Ograničenja cijena u roamingu

poruka: 6
|
čitano: 1.446
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ograničenja cijena u roamingu".
18 godina
neaktivan

WTF ???? 11 euro centi pa poruku i 1 euro za jedan megabajt. To je preskupo josh i predaleko od granica prihvatljivoga

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Ograničenja cijena u roamingu
bokizg kaže...

WTF ???? 11 euro centi pa poruku i 1 euro za jedan megabajt. To je preskupo josh i predaleko od granica prihvatljivoga

nemoj se žalit

"Trenutno je prosječna cijena SMS poruke 28 euro centi, a 1 MB podataka se naplaćuje 1,68 eura."
www.ddoxy.blogspot.com
17 godina

Npr. ako ti sa t-mobile pretplatom šalješ iz CH u HR poruke , jedna košta 3.26 kn + pdv, a npr iz D, A,SK,CZ,H,SlO  u HR = 1.61 kn + pdv, a ako ja šaljem iz HR u bilo koju zemlju mene košta jedna poruka 0.25 kn.

Naravno to govorim za one koji koriste neki od T Mobile paketa!

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
18 godina
neaktivan
bokizg kaže...

Svakako povoljnije nego sto je sada.
18 godina
neaktivan

Nedavno bijah službeno u BiH. Tamo sam se spajao na ERONET sa VIPovim modemom i napravio promet od cca 100MB za par dana. Račun mi je bio preko 2.000 a još su me zvali iz VIP-a i pitali me da li mi je netko ukrao karticu.....

0 0 hvala 0
18 godina

1€ za 1MB je jos uvijek preskupo, ali je napredak u odnosu na 60kn/1MB kojilo sad naplacuje npr. T-Mobile.

E jos kad bi se ova vijest odnosila na nase operatere.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice