Vrlo zanimljiv komentar za prosirenje karticama ;)
Za Apple nije cudno da nema al za Nokiu vrlo cudno ;)
Vrlo zanimljiv komentar za prosirenje karticama ;)
Za Apple nije cudno da nema al za Nokiu vrlo cudno ;)
a koji procesor? Kakav ekran? Pa to opet ništa neznam o mobitelu, samo kažu da ima gps,bluetooth bla bla to bi već trebali prestat nabrajat,to je valjda postalo standard(kao što nitko više ne govori da ima MMS i glasovno biranje) a sad nas zanima koja je vrsta ekrana, koliko memorije(RAM-a) i koji procesor kojeg takta te naravno koji OS. Pošto je Nokia vjerojatno je symbian, al neznam zašto nebi mogli stavit maemo, bilo bi mi puno pametnije...
Evo provjeri ovdje.
Po meni najbolja stranica o mobitelima.
Ma nije problem provjerit, al kažem da je došlo drugo vrijeme mobitela gdje više ne gledamo dali ima gps/wifi/hsdpa ako se radi o boljim mobitelima to je više nego standard. Al čudi me da je dosta slab hardver stavljen i da i dalje forsiraju symbian. Mislim da bi maemo bio fora samo da mu prilagode UI bez fizičke tipkovnice i bilo bi super. Jedino što mi se sviđa je izgled, izgleda dosta tanko na prema zadnjim modelima od Nokie
E vidis a ja bas ne volim tanke mobitele. Recimo ona motorola mi izgledala kao da drzim list papira. Meni licno poptuno bezveze. A slazem se sa kolegom gore niko na telefonu ne gleda "telefonske" karakteristike vec uglavnom pitaju koliko MP ima aparat. Jesa li ja jedina budala kojoj je to poptuno nebitno jer se uopste ne uzdam u taj apara ni za sta ozbiljno. Nikad ni jednu fotografiju sa telefona nisam izradio. On mi sluzi samo za uslikati neki dokument ako mi se neda kopirati i recimo skeniranje vizitki i automatsko ubacivanje u imenik. Genijalna stvar ;)
komično je da nokia e52 ima jači procesor ARM 11 6oo MHz dok ovo čudo sa skoro dvostruko većim ekranom ima 434MHz. Baš me zanima kako se ponaša u praksi
komično je da nokia e52 ima jači procesor ARM 11 6oo MHz dok ovo čudo sa skoro dvostruko većim ekranom ima 434MHz. Baš me zanima kako se ponaša u praksi
Uzmi Nokiu 5800XM, 5530XM ili 5230. Potpuno isti procesor, potpuno ista količina RAM-a, potpuno isti Symbian OS i potpuno ista rezolucija i veličina ekrana (osim kod 5530XM - on ima 2,9 inča a ovi drugi imaju 3.2, ali ima istu rezoluciju).
Kao što bi neki rekli - ista pašta, drugo pakovanje. Razlike su u kamerama, dizajnu i da li imaju WI-FI, GPS i HDSPA.
Pa nokie E serije su poslovni telefoni, pa se od njih i očekuje da će vrtit neke ozbiljnije stvari, ovo je više igračka za muziku...