninu na osvojenom LG-u, eto ovaj put me zamalo dohvatilo.....