Optimus Maximus napokon u prodaji

poruka: 6
|
čitano: 1.263
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Optimus Maximus napokon u prodaji".
18 godina

Tak skupu tipkovnicu su mogli ljepše dizajnirat a ne da izgleda ko da vrijedi 20 kn.

Enter nije ko enter nego je manja tipka kaj me jako smeta.

Ko voli nek izvoli.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2008 14:13 (NEW_MAN).

0 0 hvala 0
18 godina

Za navedenu cenu od $462 se dobija verzija tastature koja od "aktivnih" tastera ima jedino spejs, ona sa svim "aktivnim" tasterima košta $1565, a sa aktivnim alfanumeričkim tasterima $999. Doduše, kažu da je bilo koji model moguće apgrejdovati običnim menjanjem tastera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Zašto su uopće počeli proizvoditi te tipke sa amanjenim enterom i uvećanom "đ" tipkom?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Optimus Maximus napokon u prodaji
Zabushant kaže...

Zašto su uopće počeli proizvoditi te tipke sa amanjenim enterom i uvećanom "đ" tipkom?

A tko će to znat, evo čak na mom laptopu je enter u punoj veličini dok neke tipkovnice za stolna računala, koje su  i veće od normale (i uz to su još navodno ergonomske) imaju mali enter. Ako tko skuži zašto, neka javi, opravdanje da se ovako uštedi prostor može proći za laptop računala, ali za tipkovnice u punoj veličini....
18 godina
neaktivan

pa mislim stvarno za toliko novaca a tipkovnica izgleda kao da je kupljena u konzumu!

no ne smijem suditi po koricama iako su korice jako ružne

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Optimus Maximus napokon u prodaji
manic kaže...
Zabushant kaže...

A tko će to znat, evo čak na mom laptopu je enter u punoj veličini dok neke tipkovnice za stolna računala, koje su  i veće od normale (i uz to su još navodno ergonomske) imaju mali enter. Ako tko skuži zašto, neka javi, opravdanje da se ovako uštedi prostor može proći za laptop računala, ali za tipkovnice u punoj veličini....
Zato jer je takav americki standard. Bar ima veliki lijevi shift za razliku od hrvatskih tipkovnica :)
Zaboravio sam kako se koja verzija zove, a ima i verzija s jos vecim Enterom, a tipka "ž" je uz backspace ili uz desni shift.
IMO steta sto nema standard s velikim enterom (kao na hrvatskim tipkovnicama) i velikim lijevim shiftom (kao na americkim tipkovnicama, bez beskorisne tipke "<".

Svejedno i da imam para ne bih kupio ovu tipkovnicu :P
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice