Odgođen SP3

poruka: 9
|
čitano: 1.092
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Odgođen SP3".
17 godina
Odgođen SP3

Znao sam, svako malo neka stranica kaže da će ovaj mjesec objaviti, ali treba čekati dams kaže, IZLAZI!

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb....
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Odgođen SP3
Ag008 kaže...

Znao sam, svako malo neka stranica kaže da će ovaj mjesec objaviti, ali treba čekati dams kaže, IZLAZI!

Pa MS je i rekao da izlazi jučer.
17 godina
neaktivan

Ja sam ga jucer postavio i radi sve kako treba.... za sada.

Eventualno svaki supak dobije hemoroid.
17 godina
Odgođen SP3

Ja ga stavi neki dan i sve u dure.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Odgođen SP3

Pa ja ga jučer instalirao i sve 5.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
itf4n kaže...
Ag008 kaže...

Pa MS je i rekao da izlazi jučer.
Micro$oft na svojim stranicama ne nudi mogućnost skidanja Windows XP service packa 3 u trenutku pisanja ove poruke, ali ni 29.4.2008 kada je kao trebalo biti dostupno za download. Znači ne radi se o skidanju sa torrenta, softpedie itd. nego sa njihovih službenih stranica.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
neaktivan
Odgođen SP3

Ag008 je rekao da "neka stranica" to objavljuje, ali je sam MS rekao da će izači 29.4.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sa techneta i msdn-a se uvijek može skinuti.... a to su ms-ove službene stranice.... ali pretpostavlja se da ljudi koji imaju pretplatu za technet i msdn znaju što rade i dobro prouće dokumentaciju prije nego aplajaju neki sp.....

17 godina
neaktivan
Odgođen SP3

Pa mozda i je gotov ali su ga odlucili ne pustit jos...  ja u principu UVIJEK cekam oko mjesec dana  kad izadje neki SP za bilo sto... cisto da se provjeri da je sve OK.

A kako jos nije sluzbeno objavljen, ja ga ne racunam kao dostupnog.

Vidio sam neke rezultate testova... pa bas se i nije proslavio taj SP3. Nista posebno samo hrpa security patcheva, koji su mi ionako nepotrebni.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice