Odgođen MSI-jev Wind

poruka: 3
|
čitano: 808
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Odgođen MSI-jev Wind".
17 godina
neaktivan
Odgođen MSI-jev Wind

NNNNNEEEEEEE!!!!! ŠmrcPlač. A baš sam se nadao da ću ga moći kupiti do kraja 7. mjeseca. A ako ce u europi doci tek 07.07. tko zna kad ce onda u nas (BiH). Zna li itko ima li ikakv način da ga naručim negdje iz Europe a da dostavljaju u Hercegovinu.

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ 2 GB RAM 667MHZ ASUS 7300 GT @ 475/920
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Odgođen MSI-jev Wind

Ne znam baš što možeš s tim računalom... za bilo kakav ozbiljniji rad je neupotrebljiv, a za surfanje je preskup. Surfanje po netu samo po sebi nema smisla, za to je bolji onda neki dlanovnik ili mobitel.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Odgođen MSI-jev Wind
naxeem kaže...

Ne znam baš što možeš s tim računalom... za bilo kakav ozbiljniji rad je neupotrebljiv, a za surfanje je preskup. Surfanje po netu samo po sebi nema smisla, za to je bolji onda neki dlanovnik ili mobitel.

Tipkati u wordu, surfati netom,tu i tamo zaigrati neke stare igre, malo amaterski programirati i još mnogo toga. Ima istine u svemu tome što si rekao al mi je bitno da je lagan i malen jer mi se neda nosati laptop od 3-4 kg i 15" monitorom. Uglavnom, nisam ga ni mislio koristiti za neki krajnje ozbiljan rad.
CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ 2 GB RAM 667MHZ ASUS 7300 GT @ 475/920
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice