Otkazan Courier

poruka: 10
|
čitano: 1.664
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Otkazan Courier".
16 godina
neaktivan
Otkazan Courier

Steta, ovo je moglo imati smisla. iSlate ce po mojoj procjeni biti potpuni promasaj.

I surface je super ideja, steta sto se ne ide u tom smjeru.

4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Otkazan Courier

Velika steta za MS..Izlanuo se

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Otkazan Courier
I hp-ov je otkazan... Ocito im ne pase win7 ko os. Back to drawing board
Potpis
18 godina
neaktivan
Otkazan Courier

ostavljaju za w8 :)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Nekako sam vise uvjeren da im je cika Stevo nesto rekao zbog cega su oni odlucili dati prednost kojih godinu dvije prije nego oni svoje puste u opticaj
In Control
18 godina
neaktivan
Otkazan Courier
da naravno. treba im netko reci da im još jedan OS nije potreban i da probaju isto ali sa mobilnim OSom i marketom i infrastrukturom koji grade oko njega i u sto su već uložili milijarde i godine ...
A.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
artfull kaže...
da naravno. treba im netko reci da im još jedan OS nije potreban i da probaju isto ali sa mobilnim OSom i marketom i infrastrukturom koji grade oko njega i u sto su već uložili milijarde i godine ...

Da, to bi moglo imati smisla.

18 godina
neaktivan
Otkazan Courier

Mislim da se mobilni win7 oblikuje kako treba i da su si uzeli napokon dovoljno vremena da to ispeglaju i da će to biti solidan mobilni OS, jednostavan za korištenje i dopadljiv. Napokon su shvatili koje su im komparativne prednosti ( integracija sa office om, zune om, i x boxom, solidna expertiza oko suradnje na hardwareu i brdo developera ) da bi bili uspješni. Naravno pritom su imali, kao često do sada svjetli primjer svog vječnog neprijatelja applea s kojim se u zadnje vrijeme zapravo slažu u svemu. što je još jedan dokaz sličnih strategija.

A.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Otkazan Courier

Iz teksta na BUG online:

... Courier nikada neće u proizvodnju u formatu prikazanom na slikama, barem ne u bližoj budućnosti.

Ovo je za žutu stranicu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Veli Joža kaže...

Iz teksta na BUG online:

... Courier nikada neće u proizvodnju u formatu prikazanom na slikama, barem ne u bližoj budućnosti.

Ovo je za žutu stranicu.

Nije za žutu nego za zločestu stranicu ;) ali dosta spamanja :)

Lijepo izgleda,a i OS na njemu mi se jako dopada :D

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice