budućnost... za 20 godina u hrvatskoj
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
budućnost... za 20 godina u hrvatskoj
Još jedan pokušaj paperless officea(dobro ne bas office,ali...)kavi moroni
Još jedan pokušaj paperless officea(dobro ne bas office,ali...)kavi moroni
ovo će bit revolucija.. ja sam htio naručit sony librie prije 4 godinje, ali imao je DRM. Zadnji koji sam našao košta oko 650 eura, pa reko pričekat ćemo još malo.
ljudi koji pljuju po ovom vjerovatno nisu ništa čitali u životu a da nisu novine (i u njima hard testovi:D)
svi priručnici, knjige za struku, msdn, tutoriali, sve će to bit čitljivo na plaži i na kavi.
Da, super ideja. Pa s jednim papirnim izdanjem novina muku mucis dok ih nosis, listas, presavijas... Ovako mozes imati 200 novina na dlanu. Zamislite, ako izumru papirna izdanja, imali bi BUG u elektronskom obliku kojeg bi opet mogli ponijeti u wc
divota
Da, super ideja. Pa s jednim papirnim izdanjem novina muku mucis dok ih nosis, listas, presavijas... Ovako mozes imati 200 novina na dlanu. Zamislite, ako izumru papirna izdanja, imali bi BUG u elektronskom obliku kojeg bi opet mogli ponijeti u wc
divota

Zakon.
Ja se necu pretplatiti na jutarnji samo zato kaj mi se ne da cekati postara da dodje s novinama. Ovako da imam to i da mi downloada novine prije nego se probudim, ma odmah uzimam pretplatu.