Znao sam, svako malo neka stranica kaže da će ovaj mjesec objaviti, ali treba čekati dams kaže, IZLAZI!
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
Znao sam, svako malo neka stranica kaže da će ovaj mjesec objaviti, ali treba čekati dams kaže, IZLAZI!
Ja sam ga jucer postavio i radi sve kako treba.... za sada.
Ja ga stavi neki dan i sve u dure.
Pa ja ga jučer instalirao i sve 5.
Ag008 je rekao da "neka stranica" to objavljuje, ali je sam MS rekao da će izači 29.4.
sa techneta i msdn-a se uvijek može skinuti.... a to su ms-ove službene stranice.... ali pretpostavlja se da ljudi koji imaju pretplatu za technet i msdn znaju što rade i dobro prouće dokumentaciju prije nego aplajaju neki sp.....
Pa mozda i je gotov ali su ga odlucili ne pustit jos... ja u principu UVIJEK cekam oko mjesec dana kad izadje neki SP za bilo sto... cisto da se provjeri da je sve OK.
A kako jos nije sluzbeno objavljen, ja ga ne racunam kao dostupnog.
Vidio sam neke rezultate testova... pa bas se i nije proslavio taj SP3. Nista posebno samo hrpa security patcheva, koji su mi ionako nepotrebni.