OnePlus 3 certificiran od strane TENAA-e

poruka: 11
|
čitano: 1.679
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "OnePlus 3 certificiran od strane TENAA-e".
14 godina
odjavljen

Ne razumijem čemu to furanje potpuno zatvorenog kučišta, i neizmjenjive bakterije.

1 1 hvala 0
18 godina

Zato sto onda stave veci kapacitet baterije

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina

meni je samo bitno da nije napravljen preveliki napredak u odnosu na prošlogodišnji model

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: OnePlus 3 certificiran od strane TENAA-e
Dex.pwn kaže...

Ne razumijem čemu to furanje potpuno zatvorenog kučišta, i neizmjenjive bakterije.

Daj mi reci jel kabriolet sigurniji od klasicnog automobila ??? MIslim ako se prevrne na krov onda bude najviše najebo kabriolet. Ono sto želim reći zatvoreni mob ima prednost jer je čvrstiji i k tome iznutra naprave više mjesta jer kada je otvoren mob, onda ima dvaput plastikuili poklopac, 

Poklopac kopji pokriva matičnu itd i jos poklopac izvana koji sve pokriva. 

Barem ja to tako vidim, 

14 godina
odjavljen
Aj ti meni reci šta će biti kad ti bakterija krepe? Zamisli auto u kojem ne možeš promijeniti akumulator...
12 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Aj ti meni reci šta će biti kad ti bakterija krepe? Zamisli auto u kojem ne možeš promijeniti akumulator...

To što je integrirana ne znači da ne mozes zamjeniti  bateriju ako krepa. Samo je malo kompliciranije doći do nje. Oni neiskusni ga nose na servis a oni koji se bolje razumiju mogu to uraditi i sami. Na ebayu se daju nači orginalne zamjenske baterije ako ne dolazi ubzir servis di naplate više.

Na mojem mobu je da se treba skinuti  poklopac, onda odvrnuti šaraf koji drzi bateriju i odvojiti vrpcu sa kojom je baterija prikopčana za matičnu ploču.  Ja sam se navikao na integriranu bateriju i ne fali mi  odvojena. 

Inače sto se tiće kvarova baterija primjetio sam da se nove baterije rijeđe kvare, stare su znale brzo gubiti kapacitet a sa novim nije takav slučaj. Jedino sto sam čitao na internetu da se nove znaju pokvariti jedino ako ih spraznis do kraja, e onda serviser mora odvojiti bateriju od moba i šokirati bateriju sa svojim posebnim instrumentom da bi ponovno počela puniti. Ali čitajuči po netu, mobači imaju ugrađenu zaštitu koja spriječava potpuno ispražnjenje pa se to dešava jako rijetko. 

Upute za odvajanje baterije možes nači i na youtubeu, pogledas video kako to rade oni na tvojem modelu i onda ti je lakse sam popraviti jer vidis da nije toliko komplicirano.  (sve ovisi od modela do modela) :) 

Priznajem da su baterije praktičnije ako su nam lako dostupne ali ovo sto su integrirane ide nama u korist jer tada bolje iskoriste prostor unutra pa više stane. 

10 godina
odjavljen
Markić7 kaže...

Priznajem da su baterije praktičnije ako su nam lako dostupne ali ovo sto su integrirane ide nama u korist jer tada bolje iskoriste prostor unutra pa više stane. 

Generaliziraš. Ja naprimjer volim, ako znadem da ću otići nekamo bez dostupne struje, uzeti dodatnu napunjenu bateriju za smartfon umjesto da nosim one nepraktične pizdarije od prijenosnih baterijskih punjača. Kad jednoj bateriji dođe kraj, zamijenim je drugom za manje od minute, a postotak je napunjenosti baterije opet na 100% bez ikakva nepraktičnog punjenja ili virenja kabela prijenosnog punjača iz mobitela. Sa smartfonima koji nemaju lako izmjenjivu bateriju to nije moguće. Meni, dakle, nikako ne ide u korist to što baterija nije izmjenjiva. :)

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
16 godina
neaktivan

sve super, sve 5, osobno mi se sviđa

je, znam da je kopija htc-a i još nekoliko njih, ali bez obzira na to mi se sviđa

jedino što mi je malo bezveze je baterija i to neko razmišljanje za što tanjim uređajem...

ok, sve je to lijepo, tanji uređaj je lakši, manje mjesta uzima, lakše ga staviš u džep, lakši za držanje i tako to

ali onda obično ako je uređaj tanji ima izbočinu sa kamerom

u tom slučaju, ako bi postojala izbočina sa kamerom, zašto jednostavno ne naprave zadnju stranu moba u ravnini sa kamerom, tih par mm dodatne debljine bi se jako brzo zaboravilo kad bi unutra bila dovoljno velika i adekvatna baterija koja bi to sve gurala, a danas hvala bogu nema dovoljno razvoja na tom području i svi idu nekim putem smanjivanja baterije sa ciljem da imaju što tanji uređaj...

da bi zadnji kraj bio u ravnini sa kamerom, sigurno bi tu stala baterija od 3500 mah, ako ne i više, što bi bio jako lako prihvatljiv potez...

imam one i baterija je odlična, ovdje će bit samo 100 mah manja nego na njemu, ali je amoled ekran i novi sd820, pa onda će valjda bit na nekoj istoj razini sa SOT i dugotrajnošću od 100 do 0, nadam se...

ali vidjedt ćemo kakvi će bit prvi reviewovi, jer ako se pokažu dobri vjerojatno ću zamjenit svoj one za trojku, a glavni razlog za zamjenu je ois na kameri, da barem one ima ois na njoj, nebi ga mijenjao nema šanse, ovako me taj ois na njoj jako vuče na zamjenu ako se pokaže mob dobar...

