Nokia se oporavlja

poruka: 8
|
čitano: 1.365
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia se oporavlja".
17 godina
neaktivan
Nokia se oporavlja

U da mi je ovaj N900Smijeh

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Nokia se oporavlja

Što 40% smartphone tržišta? Symbian.... Ako Maemo zaživi skočiti će na preko 50%

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Nokia se oporavlja
HCSC kaže...

Što 40% smartphone tržišta? Symbian.... Ako Maemo zaživi skočiti će na preko 50%

Sta fali Symbianu?

- Psiho246
17 godina
protjeran
HCSC kaže...

plus uracunaj visoku kompatibilnost u buducnosti izmedu symbiana i maema radi qt-a

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
18 godina
Nokia se oporavlja

Symbian ima veliku bazu app i to je veliki + kao i to da su te app kvalitetna. Ali tržište danas traži OS sa podrškom za TS što Symbian i nema nešto razvijeno, mišljenja sam da ima najlošiji TS OS od konkurencije. Trebaju poraditi na tome. Nova verzina Symbiana mislim da obečava.

Što se tiče nonTS OS-a mislim da je jak ali mislim da je budućnost u TS?

0 0 hvala 0
18 godina
HCSC kaže...

Symbian ima veliku bazu app i to je veliki + kao i to da su te app kvalitetna. Ali tržište danas traži OS sa podrškom za TS što Symbian i nema nešto razvijeno, mišljenja sam da ima najlošiji TS OS od konkurencije. Trebaju poraditi na tome. Nova verzina Symbiana mislim da obečava.

U krivu si i to neznas kako.

Symbian je savrsen za prste.

Prijasnje verzije firmware-a su bile malo sporije i nisu imale podrske za kinetic scrolling ali symbian oduvijek ima velike ikone i krupna slova na virtualnoj tipkovnici koja su kud i kamo bolja za pisanje poruke nego na vecini drugih OSova (to znam iz prve ruke)

TS Symbian modeli imaju OS potpuno prilagoden TSu. Moja 5800 je trebala nadogradnju firmware-a da dobije kinetic scrolling ali recimo n97 dolazi sa tim mogucnostima a i n900 koji je doduse Maemo ali isto dosta slican Symbianu.

Edit: I da, postojala je jos jedna losa stvar na prvom Nokia TS modelu a to je bilo skrolanje. Prvim firmware updateom su to ispravili ali mozda si od tih stvari stekao taj dojam da je Symbian los TS OS.

HEbiga, to im je bilo zalazenje u nove vode. To je sve odavno ispravljeno.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 21:40 (Psiho246).
18 godina
Nokia se oporavlja

Istina, to je od onih dana, ovo je po novome ali imam Android i znam mu TS mogućnosti kao i modane WM tako da.... usput mislim da smo i skrenuli s teme?

EDIT: i da imam i nonTS Symbian tako da...

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 0:17 (HCSC).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
HCSC kaže...

U krivu si i to neznas kako.

Symbian je savrsen za prste.

Prijasnje verzije firmware-a su bile malo sporije i nisu imale podrske za kinetic scrolling ali symbian oduvijek ima velike ikone i krupna slova na virtualnoj tipkovnici koja su kud i kamo bolja za pisanje poruke nego na vecini drugih OSova (to znam iz prve ruke)

TS Symbian modeli imaju OS potpuno prilagoden TSu. Moja 5800 je trebala nadogradnju firmware-a da dobije kinetic scrolling ali recimo n97 dolazi sa tim mogucnostima a i n900 koji je doduse Maemo ali isto dosta slican Symbianu.

Edit: I da, postojala je jos jedna losa stvar na prvom Nokia TS modelu a to je bilo skrolanje. Prvim firmware updateom su to ispravili ali mozda si od tih stvari stekao taj dojam da je Symbian los TS OS.

HEbiga, to im je bilo zalazenje u nove vode. To je sve odavno ispravljeno.

Moj mob je 5800XM i rekao bih da si ti u krivu. Interfejs je sklepani s60v3 koji veze nema s ekranima osjetljivim na dodir.

Vertikalna QWERTY tastatura je smeće. Konacno su u zadnjoj verziji firmware se sjetili dodati kinetičko skroliranje (prije čega je korištenje nekih aplikacija bilo noćna mora).

Čak i ako govorimo o ukusima, Symbian TS interfejs je daleeeeeko od savršenstva.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice