Od ideje "mogli bismo preuzeti AMD" do stanja "spašavaj vlastitu kožu"... ironije... ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala Bogu!
Sta hvala Bogu? Nije valjda da se veselis ovom i da zelis da nVidia propadne? Jako bi nam lijepo onda bilo samo s ATI-em, a i nVidia nece tako lako propast
Sta hvala Bogu? Nije valjda da se veselis ovom i da zelis da nVidia propadne? Jako bi nam lijepo onda bilo samo s ATI-em, a i nVidia nece tako lako propast
A krivo sam shvatio, sorry, da svakako da treba kaznit nepravilno poslovanje. I ja se nekako nadam da ce izvuc pouku iz svega ovoga, mislili su da su nedodirljivi da im ATI nemoze nista i opustili su se i poceli radit sr*nja...Samo da oni izbace neki dobar proizvod da se malo zahukta ta konkurencija opet i da nakraju mi imamo bolje i jeftinije proizvode :-P
Ono sa 40 na 10 dolara po dionici, jel to nije malo čudno, meni je jako čudno, i uvijek je dobro da bude što više proizvođača gpu-a, jer samo tada če cijena biti na prihvatljivoj razini. Ovo uopče nije dobra vijest ni za nas korisnike i kupce.
Tak im i treba kad muljaju ipak malo previše. Ali tu je i problem.
Sad tek neće biti u stanju cjenovno konkurirati AMD/ATI-u zbog velikih gubitaka koje trebaju nekako nadoknaditi, hm, hm... je li ovo početak stagnacije GPUova?
(mislim ako 48xx Radeoni ostanu dominantni na tržištu sa nešto malo GTXica 2xx do daljnjega, niti AMDu se neće žuriti izdati neki novi GPU)
Od ideje "mogli bismo preuzeti AMD" do stanja "spašavaj vlastitu kožu"... ironije... ;)
Dečki, ko ima love ,brzo nek kupi dionice Nvidije.
Propadne li Nvidia, ali čisto sumljam(kako su krenuli u ovih zadnjih par mijeseci moglo bi i to bit)ATI bi mogao "nabijati" cijene skoro po želji, što bi bilo katstrofa za nas kupce, ja bi sad najviše htio da se S3 Graphics popenje blizu nekoga od njih dvoje, u tom slučaju propast Nvidije se nebi toliko odrazila na stanje i ovako preskupog tržišta...
Nema šanse da nVidia propadne, AMD je na rubu propadanja godinama pa i dalje vrti. Što se tiče nVidie, Tegra čipset će biti kompanijin glavni izlaz ako projekt ispadne kako se u kompaniji nadaju, tj. da skoro svaki smarphone ime Tegru u sebi.
Nema šanse da nVidia propadne, AMD je na rubu propadanja godinama pa i dalje vrti. Što se tiče nVidie, Tegra čipset će biti kompanijin glavni izlaz ako projekt ispadne kako se u kompaniji nadaju, tj. da skoro svaki smarphone ime Tegru u sebi.
ne znam da li je ikad propala ijedna kompanija koja je bila jedna od dva glavna igraca na trzishtu
moze propast samo onaj ko je kupio njene dionice skuplje,a prodao jeftinije,no to nema veze sa kompanijom jer ce nju vec neko kupit,ulozit u nju ili ce se sama izvuc
Ako nije propala zbog NV1 čipa, teško da će sada, koliko god mi pričali o tome. Ima ona nekoga iza sebe kao podršku, nemojmo se zavaravati slobodnim tržištem, patentima, pametnim ljudima inženjerima i sličnim glupostima.