Odgoda Firefoxa 3.6 i 4.0

poruka: 14
|
čitano: 2.769
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Odgoda Firefoxa 3.6 i 4.0".
17 godina
neaktivan

Nadam se i manjoj tromosti preglednika,jednostavno kad usporedim Crome ili pak Operu mnogo zaostaje za njima što se tiče brzine...

2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni se u zadnje vrijeme pocne rusiti iz cistog mira, otvorim firefox - ukucam bug.hr i KABOOMSmijeh

prelazim na Operu!

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

"Odgoda Firefoxa 3.6 i 4.0"

U hebote, sad neću moći spavat.

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
RE: Odgoda Firefoxa 3.6 i 4.0
Zdravko kaže...

Ni ja.

16 godina
protjeran

Prije nekoliko tjedana netko (čiji nick mi se sada ne da tražiti) je tvrdio da mu se Firefox pod Windowsima otvara gotovo trenutno. Zašto je onda potrebno napraviti sljedeće: "Tako je najavljeno kako će se vrijeme pokretanja preglednika pod Windowsima smanjiti 25%.?

Moj je dojam da se više nema što dodati u Firefox, a što se ne bi moglo dodati kroz pluginove. Samo da se ne ponovi priča mnogih shareware programa kojima su vlasnici počeli dodavati gluposti jer više nisu znali kako bi i čime proširili program.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 19:21 (propuhmajstor).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
crowap kaže...

Nadam se i manjoj tromosti preglednika,jednostavno kad usporedim Crome ili pak Operu mnogo zaostaje za njima što se tiče brzine...

I ja tvrdim da je postao trom. Na sreću niti izdaleka koliko IE8, koji zna zagorčati surfanje, ali zna biti spor. Kritičare molim da prihvate činjenicu da svi korisnici Interneta *nemaju* najnoviji procesor, 4GB RAM-a, brzi hard disk, graficku karticu s 512MB ili 1GB memorije itd.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 19:22 (propuhmajstor).
16 godina

prešo sam na chrome puno je bolji pregledni,mozzila je već zastarjela,malo je dosadna

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
crowap kaže...

S tim se moram složiti. Stranice se u Chromeu brže otvaraju, a i sam Chrome se brže pokreće. No to je najvećim dijelom uvjetovano time što imam dvadesetak add-onova u FF.

S druge strane, ne sjećam se kad mi se zadnji put srušio.

Zdravko kaže...

lebo1 kaže...

Ni ja.

Vijest je vezana za IT sektor i dovoljno je relevantna da je objave na BOL-u. Ne morate spamati po komentarima samo zato što vas ne zanima!

propuhmajstor kaže...

Prije nekoliko tjedana netko (čiji nick mi se sada ne da tražiti) je tvrdio da mu se Firefox pod Windowsima otvara gotovo trenutno. Zašto je onda potrebno napraviti sljedeće: "Tako je najavljeno kako će se vrijeme pokretanja preglednika pod Windowsima smanjiti 25%.? Moj je dojam da se više nema što dodati u Firefox, a što se ne bi moglo dodati kroz pluginove. Samo da se ne ponovi priča mnogih shareware programa kojima su vlasnici počeli dodavati gluposti jer više nisu znali kako bi i čime proširili program.

Vjerojatno taj netko ima malo jače računalo pa mu se brže otvori. Uvijek ima mjesta za napredak, ništa nije savršeno.

16 godina

Možda sam bio ja koji je to rekao da se otvara u trenuNamigiva Jer meni je vjerojatno firefox cijelo vrijeme u memoriji(onaj prefetch ili superfetch kak se već zove)što koristit win vista/7 pa se firefox trenutno pali kad pritisneš. Dok recimo kad restartam komp(pa time ispraznim memoriju)i onda recimo čekam par sekundi da se upali(nisam mjerio koliko točno) al evo ako vas zanima,mogu to napravit pa stavit i taj podatakSmijeh Inače što se nove verzije tiče, vidim da će dosta toga promijenit mada mi to i nije toliko važno(čak nisam ni ovu default temu maknuo)kad surfam gledam ono iznad taskbara i ispod te trake jer mi je to važnijeBelji se

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nekako mi se ne sviđa ovo novo sučelje koje bi trebalo bit u novoj verziji....to je valda moderno ali ja bih ipak kartice File i Edit tamo gore...

a onda sam se probudio...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
crazy_luđak kaže...

nekako mi se ne sviđa ovo novo sučelje koje bi trebalo bit u novoj verziji....to je valda moderno ali ja bih ipak kartice File i Edit tamo gore...

Vjerovatno će biti opcija "classic menus" kao i u wmp 11,office 2007 recimo.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...

Meni se baš sviđa novi dizajn. Standardni FileEditViewHistoryBookmarksToolsHelp izbornik jako rijetko koristim. Ovako će doći do bolje iskorištenosti zaslona, a opcije u izbornicima više neće biti ravnopravne nego će biti dostupne onoliko koliko ti često trebaju. Nekada se bolje naviknuti na novi standard nego tražiti način kako da ga se zaobiđe.

17 godina
neaktivan
propuhmajstor kaže...
crowap kaže...

I ja tvrdim da je postao trom. Na sreću niti izdaleka koliko IE8, koji zna zagorčati surfanje, ali zna biti spor. Kritičare molim da prihvate činjenicu da svi korisnici Interneta *nemaju* najnoviji procesor, 4GB RAM-a, brzi hard disk, graficku karticu s 512MB ili 1GB memorije itd.

A koji browser onda preporučaš za korisnike s takvim računalima? Ako se zna da Firefox troši najmanje memorije od svih.

http://dotnetperls.com/chrome-memory

plus kritika na ovako visoke rezultate Chromea:

http://www.ghacks.net/2009/06/21/web-browser-memory-usage-benchmark-gets-it-all-wrong/

ali ipak: "Google Chrome’s result would still be higher than that of Firefox even after the adjustments but this is one of the trade-offs of a multi-process browser (which Google Chrome is)."

Ako netko ima novije, preciznije rezultate memory benchmarka dostupnih browsera neka posta linkove.

16 godina
protjeran
Tom69 kaže...

A koji browser onda preporučaš za korisnike s takvim računalima? Ako se zna da Firefox troši najmanje memorije od svih.

Operu.

Izvrsno se ponasa na mojoj staroj kanti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice