Imaš tipfeler.. "dok će prijenosnik će dolaziti s Windowsima" Ispravi to! 
BTW: Netbook izgleda obečavajuće!
Imaš feler, a nije tip: obećavajuće :)
štagod da nokia napravi nemože biti loše... pogledaj ovo, izgleda fantastično...šteta, ja taman kupio HPov, a slijedeći nemam namjeru kupovati nekoliko godina..
Aj lajk it :) Nije loše za početak i ulaz Nokie na ovo tržište
Zanimljivo,trebali bi nešto napravit da se može uparit sa nokia mobitelima pa da se može više isticat od ostalih netbooka a i bit korisniji onima koji već posjeduju nokiu.Kad to naprave,onda ćemo vidjet i samsung/lg/sony ericsson netbooke prilagođene njihovim mobitelima
Nokia s Windowsima? Neočekivano, moram priznati.
Uh uh...
Ja sam se uvjerio da konkurencija cini cuda u pogledu skidanja cijena tako da je ovo odlicna vijest.... :)
Ma Nokia je the best ;)
pa je, al kaj bi mogla stavit s40, ili mozda s60? win7 bi bio jako dobar, kompjutercic izgleda mocno, ugladeno i kvalitetno, samo da sve ne pokvari cijena... nokia, nemoj zeznut...
pa je, al kaj bi mogla stavit s40, ili mozda s60? win7 bi bio jako dobar, kompjutercic izgleda mocno, ugladeno i kvalitetno, samo da sve ne pokvari cijena... nokia, nemoj zeznut...
haha.. .cijena? prava sitnica. siguran sam da će biti papreno.. očekuj da ćče biti oko 1000E.
istina, s60 na netbooku??? a izlazak 7ice im je došao "kao naručen".
haha.. .cijena? prava sitnica. siguran sam da će biti papreno.. očekuj da ćče biti oko 1000E.
istina, s60 na netbooku??? a izlazak 7ice im je došao "kao naručen".
Ma nemre bit tak visoka cijena, ipak je to netbook. Predobro mi djeluje.
očekuj da ćče biti oko 1000E.
upravo tako.. pa cijena nokia n97 je 1000E.
Pa, Linux.
očekuj da ćče biti oko 1000E.
upravo tako.. pa cijena nokia n97 je 1000E.
A joj,fakat u pravu si i moram priznat da me to baš ne veseli. Bila bu paprena cijena.
Pa, Linux.
nooooup.
vidi, nokiji je največi konkurent u mobilnoj telefoniji, APPLE. a appleu je najveći konkurent u OSu Microsoft.
Ako si gledao Slumdog Millionaire, možda ćeš se sjetiti ovog citata. " My enemy's enemy is my friend".
Logični slijed događaja je bio da nokia ide s microsoftom (tj. windowsom)
Predobro izgleda, jedva čekam 2.9 da vidim recenziju.
Baš sam u razdoblju kupovine novog netbooka a ovaj mi se svidi pa ako ima za ponuditi nešto više od lenova s10 defininitivno će biti moj
@puma: kako si se samo sjetio ovog citata? :) thumb up
@puma: kako si se samo sjetio ovog citata? :) thumb up
ma to mi je jedan od najdražij citata iz najdražeg filma... a i slumdog millionaire sam pogledao više desetaka puta tako daa... :)
hvala!
Pa, Linux.
nooooup.
vidi, nokiji je največi konkurent u mobilnoj telefoniji, APPLE. a appleu je najveći konkurent u OSu Microsoft.
Ako si gledao Slumdog Millionaire, možda ćeš se sjetiti ovog citata. " My enemy's enemy is my friend".
Logični slijed događaja je bio da nokia ide s microsoftom (tj. windowsom)
upravo sam to htio rec...
upravo sam to htio rec...
zakasnio si kojih 2 sata... :DD
Mali izgleda predobro, baš nekako obbija od drugih, i očekivano od nokie.
Samo se nadam da če staviti ION umjesto one Intelove gluposti, i naravno ono što je najvažnije da neče biti preskup, jer o tome čeu mu uvelike ovisiti uspjeh(mislim).