Izgleda izvrsno, a još bolje je što ga moraš savinut u položaj za prenošenje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jer praktički ga je nemoguće prenositi u položaju za rad.
op op op, ovo si kupujem :P
estetski prejeb*no, funkcionalno i ergonomski vrlo sumnjivo cudo
Za neke dizajne urede da zgledaju fesh i futuristicki kad stranke dodju
Ne dopadaju mi se touch misevi
A ovaj drugi dio savitljivi je valjda prelazni korak u miseve po mjeri.Vjerovatno neki memo materijali (gume spuzve itd....)
ako je dovoljno stabilan dok je presavijen, ovo bi mogao biti najkul miš ikad
Predobro, jedino me zanima pitanje ergonomije.
Mene zanima kako taj "kotačić" tojest taj senzor na njegovom mjestu reagira, neznam nekako mi je kotačić bolje rješenje a sa dosta njih možeš ići i lijevo desno i kliknuti, a ovdje neznam kako to sve funkcionira. I kakav im je to senzor koji može po bilo kojoj površini? Što čak i po staklu? Za sad je jedini to logitech napravio sa svojim darkfield senzorom i miševi su koštali puno više(mislim 600kn je bio najeftiniji) pa mi onda ovo čudno za 70$ ako može to isto.
Gdje će ljudi sa palcem i malim prstima, hm neće to valjati.
Mene zanima kako taj "kotačić" tojest taj senzor na njegovom mjestu reagira, neznam nekako mi je kotačić bolje rješenje a sa dosta njih možeš ići i lijevo desno i kliknuti, a ovdje neznam kako to sve funkcionira. I kakav im je to senzor koji može po bilo kojoj površini? Što čak i po staklu? Za sad je jedini to logitech napravio sa svojim darkfield senzorom i miševi su koštali puno više(mislim 600kn je bio najeftiniji) pa mi onda ovo čudno za 70$ ako može to isto.
Logitech Anywhere se danas u Zagrebu moze kupiti za manje od 500kn, a 70$ je cca. 400kn. Nije to bas toliko puno jeftinije, a tu su jos i neka carina i PDV. Znaci, cijenovno je to isti razred. Jedino sto Anywhere izgleda kao obican mis, a ovo dizajnersko cudo na misevog dalekog rodjaka.
Prosli Arc Mouse je imao problema upravo sa kotacicem. Valjda ce ovaj senzor biti korak naprijed. M$ hardware je uvijek bio kvalitetatan, pa bi i ovo mogao biti uspijesan proizvod.
To je miš za ukras, ne za korištenje.
To je miš za ukras, ne za korištenje.
A vidjet ćemo.
Uglavnom kako ti možeš znat da je miš šrot, a nije ni izašo?
Izgleda zanimljivo i dosta futuristički, ali kakav će biti u praksi?
Valjda je ovaj kotacic zapravo kao opticki trackpad s htc-ovih mobitela tako da ne bi trebalo lose radit.