Osvajajte uređaje na BFS-u!

poruka: 37
|
čitano: 7.776
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Osvajajte uređaje na BFS-u!".
17 godina
moderator
Re: Osvajajte uređaje na BFS-u!
dankec kaže...

Ne bih se složio. IT konferencije ovoga tipa (sa gomilom sponzora koji iste koriste za promociju i reklamu) su redovno bez participacije, te često uz pregršt brandiranih poklona za svakog posjetitelja i uz obavezan ručak na kraju. Samo jedan od primjera mogu biti konferencije koje organizira IDC (adrese poznate uredništvu)

Lovci na sponzorirane poklone i besplatne ručkove nam nisu interesantni kao posjetitelji našeg Showa. Želimo da nam dođu ljudi koji žele uživati u tehnologiji i druženju s IT preofesionalcima. 

drpetric
16 godina
neaktivan

da se i ja ubacim u raspravu pošto bih volio poslušati pokoju temu a za t obih trebao taj tolko traženi jedinstveni kod pa dali postoji još pokoje slobodnno mjesto te naravno način da baš ja zauzme jedno od tih rijtkih preostalih

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
drpetric kaže...
dankec kaže...

Ne bih se složio. IT konferencije ovoga tipa (sa gomilom sponzora koji iste koriste za promociju i reklamu) su redovno bez participacije, te često uz pregršt brandiranih poklona za svakog posjetitelja i uz obavezan ručak na kraju. Samo jedan od primjera mogu biti konferencije koje organizira IDC (adrese poznate uredništvu)

Lovci na sponzorirane poklone i besplatne ručkove nam nisu interesantni kao posjetitelji našeg Showa. Želimo da nam dođu ljudi koji žele uživati u tehnologiji i druženju s IT preofesionalcima. 

Ja samo napominjem što je uobičajena praksa. Vi ste organizatori i naravno da ćete onako kako smatrate da je najbolje. Ja ću doći jer uživam u tehnologiji, a ako me zadesi "sponzorirani poklon" naravno da neću plakati. Siguran sam da tako razmišlja 90% ljudi koji će posjetiti vaš show.

16 godina
neaktivan

Evo ja sam danas osvojio roza prijenosni punjač od sony-a, ponudio sam da prva cura koja se javim dobiti će ga. Ali nekako su cure bile sramežljive pa nitko se nije javio. 

Eh te žene. Nikad ne znaju što hoće  

Đuro#2155
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Ovo ce uskoro proci, a ja uopce nisam vidio na koji nacin se dolazilo do pozivnica.. :/
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

I onda lik iz Indexa dobije nagradu...

Not cool. Not cool at all.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

I onda lik iz Indexa dobije nagradu...

Not cool. Not cool at all.

pa kako bi čovjek iz indexa mogao imat email jednog od osnivača i moderatora rasprave na eventu, još je imao i onu karticu, ne znam što je na njoj pisalo, "press" ili nešto slično {#}

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice