- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije da, ali osvjezenje je onako modernije
. Ipak u usporedbi raznim user made ikonama koje naprimjer mozete naci na rocketdockovoj stranici ovo i nije nesta posebno. Usput receno ima stvarno jako dobrih.
Pa postoji li uopće razlika koja bi bila vrijedna spomena, ili je razlika u tehnologijama korištenim da se isti proizvede, i štjznm texturama
pa ima razlike
ova plava kugla ima drukčije šare
i lisica ima manje "kose"
pa ima razlike
ova plava kugla ima drukčije šare
i lisica ima manje "kose"
Nonsense, nije vrijedno mjesta na BOL-u. O čemu da raspravljamo ovdje? Sviđa mi se novi rep i lijepa mi je nova refleksija na kugli zemaljskoj?
Stari je bio bolji, rep koji (previše) gori kod novog mi se nimalo ne sviđa.
Meni dobro izgleda taj novi, a ni stari nije los.
Malo osvježenja uvik dobro dođe, meni dobro
u Mozilli smatraju da je novi Firefox zaslužio osvieženi logo.
Ne bi škodilo da odvojite koju minutu na provjeru teksta kojeg objavljujete.
Sad imaju sjeverni pol pod ledom :)
a nidje veze preseravaju se
WTF, jel ovo pronadji 5 razlicitosti?!
Hehe, lija ima nabuskaniji rep... i to se zove novi koncept 
Razlika je tu, samo mi je ne vidimo. 

zapravo mene je oduvijek ta narančasta "lisica" podsjećala na dupina. uopće ne vidim oči ! bzvz.
Ima neki add-on za firefox koji se zove Personas. I tamo je, još od 18.12.2008., pod nazivom "Firefox B" taj "novi" logo. Kao autor se navodi "Mozilla". Da nije došlo do neke "zmešarije"?
Meh, mizerna razlika.
Ako je samo ovakva mogli su uredno ostaviti i stari logo.
uopće ne vidim oči !

Nije mi neka razlika - meni je njihov logo i ovako originalan tako da je ovo možda samo blagi redizajn koji se neće ni skužit.
ko uopce gleda to, meni pari isti uvik
Evo kak izgleda moja ikona od Vatrene Lisicetine jasno opet Rocketdock ikona!
uopće ne vidim oči !

Ovo me podsjeća na Apple - gotovo uvijek isti znak, samo malo promjene sjene, sjaj ili eventualno boju. Ali svejedno je dobro - neka se drže znaka kojeg svi znaju, ne treba smišljati novi. Da li ga je trebalo modernizirati je drugo pitanje, ali po meni odgovor je - NE.
Evo kako bi ja redizajnao znak
pa kao da ni nema promjene. ja sam mislio da je logo cijeli promijenjen, da nema nikakve veze sa starim, kad ono samo minimalne preinake
Ima neki add-on za firefox koji se zove Personas. I tamo je, još od 18.12.2008., pod nazivom "Firefox B" taj "novi" logo. Kao autor se navodi "Mozilla". Da nije došlo do neke "zmešarije"?