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Arendelle kaže...
Markić7 kaže...

Generaliziraš. Ja naprimjer volim, ako znadem da ću otići nekamo bez dostupne struje, uzeti dodatnu napunjenu bateriju za smartfon umjesto da nosim one nepraktične pizdarije od prijenosnih baterijskih punjača. Kad jednoj bateriji dođe kraj, zamijenim je drugom za manje od minute, a postotak je napunjenosti baterije opet na 100% bez ikakva nepraktičnog punjenja ili virenja kabela prijenosnog punjača iz mobitela. Sa smartfonima koji nemaju lako izmjenjivu bateriju to nije moguće. Meni, dakle, nikako ne ide u korist to što baterija nije izmjenjiva. :)

Slazem se, ne zelim ponovno cekati 30-90 min, zelim uredjaj odmah koristiti. Samo drugu bateriju unutra ubacis i evo ga. A ovi prijenosni punjaci i slicno :/, nemam torbicu za njih, bateriju je puno lakse nositi(valjda ne prsne u dzepu) :)

Jeej 6 giga rama, jedva cekam da pocnu rasprave:"Koliko imate slobodnog RAM-a?" :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2016 12:15 (bender_007).
17 godina
neaktivan
matija656 kaže...

sve super, sve 5, osobno mi se sviđa

je, znam da je kopija htc-a i još nekoliko njih, ali bez obzira na to mi se sviđa

jedino što mi je malo bezveze je baterija i to neko razmišljanje za što tanjim uređajem...

ok, sve je to lijepo, tanji uređaj je lakši, manje mjesta uzima, lakše ga staviš u džep, lakši za držanje i tako to

ali onda obično ako je uređaj tanji ima izbočinu sa kamerom

u tom slučaju, ako bi postojala izbočina sa kamerom, zašto jednostavno ne naprave zadnju stranu moba u ravnini sa kamerom, tih par mm dodatne debljine bi se jako brzo zaboravilo kad bi unutra bila dovoljno velika i adekvatna baterija koja bi to sve gurala, a danas hvala bogu nema dovoljno razvoja na tom području i svi idu nekim putem smanjivanja baterije sa ciljem da imaju što tanji uređaj...

da bi zadnji kraj bio u ravnini sa kamerom, sigurno bi tu stala baterija od 3500 mah, ako ne i više, što bi bio jako lako prihvatljiv potez...

imam one i baterija je odlična, ovdje će bit samo 100 mah manja nego na njemu, ali je amoled ekran i novi sd820, pa onda će valjda bit na nekoj istoj razini sa SOT i dugotrajnošću od 100 do 0, nadam se...

ali vidjedt ćemo kakvi će bit prvi reviewovi, jer ako se pokažu dobri vjerojatno ću zamjenit svoj one za trojku, a glavni razlog za zamjenu je ois na kameri, da barem one ima ois na njoj, nebi ga mijenjao nema šanse, ovako me taj ois na njoj jako vuče na zamjenu ako se pokaže mob dobar...

Ja imam dvojku i mogu reci da je baterija očajna. I to što od kad je dvojka puštena u prodaju do dana današnjeg nije imala stabilnog roma. Tek je neki dan izašao beta 2 Marshmallowa pa je situacija bolja, telefon napokon prodisao ali baterija je i dalje očajna. Ako izvučem 3-3,5h sot-a udaram se nogama u guzicu. A podrška za dvojku je katastrofa, da me neko pita ne bi preporučio da uzme oneplus. Ne kažem da su drugi bolji ali barem ne reklamiraju se kao flagship killeri kao oneplus. A naravno pošto nisu sourcali kernel, romovi su isto katastrofa sto se tice baterije, posebno cm.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2016 12:21 (malina22).
16 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Ja imam dvojku i mogu reci da je baterija očajna. I to što od kad je dvojka puštena u prodaju do dana današnjeg nije imala stabilnog roma. Tek je neki dan izašao beta 2 Marshmallowa pa je situacija bolja, telefon napokon prodisao ali baterija je i dalje očajna. Ako izvučem 3-3,5h sot-a udaram se nogama u guzicu. A podrška za dvojku je katastrofa, da me neko pita ne bi preporučio da uzme oneplus. Ne kažem da su drugi bolji ali barem ne reklamiraju se kao flagship killeri kao oneplus. A naravno pošto nisu sourcali kernel, romovi su isto katastrofa sto se tice baterije, posebno cm.

to što si naveo sve je bio i razlog zašto sam osobno preskočio 1+2, jer su prvi reviewovi pokazali da nije na razini na kojoj je bio 1+1 kad je izašao, i podrška od početka za njega od strane xda stranica nije bila na razini koju sam očekivao

vidit ćemo kako će bit situacija sa 1+3, ne planiram ga odmah kupit, nego kao i za svaki drugi uređaj, pričekat prvo adekvatne reviewove da se vidi kakav će bit uređaj, pogledat malo kakva je aktivnost na xda stranicama za one koji se tim vole bavit (aka ja, custom rom furam na svom one skoro cijelo vrijeme)

ako se na tim područjima pokaže dobar, razmotrit ćemo opciju da ga nabavim

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice