Nokia od zlata

poruka: 13
|
čitano: 2.488
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia od zlata".
17 godina
neaktivan
Nokia od zlata

Napokon jedan mobitel  koji dobro izgleda

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Nokia od zlata

Dajte ljudi jel ovo postaje preseravanje ili sto..

Na kraju bilo koji mobitel da imao, za sto služi? za isto, nazavat i napisat poruku

Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nokia od zlata
Sonny kaže...

Dajte ljudi jel ovo postaje preseravanje ili sto..

Na kraju bilo koji mobitel da imao, za sto služi? za isto, nazavat i napisat poruku

pa gledaj mobiteli ti vise ni ne postoje samo se rabi naziv mobitel(za novije telefone)to su ti ubiti multimedialni centri..zasto ih razvijaju?pa da nemoras u dzepu imat mobitel,mp4,kameru,pc pocket...neg dobis sve u jednom
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
Nokia od zlata

Da tako je, al na ovu nokiu sam se malo rugo, a ne ozbiljno

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Nokia od zlata

Nadam se samo da jedan od "featurea" nije i ubitačno kratko trajanje baterije kao što je to bio slučaj s originalnom Nokiom 8800 koju imam. Prosjek - dvije baterije DNEVNO.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da imas pravo, mobiteli  su danas stvarcica za sve al ako trend  bude iso tako dalje onda necemo trebat vise  zlatne prtene ni zube nego malo bolju nokiu

17 godina
neaktivan
Nokia od zlata

Pa nije bas neka novost, jer nokia 8800 od zlata postoji vec preko godinu dana (cijena je nesto veca nego standardna cca. 1000 funti), kao i hrpa drugih mobitela, ukljucujuci i iPhone.

po narudzbi ih rade http://www.goldstriker.co.uk/

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2008 10:53 (Kulot).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia od zlata

Mobitel ko mobitel nista posebno.......

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Hrvojestr kaže...

Mobitel ko mobitel nista posebno.......

...da, da imaš pravo i zamisli još ima ekran u boji.
هردسري & سبيدسري
17 godina
neaktivan
HCSC kaže...
Hrvojestr kaže...

...da, da imaš pravo i zamisli još ima ekran u boji.
 Hahah...nemoj zezat....kaj fakat.....lol.....a cekaj nemoj da su te boje crna i bijela.......lol....
17 godina
neaktivan
Nokia od zlata

Nekako bas i ne vjerujemu ovo, prvo servis bi trebao biti cuvan kao banka zbog maski,

a i ona NOKIA Arte Saphire dolazi sa novodno pravim safirom koji je smeđ i plastičan =D

Mudar ko čovjek-jesetra!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nokia od zlata

Ta Nokia vise ne zna sta da izmisli pa baca na trziste takve perverzije od mobitela,to je samo za one koji se zele kur..t sa zlatnim ili slicnim mobitelom .

Audi R8 - born of powerful ideas

0 0 hvala 0
18 godina
Batista kaže...

Ta Nokia vise ne zna sta da izmisli pa baca na trziste takve perverzije od mobitela,to je samo za one koji se zele kur..t sa zlatnim ili slicnim mobitelom .

Očito postoji tržište za tako nešto. Tko ima i voli neka uzme, kaj sad.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice