Nvidia predstavila GeForce GTX 10 za prijenosna ra

poruka: 83
|
čitano: 11.305
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nvidia predstavila GeForce GTX 10 za prijenosna ra".
17 godina

nice za 1070 !  tesko za AMD 

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 16:31 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Nvidia predstavila GeForce GTX 10 za prijenosn
Zelim sve najbolje AMDu, jer ce u protivnom nVidia povecavati svoju dobit jos i vise a sve preko nase grbace... koliko sam vidio u clanku povecali su dobit 10 puta u odnosu na proslu godinu sto mi se nikako ne svidja 🤔

2 0 hvala 0
15 godina

Svaka cast zeleni tabor

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina

Very nice, how much ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
DarthMarkus kaže...

Very nice, how much ?

10xako nisi vido!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 18:57 (Stjepanj).
13 godina
protjeran

evo jos jednom i za ssoul-a:

10x

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 18:58 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Treba pričekati HBM2 memoriju to ce onda biti odlično za laptope manja mjesta zauzima i manje se grije.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Treba pričekati HBM2 memoriju to ce onda biti odlično za laptope manja mjesta zauzima i manje se grije.

meni se mozak okrene kad čujem da netko gura takve grafičku u laptope.

u laptopima jednostavno nema dovoljno mjesta za adekvatno hlađenje takvih komponenti.

ni slučajno da ti padne na krevet na neku debelu deku. mislim da bi progorio kroz 5 minuta.... :D

15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
zeroname kaže...

meni se mozak okrene kad čujem da netko gura takve grafičku u laptope.

u laptopima jednostavno nema dovoljno mjesta za adekvatno hlađenje takvih komponenti.

ni slučajno da ti padne na krevet na neku debelu deku. mislim da bi progorio kroz 5 minuta.... :D

Ne znam baš, ne pratim općenito scenu, ali Asus G752JY gledam već neko vrijeme, i sa GTX 980M se na svim termalnim testovima jako dobro pokazala. Naravno, bez gubitka performansi, inače ne bi imalo smisla ovo spominjat. Ako se ne varam, pod punim opterećenjem sat vremena je CPU na 72 C. A tipkovnica je na najtoplijem dijelu i dalje odličnih 20C. Sad, ččisto sumnjam da Asus ima nekakvu tehnologiju kakvi drugi nemaju, tako da vjerujem da smo zaista došli u doba zrelosti što se tiče problema sa hlađenjem na laptopima. 

The great thing about multitasking is that several things can go wrong at once.
13 godina
protjeran

to su temperature novog laptopa? zamisli kaj bude nakon par mjeseci...

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

Svakih godinu dana je po mom iskustvu dovoljno često za laptope po mom iskustvu.

EDT: Čistit. Mislim na čišćenje.

The great thing about multitasking is that several things can go wrong at once.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 20:34 (nixnixnixnt).

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam za dlaku uzeo Asus GL752 sa 960m. Mislim da se isplati pričekati 1060 i dati koji euro više.

Give a man a mask and he will show you his true face
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Planiram kupit jednog jos nezz kojeg,Asusa ili MSI , mozda schenker XMG...Acer predator mi se cini kao najbolji jer se umjesto przilice  moze ubacit 3. ventilator.Nakon par recenzija biti ce jednostavniji izbor.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sva sreća da sam pričekao s kupnjom novog laptopa.

0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam imao asus g750jz godinu i 10 mjeseci. Temperature iste kao i prvoga dana jer je asus odlično riješio hlađenje na high end laptopima

Taman pred istek garancije mi je otišao neki dc-in board i sad su mi vratili novce taman da kupim novi s gtx 1080.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nixnixnixnt kaže...

Ne znam baš, ne pratim općenito scenu, ali Asus G752JY gledam već neko vrijeme, i sa GTX 980M se na svim termalnim testovima jako dobro pokazala. Naravno, bez gubitka performansi, inače ne bi imalo smisla ovo spominjat. Ako se ne varam, pod punim opterećenjem sat vremena je CPU na 72 C. A tipkovnica je na najtoplijem dijelu i dalje odličnih 20C. Sad, ččisto sumnjam da Asus ima nekakvu tehnologiju kakvi drugi nemaju, tako da vjerujem da smo zaista došli u doba zrelosti što se tiče problema sa hlađenjem na laptopima. 

hlađenje je uvijek isto nema tu nikakve zrelosti. ventilator s lopaticama u turbini i na njega spojene toplovodne cijevi. tu se ništa ne mijenja već dugo. a to je ustvari najgore. u redu je za amd i intel riješenja(bez diskretnih gpua), naročito kod amdovoih di je svepod jednim čipom. ali kad su čipovi raštrkani po matičnoj a ne možeš sprovest hlađenje do njih nego samo do kritičnih (cpu, gpu)... to onda dugoročno predstavlja problem zagrijavanja i naravno na kraju i do samog krepavanja dijela matične...

16 godina
neaktivan
acarnoje kaže...

Ja sam imao asus g750jz godinu i 10 mjeseci. Temperature iste kao i prvoga dana jer je asus odlično riješio hlađenje na high end laptopima

Taman pred istek garancije mi je otišao neki dc-in board i sad su mi vratili novce taman da kupim novi s gtx 1080.

da dobro hlađenje. ovo su masivni hladnjaci i ventovi.

http://www.myfixguide.com/manual/wp-content/uploads/2014/05/Asus-G750J-Disassembly-32.jpg

koliko je težak taj laptop?

12 godina

Kada to mozemo ocekivati u prijenosnicima na domacem trzistu?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Po mojoj procjeni laptope možemo očekivati za nekih 6-12 mjeseci, a cijena za laptop sa gtx1060 minimalno 8tis kuna

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Laptopi sa ovim grfikama su tu vec u 11. Mjesecu... za pocetak samo top konfiguracije dakle nista ispod 11k kuna... koliko vidim u najavama i7 8/16gb 512ssd win 10 fhd/qhd....

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
acarnoje kaže...

http://www.myfixguide.com/manual/wp-content/uploads/2014/05/Asus-G750J-Disassembly-32.jpg

G752 ima 4kg a koliko sam vidio po recenzijama ima jedno od najbolje izvedenih hlađenja na tržištu. Ja upravo čekam da dođu kod nas pa da uzmem jedan sa 1070.

11 godina
protjeran
Saphire kaže...

Po mojoj procjeni laptope možemo očekivati za nekih 6-12 mjeseci, a cijena za laptop sa gtx1060 minimalno 8tis kuna

Haha, good joke! 

12,000 - 20,000 kn rekao bih kod nas biti će minimalno. Pa u redu, ja ću si onda gledati neko "smeće" s AMD-om do kojih 6,000kn , a nVidiu prepuštam bogatim sinčićima.

16 godina

Po nikoj logici ne bi smjeli koštati puno više nego 900m modeli...

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2016 9:05 (acarnoje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Po logici bi trebali biti skuplji i vjv. ce i biti.Jos prosli mjesec su pisali kako ASUS proizvodi laptop sa Gtx 1070 za 2000€ , a negdje sam procitao da ce laptop sa gtx 1060 kostat 1300$(dolara).Sve su to nagađanja, a nvidia je nvidia i mislim da ce biti paklene cijene.1060 je best buy par prednosti ima naspram 1070 i 1080:TDP samo 85w, za 1080p dovoljno, a iduce godine dolazi tesla sa HBM...bilo bi super kada bi 1060 bila ispod 10000kn.Sjecam se kada je kolega kupio asusa roga gtx 880m steta sta je kepler, brzo ju je vrijeme pregazilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MGloc kaže...

Po logici bi trebali biti skuplji i vjv. ce i biti.Jos prosli mjesec su pisali kako ASUS proizvodi laptop sa Gtx 1070 za 2000€ , a negdje sam procitao da ce laptop sa gtx 1060 kostat 1300$(dolara).Sve su to nagađanja, a nvidia je nvidia i mislim da ce biti paklene cijene.1060 je best buy par prednosti ima naspram 1070 i 1080:TDP samo 85w, za 1080p dovoljno, a iduce godine dolazi tesla sa HBM...bilo bi super kada bi 1060 bila ispod 10000kn.Sjecam se kada je kolega kupio asusa roga gtx 880m steta sta je kepler, brzo ju je vrijeme pregazilo.

A kad izlazi kabby lake znači ti novi laptopi bi trebali imati kaby lake ili ovaj stari skylake.

14 godina

Sada u 10-11mj. ce izbacit sa skylake-om, a kasnije ce biti sa kaby(tad ce asus sa i7 skylake i 1050 kostat oko 8000kn).

Nvidia je totalno preuzela trziste sto se tice grafa u laptopima , amd necu komentirat uopce.Tako da nije ni cudo da nam nabijaju takve cijene.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...
Saphire kaže...

Haha, good joke! 

12,000 - 20,000 kn rekao bih kod nas biti će minimalno. Pa u redu, ja ću si onda gledati neko "smeće" s AMD-om do kojih 6,000kn , a nVidiu prepuštam bogatim sinčićima.

laptop sa gtx960 mozes naći za 6500

17 godina
Spinout kaže...
ranko091 kaže...
acarnoje kaže...

G752 ima 4kg a koliko sam vidio po recenzijama ima jedno od najbolje izvedenih hlađenja na tržištu. Ja upravo čekam da dođu kod nas pa da uzmem jedan sa 1070.

imao taj s gtx 980m gsync bla bla.. sve to pada u vodu jer jednostavno niti 17.3" nije dosta za gaming.. nema koristi. a ako uzmes monitor pa onda tipkovnicu jer ove s laptop bas i nisu okey pa ti tu dode jos mis i slusalice i bum.. jednostavno je jednostavnije imati pravi desktop pc...

uzeti neki laptop koji nije gaming ako vec treba i to je to..

15 godina
neaktivan

0 0 hvala 3
9 godina
neaktivan

Kolko vidima na Amazonu su sve neke napucane OC verzije Asusu ROG-a sa 1070 a najjeftinija je 2500 dolara. Sve me je strah kolike će cijene biti kod nas s obzirom da ovo što si linkao je cijena sadašnjeg Asusa sa 970 u HG shopu ali bez naših lihvarskih marža.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice