još da je cjena viste takva vise ne bi bilo pirata.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prodano!
Super, ali office bez outlooka nije office...
Outlook...!? Nema nijedne bolje i besplatne zamjene za njega?

upravo sam saznao da je to Hrvatska verzija, tj. sucelje je na Hrvatskom, tako da je i besplatno ne bi uzeo!
Thundebird! halooo!
to je i meni veliki minus, a mislio sam uzet. jel nema neki način da se prebaci na defaultni engleski?
444Kn.Može bit i bez Exela što se mene tiće za 444kn!
Ja ne znam raditi u softwareu koji ima sucelje na Hrvatskom, probao sam i jednostavno ne razumijem sta je pisac htio rec!
Pa promjeniš da bude na engleskom.
Vista ima Windows Mail koji je vecini dovoljan.
Jos ako tome dodamo Vista Search koji trenutno pretrazuje poruke ...
Koliko ja znam to nejde samo tako, moras kupit language pack koji isto kosta previse, tak da se to ne isplati. Bolje onda uzet odma office na negleskom i platit punu cijenu.
Kad smo kod toga dali je u Hrvatskoj uopce moguce kupit windowse i office na Engleskom.
Koliko ja znam to nejde samo tako, moras kupit language pack koji isto kosta previse, tak da se to ne isplati. Bolje onda uzet odma office na negleskom i platit punu cijenu.
Kad smo kod toga dali je u Hrvatskoj uopce moguce kupit windowse i office na Engleskom.
Ja ne znam raditi u softwareu koji ima sucelje na Hrvatskom, probao sam i jednostavno ne razumijem sta je pisac htio rec!
Thundebird! halooo!
U ovoj varijanti mi vise nedostaje Access nego Outlook.
Paket s Access-om ima ipak mmmalo veću cijenu :) ... Ja bi rađe Visio, jer Visio koriste i studenti...........