NZXT M59 za igrače

poruka: 17
|
čitano: 2.852
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "NZXT M59 za igrače".
18 godina
neaktivan
NZXT M59 za igrače

60$ to je 42evra....da niste malo pomesali ? nesto mi jako jeftino ...inace meni se svidja....mozda se i uzme :)

K'eni pa te vat' ;)

0 0 hvala 0
17 godina
NZXT M59 za igrače

samo šta kod nas neće bit tih 60 $ prije 60e i još koji 30,40e... ma šta

pričam to je i malo koliko će doć kod nas... lupežiii

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NZXT M59 za igrače

Mala cijena u inozemstvu......naravno kod nas 15-40% veća cijena.Inače kučište je dosta lijepo,samo se malo doima nekavalitetno i previše plastično.

Ja imam NZXT Tempest i zadovoljan sam, samo mi je jedna ledica krepala koju sam zamijenio.

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 19:52 (Intel Skultrail).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
NZXT M59 za igrače

meni je ona "goba" s prijeda ružna, i nebi rekao da će stvarno bit tako jeftino...

ATi up Nvidia down!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
NZXT M59 za igrače

ja da kupojem kuciste, kupio bi koje je max zatvoreno i naravno stavio vodeno, razlog buka i prasina, a sve ostalo je dobro i kuciste koje kosta 100 kn!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
NZXT M59 za igrače

prije da je 160 dolara nego 60

ATi up Nvidia down!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: NZXT M59 za igrače

uopce me ne cudi cijena od 60$ ipak je tempest duplo bolji od ovog, a i duplo skuplji.

17 godina
neaktivan
NZXT M59 za igrače

Provijerio sam jeste 60 $ , tocnije 59,99$, kupujem odmah!!!

http://zerocool12.radiostream321.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NZXT M59 za igrače

da. kod nas ce biti 150 dolara+21% + PDV od Kosorice.

moj Bux.to http://bux.to/?r=JURGOLINHO
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
NZXT M59 za igrače

Nemoze biti toliko puno skuplje i mislim da ce kuciste biti mrak. Nek dode i 600 kn to ce biti apsolutni hit kad se pojavi kod nas.

Na stranu ledice i fancy izgled, kuciste ima puno rupa za 120mm ventove, cable management, rupu za lakse stavljanje i vadenje hladnjaka s backplateom bez da se maticna vadi van, e-sata konektor uz te usbove naprijed, cak dva 120mm venta dolaze s njim... sasvim solidno za 60 dolara.

To ce se i isplatit izvana narucit cak ako bude kod nas skuplje puno.

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

300tinjak kn bi odmah dao za takvo kučište, no kod nas bi to bilo oko 800-900kn pa ne dolazi u obzir kad već imam dovoljno prostrani Chieftec Dragon big tower Namigiva

Lijep pozdrav ;)
18 godina
neaktivan

Pa ako ce toliko kostat... lijepo s neta se naruci... nije da me garancija za limenu kutiju bas i pretjerano brine.... a s dostavom nemoze ispast preko 600 kn da se naruci i iz tunguzije.

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
17 godina
neaktivan
NZXT M59 za igrače

Kod nas bi trebala kostati onda oko 500- 600 kuna...to je realna cijena prema ovoj u inozemstvu, ali svejedno kupujem!!!

http://zerocool12.radiostream321.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Radikal kaže...

Pa ako ce toliko kostat... lijepo s neta se naruci... nije da me garancija za limenu kutiju bas i pretjerano brine.... a s dostavom nemoze ispast preko 600 kn da se naruci i iz tunguzije.

a neznam baš limena kutija, pazi ovo; "Kućište je izrađeno od čelika i modernog je dizajna..." kučište od čelika itd za 300 kn? neznam baš da je i vani toliko jeftino?

18 godina
neaktivan
NZXT M59 za igrače

Ljudi, je li tko kupio već to kućište? Ja trenutačno imam Aplus koji nije loš, ali propušta dosta buke, pa bih želio kupiti jedno koju će tu buku smanjiti, a uz to će biti i atraktivno. U linksu je ovo moguće kupiti za 560kn. Možete li mi ga preporučiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
NZXT M59 za igrače

Nitko mi ga ne može preporučiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Radikal kaže...

ak imas srece pa ti ne naplate spediterske usluge od 200kn+carina

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice