E-novine u Francuskoj

poruka: 8
|
čitano: 1.123
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "E-novine u Francuskoj".
17 godina
E-novine u Francuskoj

budućnost... za 20 godina u hrvatskojSmijeh

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb....
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: E-novine u Francuskoj
da to dođu hrvatsku ja bi to odma kupio =)
bez oklijevanja
17 godina
neaktivan
E-novine u Francuskoj

Još jedan pokušaj paperless officea(dobro ne bas office,ali...)kavi moroni

C2DE6400@2,9Ghz, 8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zippo kaže...

Još jedan pokušaj paperless officea(dobro ne bas office,ali...)kavi moroni

Zašto? Meni je baš super ideja. Manje naprezanje očiju radi ekrana, up-to-date (ili hour bolje reći) vijesti....
17 godina
neaktivan
E-novine u Francuskoj

ovo će bit revolucija.. ja sam htio naručit sony librie prije 4 godinje, ali imao je DRM. Zadnji koji sam našao košta oko 650 eura, pa reko pričekat ćemo još malo.

ljudi koji pljuju po ovom vjerovatno nisu ništa čitali u životu a da nisu novine (i u njima hard testovi:D)

svi priručnici, knjige za struku, msdn, tutoriali, sve će to bit čitljivo na plaži i na kavi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
E-novine u Francuskoj

Da, super ideja. Pa s jednim papirnim izdanjem novina muku mucis dok ih nosis, listas, presavijas... Ovako mozes imati 200 novina na dlanu. Zamislite, ako izumru papirna izdanja, imali bi BUG u elektronskom obliku kojeg bi opet mogli ponijeti u wc Cool divota

Opinion is like an as*hole, everyone has it!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Da, super ideja. Pa s jednim papirnim izdanjem novina muku mucis dok ih nosis, listas, presavijas... Ovako mozes imati 200 novina na dlanu. Zamislite, ako izumru papirna izdanja, imali bi BUG u elektronskom obliku kojeg bi opet mogli ponijeti u wc Cool divota

Iskreno, ja sam sad na wc-u, tak da ne vidim u ćemu je do sada problem. Izlanuo se
17 godina
neaktivan
E-novine u Francuskoj

Zakon.

Ja se necu pretplatiti na jutarnji samo zato kaj mi se ne da cekati postara da dodje s novinama. Ovako da imam to i da mi downloada novine prije nego se probudim, ma odmah uzimam pretplatu.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice