Novi Skype za Windows Phone 8

poruka: 13
|
čitano: 1.467
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi Skype za Windows Phone 8".
17 godina
odjavljen

već sam zaboravio... nisu li oni nešto laprdali o integraciji skype u sam OS?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: Novi Skype za Windows Phone 8

copy-paste, update desetljeca {#} 

bolje da porade na desktop verziji, koja iz verzije u verziju donosi sve vise problema...

https://www.google.hr/search?q=skype+signing+in+forever&oq=skype+signing+in+forever&aqs=chrome..69i57j0l5.449j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8

17 godina
neaktivan

pa ovo je super. i Copy i Paste?! ja mislio da će staviti samo Copy a kad ono stave i Paste. iznad svakog očekivnja :P

5 2 hvala 0
17 godina
odjavljen

bolje da su ga potiho updejtali... pa kad ljudi shvate onda se pravit lud i reć da je to oduvijek bilo tako... {#}

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
skank666 kaže...

već sam zaboravio... nisu li oni nešto laprdali o integraciji skype u sam OS?

To je za 8.1. Sad izdaju nekakve male updateove a navodno za 8.1 stize integracija i popravak vecine bugova.  Vidjet cemo...  

16 godina
neaktivan

Copy/Paste to spada danas pod update? Jos se idu hvalit s time ,umjesto da je to normalni default same aplikacije od pocetka. Nema sanse da budem vise ikada kupio nekakav windows phone mobitel.

Meni je najveci fail na tom windows phonu bio kad nisam mogo promjenit drzavu u storu jer neka apliakcija koju sam jako htio skinuti nije bila dostupna za hrvatsku.Ok nema problem na ios-u dodes i promjenis jednim klikom na US i najnormanije skidas. Ovdje sam morao cijeli telefon resetirati,napraviti novi account sa novim mailom samo radi te je*ne aplikacije. Kaj su mislili dok su dizajnirali taj glupi os fakat mi nije jasno. Da su samo malo pogledali konkurenciju kaj ima od opcija i iskoristili te neke stvari bilo bi puno bolje ali ne, moraju kreteni u ms-u bit napametniji i sjebat cijelu stvar do kraja. Uzasan user experince nikad vise, zamrzio sam wp za vijeke vijekova.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2013 16:38 (kach).

0 9 hvala 0
17 godina
odjavljen

ovo za novi acc nije istina...

17 godina

Vidi se da kopiraju iOS listu uvođenja "featurea". Izdaj okljaštrenu stvar, pa onda upgrejdaj svako malo da se ima o čemu govoriti.

I'm silicon-based life-form
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Očito ste svi zaboravili već na Win Phone 7 i na činjenicu da se debelo dugo čekalo da se na njemu omogući Copy / Paste. Izgleda da su smatrali da, dok se nije diglo dovoljno glasova koji negoduju oko toga, nema potrebe raditi na tome, a sada, kada se skupila kritična masa, izdao se update. I što ako se hvale time? S obzirom da je to osnovna funkcionalnost koja do sada nije postojala, bio bi i red da se pohvale time, da ljudi znaju da su to NAPOKON omogućili.  

Bolje da je došlo sada, nego tek u updateu zajedno s Windows 8.1. Meni osobno bitniji zvuči dio koji se odnosi na brže otvaranje, te automatsko postavljanje sučenja u High contrast ukoliko je isti uključen u sustavu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

ovo za novi acc nije istina...

Je za wp7, ali ovo nije tema o tom os-u:)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
17 godina
neaktivan
Zakaj ih branis Wacky? Oni, kao i drugi, su totalni kreteni i to sto (kako) rade je izvan svake pameti. Kako bi bilo da u Officeu nemas C/P?
Ima tu jos hrpetina drugih kretenarija - kod svih. Mogu shvatit da neki obicni telefon sa num tastaturom nema, recimo, C/P ali telefon sa OSom to nije dopustivo. Kao da nemas rikverc na autu.
I da se ponovim, sve to radi budaletina koje cekaju u redovima i dizu kredite nebili kupili najnoviji model.
16 godina
Drazen kaže...
Zakaj ih branis Wacky? Oni, kao i drugi, su totalni kreteni i to sto (kako) rade je izvan svake pameti. Kako bi bilo da u Officeu nemas C/P?
Ima tu jos hrpetina drugih kretenarija - kod svih. Mogu shvatit da neki obicni telefon sa num tastaturom nema, recimo, C/P ali telefon sa OSom to nije dopustivo. Kao da nemas rikverc na autu.
I da se ponovim, sve to radi budaletina koje cekaju u redovima i dizu kredite nebili kupili najnoviji model.

Imenjače u RL. Branim ih jer nisu čekali 8.1 da izdaju C/P kao što se na WP 7 čekao 7.5 ili 7.8 (upucaj me sad kad je došao, ne da mi se tražiti). Barem su poslušali ljude i dali im prije velikog upgradea C/P u Skypeu. Daleko od toga da im odobravam takvo ponašanje, jer se ipak radi o osnovnoj funkcionalnosti koju bi svaka aplikacija i komponenta na nekom OSu trebala imati.

17 godina
WackyZG kaže...
Drazen kaže...

Imenjače u RL. Branim ih jer nisu čekali 8.1 da izdaju C/P kao što se na WP 7 čekao 7.5 ili 7.8 (upucaj me sad kad je došao, ne da mi se tražiti). Barem su poslušali ljude i dali im prije velikog upgradea C/P u Skypeu. Daleko od toga da im odobravam takvo ponašanje, jer se ipak radi o osnovnoj funkcionalnosti koju bi svaka aplikacija i komponenta na nekom OSu trebala imati.

O čemu mi tu raspravljamo? Copy/Cut/Paste je jos 70-tih godina izmišljen {#}
http://news.discovery.com/tech/gear-and-gadgets/who-invented-cut-copy-and-paste.htm 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice