Novi m.bug.hr!

poruka: 92
|
čitano: 16.598
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi m.bug.hr!".
17 godina
Re: Novi m.bug.hr!
denix kaže...

Počeo sam i ja malo intenzivnije koristiti m.bug.hr, pa mi nedostaje jedna stvar, za koju neznam da li je već implementirana (ako je, molim da me uputite na nju). Pod teme u kojima sudjelujem i teme koje pratim, bilo bi dobro sa se doda s desne strane od imena pojedine teme neka tipka koja bi odmah vodila na nepročitano. Ovako mi je malo nepraktično da prvo otvaram temu, pa onda moram odabrat nepročitano, pa tek onda pročitam ono što je novo :D

Nepotrebno

Fićo_CoD 5 kaže...

Bilo bi dobro i kad bi napravili sljedeće:

• Gumb "moje teme"
  • Gumb za otvaranje nove teme
  • Skok na nepročitano (jer kad otvorim neku temu, ima 100 stranica i naravno ne mogu prelistavat sve pojedinačno)
  • Gumb "uredi" kod svakog svojeg posta

Ima još dosta nedostataka, kad primjetim nešto napisat ću..

Još više nepotrebno.

Mbug je napravljen da bi bio što manj (za učitvanje) a što je sustav opsežniji više se toga učitava, samim time m-verzija gubi smisao.

Jedino što sam ja tu vidio dobro je otvaranje nove teme, jer ako nešto nekom crkne na računalu, onda bi bilo najjednostavnije da se može sa mobitela otvoriti tema, bar onima koji imaju jedno računalo doma.

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
16 godina
neaktivan
Novi m.bug.hr!

Pa malo sam pokusao koristiti m.bug na mobu dok mi nije radio PC i bilo mi je puno teze nego na obicnom bugu (također na mobitelu), osim sto je obicni bio puno sporiji..

a.k.a. T R 1 P L 3 X /// Prava internet zarada - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 // odesk.com //
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice