Novi SIM-ovi za T-Mobile

poruka: 12
|
čitano: 1.831
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi SIM-ovi za T-Mobile".
17 godina
neaktivan
Novi SIM-ovi za T-Mobile

nekuzim cemu to...koja je razlika...osim ovo za vlagu,prašinu itd

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Novi SIM-ovi za T-Mobile

ma bezveze izmisljaju. koja inovacija.. XD

Tu bi trebo neš napisat???
17 godina
neaktivan
Novi SIM-ovi za T-Mobile

Pretaču iz šupljeg u prazno

Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek. http://www.travian.com.hr/?uc=hrx_37430 - Klik i donesite mi uspjeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi SIM-ovi za T-Mobile

upravo tako i nekuzim koji ce se to uređaji poceti proizvoditi za 6mjeseci......

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

upravo tako i nekuzim koji ce se to uređaji poceti proizvoditi za 6mjeseci......

pa vjerojtno svi...mozda i vip/vodafone prede na te "nove" sim....
intel q6600@4.0GHz,500gb hard (7200.12, jedna ploca 500gb),4gb ram@1100 cl5, corsair520w hx(modularno), 4870 1GB oc840/950(3800)
18 godina
Novi SIM-ovi za T-Mobile

Zasto rade ?

Ako je jedna sim kartica primer 1$, a ova nova 0.1 dolar,

racunajte zastedu na 1000000 prodanih kartica. Plus ne treba ono

podnozje za SIM kartice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Novi SIM-ovi za T-Mobile

Zašto to implementiraju? 1) jeftinije je. 2) ne možeš mijenjati i odključavati default operatera kad te volja.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi SIM-ovi za T-Mobile

Upravo mi je to prvo palo na pamet. Izgleda da se T-mobile želi osigurati da mu korisnici ne bježe.

0 0 hvala 0
18 godina
Novi SIM-ovi za T-Mobile

čemu uopće SIM? zašto ne biometrijska identifikacija korisnika uređaja čiji se podaci o troškovima automatski dostavljaju centrali i naplaćuju trajnim nalogom automatski aktiviranim nakon ispunjavanja web formulara o početku pretplate..

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Mayo kaže...

Zašto to implementiraju? 1) jeftinije je. 2) ne možeš mijenjati i odključavati default operatera kad te volja.

svaka čast, gamad lopovska... Nadam se da neće zaživjeti kod nas.
17 godina
neaktivan
Novi SIM-ovi za T-Mobile

ja vjerujem da hoce i to brzo.......;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
funat kaže...

čemu uopće SIM? zašto ne biometrijska identifikacija korisnika uređaja čiji se podaci o troškovima automatski dostavljaju centrali i naplaćuju trajnim nalogom automatski aktiviranim nakon ispunjavanja web formulara o početku pretplate..

vjerujem da je tako nesto CDMA verzija telefona,ali nisam siguran....
intel q6600@4.0GHz,500gb hard (7200.12, jedna ploca 500gb),4gb ram@1100 cl5, corsair520w hx(modularno), 4870 1GB oc840/950(3800)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice