Održali smo je*eni Bug Future Show

poruka: 18
|
čitano: 3.049
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Održali smo je*eni Bug Future Show".
14 godina
neaktivan
Sasvim solidan BFS, dobra organizacija i redom izlaganja. Saric je ove godine bio na malo visoj razini od prosle godine, sto nisam jedini primjetio. Bilo je svega zanimljivog i najveca zamjerka jest zapravo na guzvu, posebno u maloj dvorani.
Dogodine definitivno veci prostor ako je ikako moguce. Bilo bi lijepo dogovorit suradnju s Krstulovicem i IMAX dvoranu uzeti. Uz to sto bi svi mi koji dodjemo s autom imali parking, stalo bi i vise ljudi, a nebi bilo niti vruce zbog izvrsne ventilacije.
U svakom slucaju sve pohvale i veselim se prisustvovati iduce godine. Nadam se samo da necu morati opet na neki put i da cu pokupiti nagradu koja mi je prvotno upucena kao ove godine.
Hvala na showu i vidimo se :)
youtube.com/mislavbusic

9 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

"....dosta visoka razina upotrebe vulgarizama tijekom ovogodišnjeg BFS-a"

Hm, vjerojatno nikada neću moći razumijeti zašto se vulgarno smatra urbanim, simpatičnim i naprednim.

Dok sam ja bio mlad, takvo se ponašanje smatralo "seljaštvom" (nema veze sa poštenim ratarima i farmerima).

Bez obzira na to, svaka čast na BFS manifestaciji i organizaciji iste.

26 0 hvala 7
18 godina
neaktivan

Sljedeće godine neka bude za vikend kad su ljudi doma,a ne sredinom tjedna več me dvije godine zapala smjena da moram raditi kad je Bug Future Show.

Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Sve super, sve 5, samo pomaknite taj termin ovako mi padne na dane kad radim ili još gore, na dan kad imam ispit/e na faksu 

Why so serious?

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Održali smo je*eni Bug Future Show
Cesc kaže...

Sve super, sve 5, samo pomaknite taj termin ovako mi padne na dane kad radim ili još gore, na dan kad imam ispit/e na faksu 

Pa neces valjda jos godinama studirati

14 godina
neaktivan

BFS

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Sve 5, samo da je veći prostor obzirom na broj ljudi; pošto je ulaz bio besplatan, vjerujem da ste loše procijenili broj posjetitelja.

Samo tako naprijed !

1 0 hvala 0
18 godina
dasoo988 kaže...
Cesc kaže...

Kao bude godinama posao tražio će imati vremena za Bug Show.

mag.iur.
18 godina

Sa svakom novom iteracijom bolji i uspješniji BFS.  Pa da, kad je na dubljoj razini stabla.

Jeste našli akronim

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2016 13:06 (Floki).

0 0 hvala 0
18 godina

Uostalom, vulgarizmi, Sanader, "dite ćaćino", čak ste i velečasnog Suca utrpali u priču.

Mi u Dalmaciji imamo poslovicu "daj dite materi", dakle, držite se tehnologije a prožvakanu i ofucanu ljevičarsku mantru ostavite portalima kojima je do sada kapalo iz ministarstva kulture, pa se sad prepali Zlatka (ne velečasnog kojeg spominjete, nego onog drugog).

Baš me zanima što je na slijedećoj iteraciji BFS (ne algoritma, nego vašeg). S obzirom da pozivate likove koji i na tehno skupovima imaju za potrebu olajavati velečasnog Suca, ne bi me čudilo da pozovete likove koji će mantrati  "ili mi ili oni" u blažem ili "no pasaran" u težem slučaju.   Onome su prošlli što je zadnji put vikao da neće, pa njega valjda nećete zvati. Ne vjerujem da je Milunu i bilo ugodno na tu opasku iz reality showa, čisto sumnjam da bi Šarić šahist rekao takvo što, pa pretpostavljam da se radi o onome liku iz reality showa, kakav lik i emisija, takva i opaska, žao mi Miluna, kako uklopiti njegovu matematičku analizu uz reality priče i "dite ćaćino" to ni njemu valjda nije jasno. Ostaje mu se nadati da su Šarić i "dite ćaćino" nešto skužili iz njegovog predavanja, pošto pretpostavljam da  Milun broj posjeta stranici "ćaća se vraća" drži za širenje znanja koliko i broj posjeta video uradcima stanovitih dama domaćih ili stranih, svejedno.  Po opasci prvog ne bi se reklo da jest išta skužio, a za "dite ćaćino", Milun bi se valjda namučio i tablicu množenja da mu objasni.

Uostalom,  sve te Macanove novoljevičarske bedastoće tipa "dite ćaćino" ili "ćaća se vraća" uopće ne postoje u jeziku dalmatinskih vlaja, tako da se to vaše "dite ćaćino" razumije u dalmatinsku Zagoru "kao Mara u krivi k....." (e ova jest iz Zagore, a valjda smijem i ja sa točkama kao u naslovu), postoje samo izrazi "isti ćaća" i "daj dite materi". A ja jesam svog oca zvao ćaća i ponosim se tim, što za to vaše "dite ćaćino" čisto sumnjam, da nije bolji možda netko od mene zbog toga što sam svog oca zvao ćaća. Okanite se budaleština, po domaći da kažem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2016 22:11 (Floki).

1 9 hvala 0
18 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nisu nista lose procijenili, sve je dobro isplanirano, pod 1. Nekima ni ne posaljes pozivnice a pod 2. Neki radnim danom i rade pa ne mogu doc, kad zbrojis to dvoje eto ti ga
18 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...
dasoo988 kaže...
Cesc kaže...

Kao bude godinama posao tražio će imati vremena za Bug Show.

Kakvo je stanje na hrvatskom tržištu rada, najlakše mi je naći posao preko studentskog servisa 

Why so serious?
16 godina

Sve pohvale na BFS i od mene. OVe sam godine bio prvi put i oduševljen sam.

Jedino što je mene osobno smetalo je što nisam mogao biti u obje dvorane u isto vrijeme.

Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
Sve pohvale za trud,organizaciju,program iako je pomalo bila gužva ali tako je to u kinu i u centru grada.Možda bi bilo dobro da se sve s vremenom održi na velesajmu...kad i ako bude prilike.U tom slučaju pdržavam i uvođenje ulaznica koje se plaćaju.
Marija,daj mi jednu pivu ubi me ova gravitacija
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Floki kaže...

Uostalom, vulgarizmi, Sanader, "dite ćaćino", čak ste i velečasnog Suca utrpali u priču.

Mi u Dalmaciji imamo poslovicu "daj dite materi", dakle, držite se tehnologije a prožvakanu i ofucanu ljevičarsku mantru ostavite portalima kojima je do sada kapalo iz ministarstva kulture, pa se sad prepali Zlatka (ne velečasnog kojeg spominjete, nego onog drugog).

Baš me zanima što je na slijedećoj iteraciji BFS (ne algoritma, nego vašeg). S obzirom da pozivate likove koji i na tehno skupovima imaju za potrebu olajavati velečasnog Suca, ne bi me čudilo da pozovete likove koji će mantrati  "ili mi ili oni" u blažem ili "no pasaran" u težem slučaju.   Onome su prošlli što je zadnji put vikao da neće, pa njega valjda nećete zvati. Ne vjerujem da je Milunu i bilo ugodno na tu opasku iz reality showa, čisto sumnjam da bi Šarić šahist rekao takvo što, pa pretpostavljam da se radi o onome liku iz reality showa, kakav lik i emisija, takva i opaska, žao mi Miluna, kako uklopiti njegovu matematičku analizu uz reality priče i "dite ćaćino" to ni njemu valjda nije jasno. Ostaje mu se nadati da su Šarić i "dite ćaćino" nešto skužili iz njegovog predavanja, pošto pretpostavljam da  Milun broj posjeta stranici "ćaća se vraća" drži za širenje znanja koliko i broj posjeta video uradcima stanovitih dama domaćih ili stranih, svejedno.  Po opasci prvog ne bi se reklo da jest išta skužio, a za "dite ćaćino", Milun bi se valjda namučio i tablicu množenja da mu objasni.

Uostalom,  sve te Macanove novoljevičarske bedastoće tipa "dite ćaćino" ili "ćaća se vraća" uopće ne postoje u jeziku dalmatinskih vlaja, tako da se to vaše "dite ćaćino" razumije u dalmatinsku Zagoru "kao Mara u krivi k....." (e ova jest iz Zagore, a valjda smijem i ja sa točkama kao u naslovu), postoje samo izrazi "isti ćaća" i "daj dite materi". A ja jesam svog oca zvao ćaća i ponosim se tim, što za to vaše "dite ćaćino" čisto sumnjam, da nije bolji možda netko od mene zbog toga što sam svog oca zvao ćaća. Okanite se budaleština, po domaći da kažem.

kolko smajlija a ustvari se pjeniš. Okani se politike i pusti dite ćaći..

(G)jokaCRO ingame
18 godina

decki smirite se i svoje frustracije rjesavajte negdje drugdje

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Bože mili s kim ja raspravljam. uzivaj ti meni!

Pozdrav!

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice