Nvidia 3D Vision

poruka: 9
|
čitano: 3.216
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nvidia 3D Vision".
18 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia 3D Vision

a čuješ, to bi bilo super

C2D e8400 | 4GB DDR2 @ 800MHz | Radeon HD4850 | CL X-FI ExtremeMusic Windows Vista & Windows 7
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Nvidia 3D Vision

Tehnologija je još u začetcima pa je i razmjerno skupa (pogotovo što treba nadograđivat monitor sa skupim modelima). Treba pričekat još godinu, dvije pa vidjeti što će se sve nuditi od slićnih gadgeta Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Nvidia 3D Vision
Dado_ZG78 kaže...

Tehnologija je još u začetcima pa je i razmjerno skupa (pogotovo što treba nadograđivat monitor sa skupim modelima). Treba pričekat još godinu, dvije pa vidjeti što će se sve nuditi od slićnih gadgeta Namigiva

Smijeh
Neznam ja tko je ovdje lud, ali NVidia marketing ocito radi bolje nego ikad. Bogataš
Tehnologija je daleko od zacetaka, tehnologija je stara jedno 10-15 godina, NVidia je takve stereoskopske naocale i stereo drivere nudila jos sa svojom TNT serijom grafickih kartica. Sve ovo vrijeme se to moglo nabaviti od firmi poput edimensional: http://www.edimensional.com
Ono sto je nastao problem zadnjih godina je sto su se pojavili LCD monitori koji nisu podrzavali 120Hz, sto je minimum za ovu tehnologiju (CRT monitori su u manjim rezolucijama isli i do 200+Hz).
Think locally, act globally...
17 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Smijeh
Neznam ja tko je ovdje lud, ali NVidia marketing ocito radi bolje nego ikad. Bogataš
Tehnologija je daleko od zacetaka, tehnologija je stara jedno 10-15 godina, NVidia je takve stereoskopske naocale i stereo drivere nudila jos sa svojom TNT serijom grafickih kartica. Sve ovo vrijeme se to moglo nabaviti od firmi poput edimensional: http://www.edimensional.com
Ono sto je nastao problem zadnjih godina je sto su se pojavili LCD monitori koji nisu podrzavali 120Hz, sto je minimum za ovu tehnologiju (CRT monitori su u manjim rezolucijama isli i do 200+Hz).
 Istina da.......sam eto treba to malo pomodernizirati i ljepo upakirati i naravno podrska za igre treba doc.
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

ma što laprdaš da je u začetcima? Tehnologija je stara ko biblija, još je Asus 1999. davao 3D naočale po identičnom principu rada sa svojom Riva TNT2, model v3800

http://www.www.xbitlabs.com/articles/video/display/asus-v3800.html

3D stereo tehnologija je zamrla pojavom LCD monitora i njihovog niskog osvježavanja slike.

ja posjedujem eDimensional stereo naočale, identičnog principa rada ovima od nVidije i još uvijek odlični 19" CRT samsung 959nf monitor koji u 1024x760 ima 120Hz osvježavanje, te igram neke igre sa stereo naočalama. Sad pojavom 120Hz LCd monitora ću konačno moć preć na LCD tehnologiju a da ne prodajem naočale...

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2009 8:36 (Ges).
17 godina
SupremeCommander kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Smijeh

ma to su ti današnaj djeca. misle da svijet nije postojao prije njih a prelijeni su provjerit...

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2009 8:37 (Ges).
18 godina
protjeran
Ges kaže...
Dado_ZG78 kaže...

ma što laprdaš da je u začetcima? Tehnologija je stara ko biblija, još je Asus 1999. davao 3D naočale po identičnom principu rada sa svojom Riva TNT2, model v3800

http://www.www.xbitlabs.com/articles/video/display/asus-v3800.html

3D stereo tehnologija je zamrla pojavom LCD monitora i njihovog niskog osvježavanja slike.

ja posjedujem eDimensional stereo naočale, identičnog principa rada ovima od nVidije i još uvijek odlični 19" CRT samsung 959nf monitor koji u 1024x760 ima 120Hz osvježavanje, te igram neke igre sa stereo naočalama. Sad pojavom 120Hz LCd monitora ću konačno moć preć na LCD tehnologiju a da ne prodajem naočale...

i kakav je osjecaj????
podijeli i sa nama obicnim smrtnicima...
zelim,hocu,mogu al neam koga
17 godina
neaktivan
Nvidia 3D Vision

Stereoskopiju je izumio Charles Wheatstone 1840. godine. Princip je ostao isti, samo se izvedba mijenjala. Svako oko mora vidjeti svoju dvodimenzionalnu sliku koje se zbog razmaka među očima malo razlikuju. Već duže vrijeme postoje 3d monitori za koje ne trebaju naočale ali to bi nvidiu izbacilo iz igre. Ovo je nazadovanje u tehnologiji, 3d naočale su odavno izašle iz mode. Nvidia samo želi profit, sada je potrebno kupiti poseban monitor i 3d naočale i nvidia karticu. Idiotizam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2009 19:15 (DragonShit).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice